Bende kasım gibi düşünüyorum zaten eminonu havuzlu hana gidicm InsaAllahBen son aylarda başlıcam nasıl olsa doğum kışa geliyor
Ayyyy bayıldımmmmm rekor sende sanırım kimse bukadar almamıştırsığmadıdevamı da burda
onun indirime girmesini bekliyorum bacımAyyyy bayıldımmmmm rekor sende sanırım kimse bukadar almamıştırbirde bebek arabasını alsaydın tamamdır
Almadım daha bişi sadece babalar gününde eşime sürpriz için cinsiyeti bilmediğim halde erkek hissediyordum küçük tulum gibi bişi aldım ezbere başkada bişi yokonun indirime girmesini bekliyorum bacımEşimle ikimizde son aya bırakıp sıkışmak istemiyoruz madden..bide göbekler şişince hareket etmek zorlaşacak ee havalarda soğuyacak...en güzeli şimdiden almak...korkarak yaşanmaz sonuçta bide hostes olan teyzemiz dünyanın her köşesinden bişeyler alıcam sıpaya diyo haliyle çoğalıyo alınanlar...sen bişey almadın mı kuzuna
Almadım daha bişi sadece babalar gününde eşime sürpriz için cinsiyeti bilmediğim halde erkek hissediyordum küçük tulum gibi bişi aldım ezbere başkada bişi yokbenimmm yawrummm fakiiiiiirrrrr maşaallah teyzesi tüm dünyadan hatıra getirir seneler sonra anlatırsın resimlere bakıp bu paristen bu kanadadan bu isveçten hehehe bu afrikadan ayyyyy ne guzellllll