2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

Çok güzelmiş Güle güle kullansın cnm kaça aldın

Cnm bebeğinin cinsiyeti ne

sağol kuzum cinsiyetimiz erkek...araba 450 ye geldi...bayadır bekliyordum indirime girmesini...100 tl düşünce dedim bu fırsat kaçmaz...herkes memnunmuş arabadan...marka zaten beğenilen bi marka o yüzden tereddütsüz aldım

İyim is canım fiyatı bnm ki de erkek bn kışlık giyecek bulamıyorum canım. Bi de isim kararsızlığı m var eşime beğendiremiyorum. Aklına gelen isimleri yazar mısın canım

İyim is canım fiyatı bnm ki de erkek bn kışlık giyecek bulamıyorum canım. Bi de isim kararsızlığı m var eşime beğendiremiyorum. Aklına gelen isimleri yazar mısın canım
kıyafet işini beklet biraz istersen çünkü şuan dediğin gibi hep yazlık var bi de zaten sağdan soldan çok gelecek kıyafet...sen şimdilik daha büyük parçalara bak istersen...isim konusunda biz neyseki kararsızlık yaşamadık çünkü daha sevgiliyken belliydi oğlumuzun ismi...biz mete koyucaz canım...öneri dersen tuna, eren, rüzgar, ege diyebilirim... tabi nasıl bi isim istediğinizde önemli...yani dini olsun isteyebilirsin daha modern bişey olsun isteyebilirsin...aslında bu isim konusunda annenin lafının daha makbul olduğuna inanıyorum umarım eşin daha fazla beğenmemezlik etmez de minik paşanız ismine kavuşur...sağlıkla al kucağına inşallah

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Bn sıraç ya da tayra istiyorum ama eşim yok dedi. Sen ne aldın canım şimdiye kadar

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Bn sıraç ya da tayra istiyorum ama eşim yok dedi. Sen ne aldın canım şimdiye kadar
ilk defa duydum bu isimleri...ileriyi de düşünerek seçimini yap canım dalga geçilmeye müsait bi isim aman seçme...benim aldıklarım sanırım 3. sayfada vardı hepsini ekledim

neden soru işareti var cinsiyeti ne dedi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…