Kendini çok uzmemeye çalış, bebek hissederKizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar
Canım kaç kg ,Özellikleri neler ben hafif ve bagajda çok yer kaplamadan bi model istiyorum dabiz bugün son büyük parçamız olan arabayıda aldık çok şükür....e bebekte joie markada indirim var haberiniz ola benim istediğim modelde 100 tl indirim vardı hemen aldım
Canım erkek bebek için modelleri paylaşabilir misin. Birde yapan kişi hangi şehirdeKizi olan anneler attigim seyleri yapan yer bildum ben bunu yapturcam 140diyo pahali mi sizceEki Görüntüle 1604517
Canım kaç kg ,Özellikleri neler ben hafif ve bagajda çok yer kaplamadan bi model istiyorum da
Kilosu disinda ozellikleri cok iyiymis canim magazasina gidip bir inceleyeyim en iyisi sevdim baya arabayi :) sagolasin :) bebislerimizle guzelce rahat rahat gezelim insallahcanım özellikleri bunlar...ben çok sevdim hatta tavsiye ettiğim bi arkadaşım daha aldı o da çok memnun...oto koltuğunu bebek arabasına takabiliyorsun bak e bebek net sayfasında var resmi ordan da bakabilirsin ben ayrıca özellikleri ekliyorum buraya...katlanma ve taşıma olayı güzel...pazar arabası çeker gibi çekebiliyorsun katladığında... bagaj arabaya bağlı bence çok yer kaplamaz
Özellikleri:
- Joie Muze Bebek Arabası
- Hem bebek için hem kullanan için maksimum konfor bu bebek arabasında
- Tek elle kolay bir şekilde kapanma otomatik kilit ve açılma özelliği,
- Katlandıktan sonra valiz gibi sürüklenebilme özelliği
- Ekstra dayanıklı çift kat alüminyum hafif kasa sayesinde hem sağlam hem de hafif
- 360 derece dönebilen ve tek hareketle kilitlenebilen ön tekerlek
- Arka tekerleklerin büyük, ön tekerleklerin küçük olmasından dolayı esktra yüksek manevra kabiliyetine sahip.
- Tek aşamalı ayakkabılarınıza zarar vermeyen arka fren
- Ayarlanabilir ve çıkarılabilir öne doğru kapanan tente
- Büyük ve aynı zamanda sportif alışveriş sepeti
- Kademeli tamamen yatabilen sırt desteği
- Ekstra yumuşak sırt desteği ve oturma yeri
- Bebeğinizi beş noktadan bağlayarak maksimum güvenlik sağlayan emniyet kemeri
- Emniyet kemeri bebeğin kilosuna ve boyuna göre ayarlanabilir
- Bebeğinizin cildini tahriş etmemesi için ekstra yumuşak emniyet kemer koruyucuları
- Kolay bir şekilde çıkıp takılabilen ön bar
- Doğumdan itibaren üç yaşına kadar kullanılabilir
- Kolay bir şekilde sökülüp 30 derece ve altında yıkanabilen EN1888-2012 sertifikalı kumaş
Ürünün Ağırlığı: 8 Kg
Taşıma Kapasitesi 15 Kg
Markanın ait olduğu ülke: İngiltere
Üretim Yeri: Çin
- Joie Juva ana kucağı
- Grup 0 doğumdan itibaren 13 kg’a kadar kullanılabilir
- 2.6 kg ağırlığı ile Avrupa’nın en hafif ana kucağı unvanına sahip
- Bebeğin anne karnındaki şekline (cenin pozisyonu) en yakın ana kucaklarından bir tanesidir
- Özel mühendislik ile, Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir
- Hareketli tentesi sayesinde dış mekânda bebeği güneş ışınlarından korur
- Üç nokta emniyet kemeri ile bebeğin güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlar
- Emniyet kemeri bebeğin kilosuna ve boyuna göre ayarlanabilir
- Kumaşı elde ya da makinada 30 derecede yıkanabilir tekrar takılabilir
- Emniyet kemerlerindeki kemer koruyucuları bebeğin omuzlarına baskıyı engeller
Aldığı sertifikalar ECE R44/04
Ürünün Ağırlığı: 2,6 kg
Hitap ettiği Yaş Aralığı: 0-12 Ay, 0-13 Kg
Markanın ait olduğu ülke: İngiltere
Üretim Yeri: Çin
JOI-S1036ADCRB0
Kargo : 0,00 TL
Canım inşallah herşey yolundadır.iyi haberlerle dönmeni bekliyoruzKizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar
kilo olayı bana çok gelmedi yaa elime alıp rahatça taşıyorum ben ama tabi daha da hafif olsun isteyebilirsin... mağazaya git bak bakalım çok seveceksin inceleyinceKilosu disinda ozellikleri cok iyiymis canim magazasina gidip bir inceleyeyim en iyisi sevdim baya arabayi :) sagolasin :) bebislerimizle guzelce rahat rahat gezelim insallah
cnm özelliğine göre normalde bebek arabaları puset ve araba olarak satılır, travel sistemlerde ekstradan ana kucağı da takılabiliyor, ana kucağı da yeni doğmuş olanı koyacağımız bölüm, arabanın tipine göre ana kucağı doğrudan pusetin üzerine yerleştirilebilir ya da ana kucağı çıkar puset öyle takılır, ya da her ikisi birden olabilir, bu arabanın marka veKızlar bazı bebek arabaları 3000 diyor travel sistem diyor bu travel sistemler de koltuk çıkıyor mu oluyor anlamıyorum ben öyle çıkıp bakmadım da internette bakıyorum öylesine Şaşkın Şaşkın kaldım
canım oda takımlarının fiyatlarını biliyor musun ben de mağazaya gitmeyi istiyorum ama bu ara bir türlü fırsat bulamadımbebek odasını meltem mobilyadan almaya karar verdik, şu iki odayı begendim, ne dersiniz, meltem mobilyadan alan/alacak olan var mı?Eki Görüntüle 1616536
canım oda takımlarının fiyatlarını biliyor musun ben de mağazaya gitmeyi istiyorum ama bu ara bir türlü fırsat bulamadım
ben hepsini magazalardan aldım görerek, joker, babymall, e-bebek, mothercare, özelcan bebe ve h&m benim alışveriş yaptığım yerler arasında, özellikle h&m bebek çok kaliteli diyorlar hem de orjinal şeyler çıkıyor, Ankara'da özelcan bebe var bebek arabamı da oradan aldım, toker bebeye de bu hafta gideceğimKizlar ben henuz oglusumu hic bisey almadim yeni tatilden donduk artik baslamak istiyorum , nerden baslasam nasil yapsam programlamaya calisip sistematik ilerliyim diyorum :) mesela once bebek hastane cantasi ve kendi dogum cantam icin gerekli olan seylerden baslasam sonra yavas yavas dier ihtiyaclara gecsem nasil olur ? Birde mesela 0 aylik hic almasam 0-3 ay olsa hastane cikislari daha uzun giydiririm diyorum ne diyosunz , ve beden meselesi var hic bi bilgim yok aylara gore ust alt bedenlerden ve ayak nosundan vs, sizin onerdiginiz markalar alisveris yaptiginiz siteler sayfalar varsa mesela iyi olur :)
maşallah çok ciciler, kırmızılı takımı nereden aldınız ben de istiyoruummmkızlar bugün bebeğimin ilk giysilerini aldım bende nasıllar =)
Canim sosyete pazarindan aldim:)maşallah çok ciciler, kırmızılı takımı nereden aldınız ben de istiyoruummm