Çok güzelmiş Güle güle kullansın cnm kaça aldın
Cnm bebeğinin cinsiyeti ne
İyim is canım fiyatı bnm ki de erkek bn kışlık giyecek bulamıyorum canım. Bi de isim kararsızlığı m var eşime beğendiremiyorum. Aklına gelen isimleri yazar mısın canımsağol kuzum cinsiyetimiz erkek...araba 450 ye geldi...bayadır bekliyordum indirime girmesini...100 tl düşünce dedim bu fırsat kaçmaz...herkes memnunmuş arabadan...marka zaten beğenilen bi marka o yüzden tereddütsüz aldım
kıyafet işini beklet biraz istersen çünkü şuan dediğin gibi hep yazlık var bi de zaten sağdan soldan çok gelecek kıyafet...sen şimdilik daha büyük parçalara bak istersen...isim konusunda biz neyseki kararsızlık yaşamadık çünkü daha sevgiliyken belliydi oğlumuzun ismi...biz mete koyucaz canım...öneri dersen tuna, eren, rüzgar, ege diyebilirim... tabi nasıl bi isim istediğinizde önemli...yani dini olsun isteyebilirsin daha modern bişey olsun isteyebilirsin...aslında bu isim konusunda annenin lafının daha makbul olduğuna inanıyorum umarım eşin daha fazla beğenmemezlik etmez de minik paşanız ismine kavuşur...sağlıkla al kucağına inşallahİyim is canım fiyatı bnm ki de erkek bn kışlık giyecek bulamıyorum canım. Bi de isim kararsızlığı m var eşime beğendiremiyorum. Aklına gelen isimleri yazar mısın canım
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Bn sıraç ya da tayra istiyorum ama eşim yok dedi. Sen ne aldın canım şimdiye kadarkıyafet işini beklet biraz istersen çünkü şuan dediğin gibi hep yazlık var bi de zaten sağdan soldan çok gelecek kıyafet...sen şimdilik daha büyük parçalara bak istersen...isim konusunda biz neyseki kararsızlık yaşamadık çünkü daha sevgiliyken belliydi oğlumuzun ismi...biz mete koyucaz canım...öneri dersen tuna, eren, rüzgar, ege diyebilirim... tabi nasıl bi isim istediğinizde önemli...yani dini olsun isteyebilirsin daha modern bişey olsun isteyebilirsin...aslında bu isim konusunda annenin lafının daha makbul olduğuna inanıyorum umarım eşin daha fazla beğenmemezlik etmez de minik paşanız ismine kavuşur...sağlıkla al kucağına inşallah
ilk defa duydum bu isimleri...ileriyi de düşünerek seçimini yap canım dalga geçilmeye müsait bi isim aman seçme...benim aldıklarım sanırım 3. sayfada vardı hepsini ekledimİnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Bn sıraç ya da tayra istiyorum ama eşim yok dedi. Sen ne aldın canım şimdiye kadar
Canım ilk üçü nerden aldıntopiğin hayırlı olsun bacım hemen bende aldıklarımı ekliyim bal oğlumun cicilerini... ilk 5 i hostes teyzemin amerikadan aldıkları...gerisi de eşimle benim aceleciliğimzin ürünleri
Cnm kuran da geçiyorilk defa duydum bu isimleri...ileriyi de düşünerek seçimini yap canım dalga geçilmeye müsait bi isim aman seçme...benim aldıklarım sanırım 3. sayfada vardı hepsini ekledim
canım ilk 5 i amerikadan alındı....ama onlardan sonraki 3 taneyi mi soruyorsunCanım ilk üçü nerden aldın
Kapşonlu olanlar canım. Hepsi birbirinden güzelmiş rabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin cnmcanım ilk 5 i amerikadan alındı....ama onlardan sonraki 3 taneyi mi soruyorsun
onları hostes arkadaşım amerikadan aldı kuzum....daha güzelleri sizin olsun inşallahKapşonlu olanlar canım. Hepsi birbirinden güzelmiş rabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin cnm
Saol canım ilk bebeğin mionları hostes arkadaşım amerikadan aldı kuzum....daha güzelleri sizin olsun inşallah
Evet canımSaol canım ilk bebeğin mi
Bnmde ilk canım.Evet canımsenin
ilk heyecanlarımız deseneBnmde ilk canım.
Ewet canım. Bir yıl olmadı sonra korunduk cnm ve hadi deneyelim dedik ve oldu süpriz oldu bize isteyen herkese nasip etsin rabbimilk heyecanlarımız deseneDarısı isteyen herkesin başına olsun
bizimde 8. denemede oldu çok şükürEwet canım. Bir yıl olmadı sonra korunduk cnm ve hadi deneyelim dedik ve oldu süpriz oldu bize isteyen herkese nasip etsin rabbim
☺ şükür rabbime nasip ettibizimde 8. denemede oldu çok şükür
neden soru işareti var cinsiyeti ne dedi doktorunO kadar olacağını sanmıyorum isim yazılmayan iyi bi markanın 100 küsürdü 450 tl diyince keşke deseydin altın işleme ya da kaplamamı var diye instagram da buldum Sayfayı bu hafta doktor kontrolünden sonra almayı düşünüyorum cinsiyet değişir mi diye kafam da soru işareti de varda
neden soru işareti var cinsiyeti ne dedi doktorun
Canm yenidogan setleri yazlik kislik olmuyo sanirim standart diye biliyorum. Battaniyeye sararsin isterswn ustune bi kat daha giydirirsin. Zaten hastanede arabada falan olacak hep :)Canım bn hiç kışlık bulamıyorum. Hep ince