2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

İftarim:yatim kase mercimek çorbası etli sebze yemeği su,sonra iki bardak cay iki saat sonra iki erik kahve

Sahur 1 dilim tam buğday ekmeği haslanmiş yumurta 5zeytin 2domates 3 salatalık 3dilim karpuz 1 kasar kibrit kutusu kadar beyaz peynir çay dört bardak su

Yaz yaz bitmedi

Günaydın kızlar,

Sahur = 2 yumurtalı peynirli omlet,2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost. Bol su.

İftarım henüz belli değil

ekmek dışında aynı benim menüm olmuş.ekmek yesemde acıkıyorum yemesemde.bende yemiyorum

Sahurda ;
1 kase kremalı mantar çorbası
Yulaf kepeği ekmeğim
1 bardak süt
Hadi bakalım yeni haftaya girdik çok şükür inşallah bu haftada bi 2,5 kilo veririm :)
inşallah canım ya damlaya damlaya göl olcak.hafta hafta eklenerek ay sonu yüksek kilo verişlerimiz olcak böyle giderse

Günaydın iftarda
1 kase sütlü çorba
1 tabak yeşil fasulye
bol salata
1 dlilim ananas
3 hurma ve 1 dilim tam buğday ekmeği

sahurda tereyağında kırılmış 2 yumurta
1 dilim tam buğday
domates salatalık beyaz peynir
2 hurma

MERHABA KIZLAR BU SABAH 68,40 ÇIKTIM AZ YEMEME RAGMEN NEDENSE AZ VERMŞİŞİM SAHURDA YAPMYORUM UYANMAK ZOR GELİYOR SANIRIM YETERİNCE SU İÇEMİYORUM NEDEN VEREMİYORUM ANLAMADIM EKMEĞİDE ÇOK YEMİYORUM

MERHABA KIZLAR BU SABAH 68,40 ÇIKTIM AZ YEMEME RAGMEN NEDENSE AZ VERMŞİŞİM SAHURDA YAPMYORUM UYANMAK ZOR GELİYOR SANIRIM YETERİNCE SU İÇEMİYORUM NEDEN VEREMİYORUM ANLAMADIM EKMEĞİDE ÇOK YEMİYORUM
Canım sahura da kalkmadığın için çok uzun süre aç kalmış oluyorsun ve vücudun kıtlık duruma geçip yağları tutuyor. Mutlaka sahura kalkıp metabolizmanı hızlandırmalısın.

Canım sahura da kalkmadığın için çok uzun süre aç kalmış oluyorsun ve vücudun kıtlık duruma geçip yağları tutuyor. Mutlaka sahura kalkıp metabolizmanı hızlandırmalısın.
bebeğim oldugu için zaten erken uyumuyorum gece 12- 1 yani o saatte sonra yemiyorum bişey su sadece

ekmek dışında aynı benim menüm olmuş.ekmek yesemde acıkıyorum yemesemde.bende yemiyorum

Sahurla iftar arası çok fazla iki veya bir dilim ekmek mideyi tok tutuyor yani en azından benim midem için söyleyebilirim bunu.
Bugün iftara arpa sehriye çorbası
Ev usulu tavuk döner salata ve bulgur pilavı yapicim inşallah

Bulgur pilavı yiyor musun canım ben bulgur dahil şehriye pilav makarna ekmek vs yemiyorum.

Ben dün sahur yapmadım, yapamadım. Bugün 200 gram vermişim. Güncel 77,2.
10 günde 2,800 gr. İnşallah 30 günde 7-8 kilo gider..

İftar ;
1 kase ezogelin çorbası
1 kase ekşili doğranmış haşlanmış patates
İki üç kaşık yoğurt
2 hurma
Midem sanırım baya küçüldü acayip şiş hissediyorum çok doydum

İftar = Bol yeşillik, domates, 5 zeytin, 1 dilim peynir, az patates kızartması, 2 dilim pide

Acayip canım çekti bugün kahvaltı patates kızartmasını yedim napim Allahım nolur su olsun erisin

Sahurda = Yoğurtlu yulaf

Canin Sahur yapman lazim ve bol su icmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…