- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.521
Bence başla artık hafta sonları filan...valla zor oluyor bak gezmesi araması bulmasi...
ara tatilde başlayayım en iyisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence başla artık hafta sonları filan...valla zor oluyor bak gezmesi araması bulmasi...
Sorma canim o gelmedikce de ben kendime bol bol is cikariyorum....yerim ben onun cicilerini...kendi de gelsin artik hayirlisiyla...guya erken dogacak diye korkuyoduk zerrin09
Ben lansinoh kullanıyorum. E bebeğin mağaza veya internet sitesinde ara ara indirime giriyor. Ben aldıktan sonra 2 kere indirime girdi. (Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba
Sail canım bebeğin nasıl olduBen lansinoh kullanıyorum. E bebeğin mağaza veya internet sitesinde ara ara indirime giriyor. Ben aldıktan sonra 2 kere indirime girdi. (
Geçen hafta beyin cerrahına götürdüm. 1 ay sonra Mr çekilecek. Çocuk nöroloji doktoru kanamanın beynin her iki tarafını etkilediğini etkilerinin bebek büyüdükçe belli olacağını söyledi. Allahım tüm evlatları korusun. Sanada sağlıklı dogumlar diliyorum canim.Sail canım bebeğin nasıl oldu
çok beğendim hepsini kapı süsünü nerden aldınız acaba kendiniz mi yaptınızBizimkinin gelmeye niyeti yok calismalara devam..Eki Görüntüle 1737336 Eki Görüntüle 1737338 Eki Görüntüle 1737340 Eki Görüntüle 1737341 Eki Görüntüle 1737343
Kendim yaptım herşeyi canım... Elimde malzeme vardı öyle çıktı , biraz sallama oldu.. Ama fena olmadı gibi...çok beğendim hepsini kapı süsünü nerden aldınız acaba kendiniz mi yaptınız
Saol canım ins hiç bisey olmamıştır Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimizeGeçen hafta beyin cerrahına götürdüm. 1 ay sonra Mr çekilecek. Çocuk nöroloji doktoru kanamanın beynin her iki tarafını etkilediğini etkilerinin bebek büyüdükçe belli olacağını söyledi. Allahım tüm evlatları korusun. Sanada sağlıklı dogumlar diliyorum canim.
Slm ben temmuz annelerindenim.yani daha cooook zamanim var ama sizin bu bebek odasina bayildim.beyaz ve zarif.marka model nedir ogrenebilirmiyim.cok begendim.GUle gule kullanmaniz dilegiyle...Eki Görüntüle 1732282 Eki Görüntüle 1732283 Eki Görüntüle 1732284 Odamızın son hali daha eksiklerimiz var tabi
Teşekkür ederim canım.bursa moremo mobilyadan aldım.Slm ben temmuz annelerindenim.yani daha cooook zamanim var ama sizin bu bebek odasina bayildim.beyaz ve zarif.marka model nedir ogrenebilirmiyim.cok begendim.GUle gule kullanmaniz dilegiyle...
Anladim canim yani zorr bir durum alamam.cunku istanbulda oturuyorum.ama ailem.izmirde surekli gidip geldigim icin bursadan arabayla gectigim birgun bursaya ugrayabilirsem bakarim :) ama cok guzeller.gule gule kullanin bebisin ve sen.darisi basima.optum.iyi gecelerTeşekkür ederim canım.bursa moremo mobilyadan aldım.
Bu arada kolay dogumlar canim.bebegine bir an once kavusman dilegiyle...Teşekkür ederim canım.bursa moremo mobilyadan aldım.
canim bende Düzce'de oturuyorum sırf bu mobilya icin Bursa'ya gidip aldımAnladim canim yani zorr bir durum alamam.cunku istanbulda oturuyorum.ama ailem.izmirde surekli gidip geldigim icin bursadan arabayla gectigim birgun bursaya ugrayabilirsem bakarim :) ama cok guzeller.gule gule kullanin bebisin ve sen.darisi basima.optum.iyi geceler
Arabayla giderken alabilirim belki cok iyi bir sitesi var ona baktim da simdi.eger burdaki mobilyacilar carsisindn benzer bulamazsam dusunecegim canim cok saolasin.C
canim bende Düzce'de oturuyorum sırf bu mobilya icin Bursa'ya gidip aldım
canım neyaptın bu yatağı aldın mı ? ve memnun musun :)
Bu yatağı almadım canım park yatak aldımcanım neyaptın bu yatağı aldın mı ? ve memnun musun :)