- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
Ah Canım işte insanlar bilmeden yaşamadan yorum yapıyor etrafımda yoksa ben de seviniyorum ben bir gün daha geç ti sağ salim diye, ama insanlar yardımcı olmuyorsa bari gölge etmesinler Evet benim bebeklerim de haftada 200-300 gram alırlardı son iki haftadır en fazla 100-150 gr alıyorlar ama ben asmin im bebeklerinden sonra kiloyu hiç takılmadım onun bebeklerinden küçük olanı 1900küsür doğmuştu ama hiç sıkıntı yaşamamamıştı... Önemli olan gelişimleri.Canımm üzülecek ne var ki bunda 35 hafta çok iyi bir hafta solunum problemi bile yaşamayacağı bir hafta. Ne mutlu ki bu günleri gördük. Alınması gerekiyorsa 30. Haftada da alınır bu yine bebeğin iyiliği için. Yani şartlar belirliyor günü zamanı. Ama 35 haftada doğacak diye üzülünür mü hiç ne güzel çarçabuk kavuşcan bebişine. Benim haftada 100 gr almış bebişler. Yani artık 32 den sonra gelişim okadar yavaşlıyor ki. 1-2 haftanın kayda değer bir önemi yok. Ama 29 ve 30. Hafta desen 1 gün bile önemli. Boşuna üzülmüşsün bence tatlım rahat ol keyfini çıkar bugünleri güzel hatırla
Maaşallah seninkiler çok iyi annesi kırkbirkere maşallah...ve canım kolaylıklar diliyorum diğer sıkıntılar için Allah herşeyi görür;babana acil şifalar diliyorum,eşin için ise kalpten dua ediyorum her gelen Bebek rızkıyla bereketiyle gelir eminim daha hayırlı bir kapı açılacaktır.lütfen stres yapma önemli olanlar şu anda aramıza katılmak için hazırlanıyor Allah sağlıkla sıhhatle bereketle gelmelerini nasip etsin