2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

günaydın kızlar bende kafayı yiyeceğim dün 68,20 bu sabah 69,10 inanamadım birdaha tartıldım :KK43:(( morelim çok bozuluyor. hem yemiyorum hemde var olan kiloyu koruyorum bu nasıl iştir analamıyorum :KK43:( acaba vucudum direniyormu suyudad çok içtim buarada şiştim yani :KK43:(

Vücut ara ara duraklama dönemine giriyor, seninki de böyle birşey olabilir. Yeşilçay iç . Yoğurt tüket. Bir de sizlerin kilosu az olduğundan da olabilir.

Moralini bozma ,iştahın açılır :-)

Kızlar ben veremiyorum sizin gibi :KK61::KK61:
Vücut resmen tutuyor yağları göbek de aynen duruyor. Bugün moralim bozuldu cozuttum biraz dondurma falan yedim iyice kötü hissettim:KK67:
Moral lütfen :KK31::KK31::KK31:
3 gundur hicmi vermiyorsun.vermiyorsan evet vucut tutuyor olabilir.olabilir bizimkide yakinda baslayacak belkide.yada ödem var atamadin daha.pes etmek yok.i
Kızlar bende gözle görülür fark var göbeğimde ve belimde. Bacaklardada var biraz ama şu kalçayı napçaz yaa? Öyle hareket te yapamıyorum yaa
Bence ideal kilona gel onuda sporla halledersim

Kızlar ben veremiyorum sizin gibi :KK61::KK61:
Vücut resmen tutuyor yağları göbek de aynen duruyor. Bugün moralim bozuldu cozuttum biraz dondurma falan yedim iyice kötü hissettim:KK67:
Moral lütfen :KK31::KK31::KK31:
canim belki odem vardir.hic durma yola devam..haftasonuna kadar 3 gun var.illaki degisecek o tarti.
Sıkma canini

günaydın kızlar bende kafayı yiyeceğim dün 68,20 bu sabah 69,10 inanamadım birdaha tartıldım :KK43:(( morelim çok bozuluyor. hem yemiyorum hemde var olan kiloyu koruyorum bu nasıl iştir analamıyorum :KK43:( acaba vucudum direniyormu suyudad çok içtim buarada şiştim yani :KK43:(
Ama senin sabah aabah tartilman hata.daha sahurdaki yemekler tam olarak hazmedilmedi.bekle bi. saat 12 den sonra tartilirsin. Cok farkediyor.belki odem var.bende var bugun yuzuk elime zor gecti

Vücut ara ara duraklama dönemine giriyor, seninki de böyle birşey olabilir. Yeşilçay iç . Yoğurt tüket. Bir de sizlerin kilosu az olduğundan da olabilir.

Moralini bozma ,iştahın açılır :-)
yeşil çay içemiyorum nedense tadı çok kötü. hiç yogurt , süt tüketmiyorum doğru dedğiniz ondan olabilir bugunde onu deneyeyim.

Ama senin sabah aabah tartilman hata.daha sahurdaki yemekler tam olarak hazmedilmedi.bekle bi. saat 12 den sonra tartilirsin. Cok farkediyor.belki odem var.bende var bugun yuzuk elime zor gecti
hep sabah tartılıyorum birde sahura kalkmıyorum ya ne bileyim böyle olacağını sinir oldum iyice :KK43:

yeşil çay içemiyorum nedense tadı çok kötü. hiç yogurt , süt tüketmiyorum doğru dedğiniz ondan olabilir bugunde onu deneyeyim.

Ama sen sahura kalkmıyorsun ki vücut savunmaya geçiyor haliyle. en azından kalk bi kase yoğurt hurma vs ye.

Yeşilçayın birçok çeşidi var illaki birini seversin. Doğuş çayınkiler çok güzel oluyor. Yoğurt süt mutlaka tüketmek lazım yağ yakmak için . Bi dene canım.

Ama sen sahura kalkmıyorsun ki vücut savunmaya geçiyor haliyle. en azından kalk bi kase yoğurt hurma vs ye.

Yeşilçayın birçok çeşidi var illaki birini seversin. Doğuş çayınkiler çok güzel oluyor. Yoğurt süt mutlaka tüketmek lazım yağ yakmak için . Bi dene canım.
BUGÜNDE ÖYLE DENEYEYİM CANIM

KIZLAR BUĞÜN ÖYLESİNE TARTILDIM 2 GÜNDÜR DURDU BENİMDE KİLO VERMEM.VÜCUT ÇOK ÇABUK İNATLAŞTI.NEYSE BAKICAZ PAZARA KADAR NE OLACAK.TARTIYI KALDIRDIM TEKRAR BOŞA SİNİR BOZMANIN ANLAMI YOK

Kızlar ben dün tekrar tartıldım, çünkü sabah uyandığımda tartılmıştım. 76,7 :KK57:
Ben yine şok. Çok iyi gidiyor günde 400-500 gram veriyorum. Ama bunun gazına geldim iftarda;
1,5 dilim ev yapımı börek
Küçük kase yoğurt
3 tane de hurma yeediimmm:KK17:
Onuda geçtim, sahurda;
1 küçük boy pide yedim. Yoğurtla birlikte :KK43:
Midem bu kadar yağlıyı kaldırmadı bugün fena midem bulanıyor. Bugün tartılmadım ama + göreceğimi düşünüyorum :KK43:

Kızlar ben dün tekrar tartıldım, çünkü sabah uyandığımda tartılmıştım. 76,7 :KK57:
Ben yine şok. Çok iyi gidiyor günde 400-500 gram veriyorum. Ama bunun gazına geldim iftarda;
Küçük kase yoğurt
Onuda geçtim, sahurda;
Midem bu kadar yağlıyı kaldırmadı bugün fena midem bulanıyor. Bugün tartılmadım ama + göreceğimi düşünüyorum :KK43:
bence tartılma çünkü + çıkma olasılıgın yüksek

bence tartılma çünkü + çıkma olasılıgın yüksek
Ayy yok ben tartılmazsam çatlarım. + yı görüp bidaha böyle bişi yapmamam lazım.
Bi yandan da mutluyum eşim incelme var sende göbek falan gitmiş dedi ayy ben nasıl gaza geldim :) 68 e kadar durmak yok dedim.

Ayy yok ben tartılmazsam çatlarım. + yı görüp bidaha böyle bişi yapmamam lazım.
Bi yandan da mutluyum eşim incelme var sende göbek falan gitmiş dedi ayy ben nasıl gaza geldim :) 68 e kadar durmak yok dedim.
morelini bozma canım 1 günden bişey olmaz bugün toparlarsın

Küçük kase yoğurt
Onuda geçtim, sahurda;
Çok yememişssin canım aslında ama bize artıık bazı şeyler çok muş gibi geliyor.

Ya kızlar ben bu hafta edetliydim diyetimi devam ettiğim halde hiç kilo verememisim bugün tartildim sinirim bozuldu adetliyken hiç mi kilo verilmez yarın bitecek adetim daha ya off

Ya kızlar ben bu hafta edetliydim diyetimi devam ettiğim halde hiç kilo verememisim bugün tartildim sinirim bozuldu adetliyken hiç mi kilo verilmez yarın bitecek adetim daha ya off
Ben adetliyken vermiştim, vermek için önce adet ödemini atmn lazım bunun içinde bol bol su içmen gerek canım içebilirsen yeşil çayda içebilirsin. En az 3 ltre içmeye çalş cnm

X