- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekmek dışında aynı benim menüm olmuş.ekmek yesemde acıkıyorum yemesemde.bende yemiyorumİftarim:yatim kase mercimek çorbası etli sebze yemeği su,sonra iki bardak cay iki saat sonra iki erik kahve
Sahur 1 dilim tam buğday ekmeği haslanmiş yumurta 5zeytin 2domates 3 salatalık 3dilim karpuz 1 kasar kibrit kutusu kadar beyaz peynir çay dört bardak su
Yaz yaz bitmedi
günaydınnn şu anda senin bu iftarlık gözümde canlandı. çok sevdiğimi 2 şeyi yemişssin.afiyet olsunGünaydın kızlar,
Sahur = 2 yumurtalı peynirli omlet,2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost. Bol su.
İftarım henüz belli değil
inşallah canım ya damlaya damlaya göl olcak.hafta hafta eklenerek ay sonu yüksek kilo verişlerimiz olcak böyle giderseSahurda ;
1 kase kremalı mantar çorbası
Yulaf kepeği ekmeğim
1 bardak süt
Hadi bakalım yeni haftaya girdik çok şükür inşallah bu haftada bi 2,5 kilo veririm :)
Tebrik ediyorum canımMerhaba arkadaşlar..Hayırlı ramazanlar..
Dün vaktim olmadığı için kilo bildirimimi bugün yapıyorum
Kilom 91.7
Geçen haftaya göre bayağı vermişim..Ama bu aralar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. iştahımda kapandı..
ekmek dışında aynı benim menüm olmuş.ekmek yesemde acıkıyorum yemesemde.bende yemiyorum
Canım sahura da kalkmadığın için çok uzun süre aç kalmış oluyorsun ve vücudun kıtlık duruma geçip yağları tutuyor. Mutlaka sahura kalkıp metabolizmanı hızlandırmalısın.MERHABA KIZLAR BU SABAH 68,40 ÇIKTIM AZ YEMEME RAGMEN NEDENSE AZ VERMŞİŞİM SAHURDA YAPMYORUM UYANMAK ZOR GELİYOR SANIRIM YETERİNCE SU İÇEMİYORUM NEDEN VEREMİYORUM ANLAMADIM EKMEĞİDE ÇOK YEMİYORUM
bebeğim oldugu için zaten erken uyumuyorum gece 12- 1 yani o saatte sonra yemiyorum bişey su sadeceCanım sahura da kalkmadığın için çok uzun süre aç kalmış oluyorsun ve vücudun kıtlık duruma geçip yağları tutuyor. Mutlaka sahura kalkıp metabolizmanı hızlandırmalısın.
ekmek dışında aynı benim menüm olmuş.ekmek yesemde acıkıyorum yemesemde.bende yemiyorum
Bulgur pilavı yiyor musun canım ben bulgur dahil şehriye pilav makarna ekmek vs yemiyorum.Sahurla iftar arası çok fazla iki veya bir dilim ekmek mideyi tok tutuyor yani en azından benim midem için söyleyebilirim bunu.
Bugün iftara arpa sehriye çorbası
Ev usulu tavuk döner salata ve bulgur pilavı yapicim inşallah
Bulgur pilavı yiyor musun canım ben bulgur dahil şehriye pilav makarna ekmek vs yemiyorum.
Bulgurun zayıflatma etkisi varmış diye duymuştum. Ama yine riske atmak istemedim.. Vermem lazm çabucak :)Bulgur yiyorum ben pirinç makarna ekmek yemiyorum.
Canin Sahur yapman lazim ve bol su icmen gerekMERHABA KIZLAR BU SABAH 68,40 ÇIKTIM AZ YEMEME RAGMEN NEDENSE AZ VERMŞİŞİM SAHURDA YAPMYORUM UYANMAK ZOR GELİYOR SANIRIM YETERİNCE SU İÇEMİYORUM NEDEN VEREMİYORUM ANLAMADIM EKMEĞİDE ÇOK YEMİYORUM
Insallah canim ya suoer gidiyorsunBen dün sahur yapmadım, yapamadım. Bugün 200 gram vermişim. Güncel 77,2.
10 günde 2,800 gr. İnşallah 30 günde 7-8 kilo gider..