2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

İnşallah hep böyle gider dün akşamda dayanamayıp beş altı kaşık dondurma yedim yemeseydim belki bugün - görürdüm. Napalım yaa bizde insanız yani kaç gündür bu kadar sabretmrm çok çok iyi yani başlangıçta. Ama iftarda az yiyince insan kendini çok hafif hissediyor ve su için bol bol yer kalıyor ben 2 litreye yakın belki daha fazla su içtim. İnşallah gidecek kilolar :)
Insallah canim daha cok gunumuz var insallah verces baska yolu yok.okadar ac kaliyorus istedigimiz gibi yemiyorus bari fit olalim demi ya.bunun icinde motivasyonumuz yuksek tutucaz

Kizlar ben bu sekilde gidersem ramazan sonu hamilelik oncesi kiloma kavusacam insallah.ondan sonraki hedefim genckızlık kilom:KK48:

Bence suan kilolari yavas veriyor vucut.1 haftadir resmen aşırı kıstık.bence sonraki haftalar dahada artacak kilo verişlerimiz.yağlar artik inat etmeden teslim olcak bize.bu sekil verirsek hem ramazansan sornada almayiz.duzenli ve dogru besleniyoruz cunku

Kizlar ben bu sekilde gidersem ramazan sonu hamilelik oncesi kiloma kavusacam insallah.ondan sonraki hedefim genckızlık kilom:KK48:

Bence suan kilolari yavas veriyor vucut.1 haftadir resmen aşırı kıstık.bence sonraki haftalar dahada artacak kilo verişlerimiz.yağlar artik inat etmeden teslim olcak bize.bu sekil verirsek hem ramazansan sornada almayiz.duzenli ve dogru besleniyoruz cunku
Canım benim kilom 61 oldu yani 1kg gitmiş

Kızlar ben şooookk!! Biraz önce tartıya çıktım bide ne göreyim. 800 gram gitmiş ve benn 77,5 olmuşum. İftarda da tartılıcam çünkü en doğru o çıkacak kesin. Çokkk mutlu olduuummm çoookkk :)) gitti mi 2,5 kilooo ooohhh inşallah bayrama kadar hedefime ulaşırıım

1 tabak patlıcan yemeği
1 küçük kase yoğurt
3 hurma
Küçük parça ödül böreği :)
Yarım çay bardağı meyvesuyu
Yulaf kepeği ekmeğim
Bu kadar :)) çok şiştim ama bu gece :)

Kızlar ben şooookk!! Biraz önce tartıya çıktım bide ne göreyim. 800 gram gitmiş ve benn 77,5 olmuşum. İftarda da tartılıcam çünkü en doğru o çıkacak kesin. Çokkk mutlu olduuummm çoookkk :)) gitti mi 2,5 kilooo

canim senin 800 grami bir sonraki haftaya ekleyelim.onumuzdeki hafta tam belli olur.irtara yakin vucut ta su kalmazya. Bende bi ödül verdim kendime 1 dilim güllaç yedim

canim senin 800 grami bir sonraki haftaya ekleyelim.onumuzdeki hafta tam belli olur.irtara yakin vucut ta su kalmazya. Bende bi ödül verdim kendime 1 dilim güllaç yedim
İftara yakında aynı çıktım zaten normalde sabahları tartılıyoruz ya o zamanda aynı şekilde oluyor. :) ayy vermek ne kadar güzel :)

Mutlaka bir yerde hata yapmissindir ya ekmek ya seker yemissindir yoksa kesin giderdi.

Evet ekmek iki dilim kepek ekmeği yiyorum.
Tatlı yedim dayanamadım.ama bu hafta sıfır tatli olacak ah yaa taş kaafam

2 gundur iftari oncekilere gore daha az yiyorum ama annem sen buna azmi diyirsun desede
2 gun once iftar sonsasi 68.5olurken bugun iftar sonrasi 66.5geldim artik karin doyurmak degil patlarcasina yemek yemisim
Ilk haftanin zorlugi gecti bundan zonra daha guzel kilo vericez hissediyorum

Ben bir dilim tb ekmegi yiyorum canim. Ha olsa yerim ama 1 dilimle yetiniyorum artik :duduk:

Kizlar bu geceki sahurum yogurt icinde 1 rendelenmis salatalik biraz haslanmis arpa sehriye ve taze nane hepsini uemedim tabiki bide masadaki kahvaltilardan aldin ve 1 kucuk seftali
HIC EKMEK YOK
Umarim iste cok acikmam
20160613_022908.jpg

X