2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

inşallahh fiyatını da sorayım bari
pembelı gecelık takımla beyazlı pıjama takımı ve tac terlık setını aynı yerden aldım
antepde carsıda derya gıyım var toptancı gıbı ordan
etıket fıyatıyla almadım yanı ındırım oldu hepsı toplam 500 tl tuttu
etıketınde 300 dıyor ama daha uyguna geldı

güle güle giy ben de ankaradayım fiyatlar hemen hemen aynı

kızlar bebek odası için duvar kagıdı düşünen var mı aranızda? ben ankaradaym burada daloğlunu biliyorum büyük bir yer başka var mı kaliteli satan

Kızlar biraz kendini toplayaym atacam yurt dışından gelenleri annenin ödüllerini bayilcaksnz eminim hastahane cantamida hazrlamislar erken doğum riski var ya yatiyorum kızlar ama aklımda çekip atcam inşallah toparlaninca chibbi kiraciyiz biz ya kuzum duaunmuyoz duvar kağıdı..

kızlar kesinlikle öneririm. hayatınızın kurtarıcısı oluyor . facede fasulye yatak yazın direk cıkıyor. benim vazgecilmezim .
yurtdısında her ailenin evinde var. türkiyedede patron bebek diye bi firma satıyor. ben doktoruma sorup aldım . sizlerde danısın isterseniz . ama kesinlikle öneriyorum. benim birde ikizlerim var banyoya bile beraber giriyoruz . mutfakla yanımdalar heryerde yanımdalar . diger türlü cok zorluk cekerdim . bide yanlız bakıyorum destekcimde yok ürün saglık olarakta cok faydalı bebek reflüsü - kafa düzlesmesi - kan dolasımı cok faydalıymıs. patron bebege mutlaka bakın. faceden fayulye yataga bakın. arastırın arkadaslar. sizlerde böyle farklı saglıklı ürünler alırsanız kullanırsanız mutlaka paylasın lütfen

Merhaba güzel anne adayları sonunda ben alışverişe başladım dün bir çok aksiyonla geçen Bursa alışveriş maceram da aldıklarım içime çok sindi erkek Bebek için birşey bulamam derken güzel modeller çeşitler buldum

Mothercare İdil baby , C&A ,Bebeler sarayı ve Adını hatırlamakta zorluk çektiğim birçok mağazadan aldım hepsi zaten birbirine çok yakın

çok tatlııışkolaarr hastane çıkışları aynı olmuuuşşş hatta takımlarımız da benziyor, zevklerimiz aynı diyebilrm ama o havludan ben de yok, nereden aldın çookk ciciiii, ördekli göbüşünü yerim onun

kızlar bebek odası için duvar kagıdı düşünen var mı aranızda? ben ankaradaym burada daloğlunu biliyorum büyük bir yer başka var mı kaliteli satan

Ben düşünüyordum aslında ama bana hava almıyor, nefes almıyor gibi şeyler söylediler. Sen de yaptıracaksan kalitesini çok önemse derim.

Ay evet :) hep mavili mavili olmasın hastane çıkışları dedim çok hoş geldi gözüme kadınlar burun kıvırarak baktılar ama ben çok beğendim
Havluyu da C&A dan aldım başka modeller de vardı uygundu fiyatı 24tü sanırım değişik cici geldi diye aldım bi tane daha alıcam biraz daha iyisinden bu çok dökülür gibi geldi bana

Ben düşünüyordum aslında ama bana hava almıyor, nefes almıyor gibi şeyler söylediler. Sen de yaptıracaksan kalitesini çok önemse derim.

haklısın cnm, duvar kagıtlarının da zaten hava alanlarından kullanmak gerekiyormuş sadece bebek için değil tüm ev dekorasyonunda diğer türlü hava almayanlar da saglık acısından sıkıntı oluyormuş, küf olabiliyrmş

boyatsak da mecbur bebek boyası ile boyatmak lazım,anti alerjik, su bazlı olması gerekiyor sertifikalı boya bulmak çok zor sonuçta kimyasal, ikisini karşılaştırınca duvar kagıdının da estetik olmasından dolayı duvar kagıdı daha ağır bastı ben de ama bulamazsak mecbur boya yapıcaz napalım, siz hangi marka boya kullandnz onu da sorayım araştıryaım bari

Kızlar bende bugun baya gezdim sadece 2 sey aldım.. C&A dan aldım bu iki takımı, fiyatlar da uygun bence, bu ikisini toplam 45 liraya aldım.

Eklentiler

• image.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 187
  • image.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…