- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi Morusevenanne
Cinsiyeti bugün öğrendim, kız almaya başlarım artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelleer :) iyi sağlıklı günlerde kullansın oğluşun inş. bebek arabası markası ne canım fiyatı nedir?Merhaba kızlar bende sabırsız anne Ada'yı ne görsem almak istiyorum kendimi zor tutuyorum cinsiyetimiz erkek dedi doktor ayın 12 sinde kesinleşecek inş ama ben Dayanamayıp bi kaç birşey aldım. English home indirimini kaçırmadık . Bebek arabasını da jokerden aldık otokoltuğu hediye kampanyası var daha teslim almadık otokoltuğunun rengi kalmamış bile birlikte teslim alalım diye bekliyoruz içinde yavrumu düşünüp hayaller kuruyorum hepimiz sağlıkla vaktinde doğururuz inş ...
ayy seninle doğum tarihlerimiz aynı ne güzel öğrenmişsin doktor hemen anladımı ben daha öğrenemedim cumartesi umarım gösterirCinsiyeti bugün öğrendim, kız almaya başlarım artık.
Evet hemen gördü bence seninki de görür çikolata ye gitmeden hareket etsin ben öyle yaptımayy seninle doğum tarihlerimiz aynı ne güzel öğrenmişsin doktor hemen anladımı ben daha öğrenemedim cumartesi umarım gösterir
ayy seninle doğum tarihlerimiz aynı ne güzel öğrenmişsin doktor hemen anladımı ben daha öğrenemedim cumartesi umarım gösterir
inşallah bakalım :)benimle de aynı, bizde c.tesi inşallah gösterirse öğreneceğizzzz
Hepsi çok gzel cnm güle güle kullansın maşallah arabayı fln erken almışsın :) bnde ne olur olmaz braz bekledim araba için haftya alıcm artık jokere gdicm bnde hngi marka bu stokke markasına bnzio bide kaça aldınMerhaba kızlar bende sabırsız anne Ada'yı ne görsem almak istiyorum kendimi zor tutuyorum cinsiyetimiz erkek dedi doktor ayın 12 sinde kesinleşecek inş ama ben Dayanamayıp bi kaç birşey aldım. English home indirimini kaçırmadık . Bebek arabasını da jokerden aldık otokoltuğu hediye kampanyası var daha teslim almadık otokoltuğunun rengi kalmamış bile birlikte teslim alalım diye bekliyoruz içinde yavrumu düşünüp hayaller kuruyorum hepimiz sağlıkla vaktinde doğururuz inş ...
Canım şeker için süsleri nerden bakacaksın. Fikir çok ii geldi bana da cesaret edebilirsem yaparım belkibir milyoncular varya orda bile görmüştüm yapı marketlerde vardır bu musluk hortum falan satan yerler varya ne deniyor hatırlayamadım ama :) oralarda da var.oda süslerkende çok işe yarar yapıştırma işlemlerinde ben bebek şekerlerini de kendim süslemeyi düşünüyorum ordada yardımcı olur diye düşünüyorum :)
:) canım şu an için şekerleri alıp süslerim dedim ama bu mefruşat kurslarındaki hanımların gidip alışveriş yaptıkları yerler varya oralarda çok ilginç şeyler var bi gidip bakmak lazım yine tabi evde oturuyorum boş boş hem oylanacak birşey olurCanım şeker için süsleri nerden bakacaksın. Fikir çok ii geldi bana da cesaret edebilirsem yaparım belki
Çok güzeeeel güle güle güzel günlerde giysin inşallah
Cnm bnlar nette sitelere hep geliyo ben çk gördüm çk güzeller ama erkek için çok süslü diye düşündüm almadım:)Kızlar ya şuna bakar mısınız çok tatlı, Eminönü den almışlar, havuzlu hanın oralardan sanırım aziz bebe falan varmış oralardan , en kısa zamanda alıcam inşallah bitmez:)
Bi tanecik alıcam ben ya hatta aklıma hastane odasını da hep taç şeklinde süslemek geldi, kapı süslü böyle üstünde taç olsun ayna taşlı:) napalım oğlumuz için çok süslü ama anneler için hepsi:))Cnm bnlar nette sitelere hep geliyo ben çk gördüm çk güzeller ama erkek için çok süslü diye düşündüm almadım:)
çoook güzeller :) sağlıkla giysin inş. şu kırmızıya bayıldımmmm nerden aldın canım?Yeni cicilerimizzzzz. Benim fotograflar ters gorunuyor.
Kapbula diye bir magazadan canim.ama ben indirimde olunca netten siparis ettim.nisantasinda bir magaza. Ben istanbulda olmadigim icin gidemiyorum.çoook güzeller :) sağlıkla giysin inş. şu kırmızıya bayıldımmmm nerden aldın canım?