Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
natpın canım az kaldı dogumgunune....hazırlıklar ne alemde...Samsunda nerden ne temşn ediyorsun bi de...pasta vs nerde yaptıracaksın...yapacaklarına foto istiyorum ayrıca
İyi olmaya çalışıyorum canim cok zor günler yaşadık.Kuvezden cikti tam toparlaniyor diye sevinirken başka hastalık çıktı tam o yoluna girdi derken ameliyat vs. işleri oldu.Hamdolsun bugunumuze demekten başka elden bişey gelmiyor.
İyi olmaya çalışıyorum canim cok zor günler yaşadık.Kuvezden cikti tam toparlaniyor diye sevinirken başka hastalık çıktı tam o yoluna girdi derken ameliyat vs. işleri oldu.Hamdolsun bugunumuze demekten başka elden bişey gelmiyor.
tabiki her zaman hamdolsun..inşallah bütün sıkıntılarınız bi çırpıda halloluverir...Halloluyor merak etme;çevremden biliyorum...taş gibi bebekleri..senin de öyle olcak inşallah
tabiki her zaman hamdolsun..inşallah bütün sıkıntılarınız bi çırpıda halloluverir...Halloluyor merak etme;çevremden biliyorum...taş gibi bebekleri..senin de öyle olcak inşallah
natpın canım az kaldı dogumgunune....hazırlıklar ne alemde...Samsunda nerden ne temşn ediyorsun bi de...pasta vs nerde yaptıracaksın...yapacaklarına foto istiyorum ayrıca
henüz başlayamadm kardeşimin nisanı vardı dün. nisan telaşları yeni bitti. sıra doğum gününde. tabi atarım yaptıklarımı, pazartesi başlayacam hazırlıklara.
ogret_menim yarın doğum günümüz var. pastamızı carefor da pastacı olarak çalışan tanıdığımıza yaptıracağız. pastalarımızı hep orada yaptırdık. dün kızımla foto çekindik. fotoğraf magnet yaptıracağım. saathaneyi bilirsin, oradan tabak bardak peçete vs. hallettim. fatih sultan cad. parti evi diye bir yer var oradadan da süsler aldım. akşam odayı süsleyecem fotomuzuda atarım.