2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

kızlar bebeğin yatağını nerden almayı düşünüyorsunuz?yataş var aklımda ama bakmadık henüz.nasıl özellikte olması gerek acava?

Yarın mobilyacı gelicek bana da uzun süre kullanmayı düşündüğümden büyüyebilir Beşik ve 6 aylık Beşik düşünüyorum dolap ise onun odasına hem bizim hem de onun esyalarını koyabileceğim büyük bi dolap yaptırıcam hem istediğim gibi hem odaya uygun hemde bazı markalardan daha uygun fiyata oluyor böylelikle

Bende bugun bunlari aldim :)
Kirmizili takim cok cok guzel degil ama fiyati uygun diye aldik oyle. Mickey Mouselu takim Kipa

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 132
mrb arkadaşlar ben de inş ocak annesi olucam Allah nasip ederse :) henüz hiçbir şey almadım doktor 28.haftadan sonra bakın dedi çünkü bebeğin yaşama oranı yüksek oluyor diye ama bana çok geç bi zaman geldi iki hafta sonra memlekete gidicez bayram içinilk hamileliğim olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum sağolsun kayınvalidem ilgilenecek benimle:KK66:

image.jpg image.jpg

Hanımlar ben bu beşikten yaptırıyorum ama tam bu değil bu internette bulduğum benzeri üst kısmı biraz farklı tekstil ürünü olarakta bu Takım'ı sipariş etmek istiyorum içine sizce nasıl güzel mi ? Birde tekstil ürünlerinde en çok neye dikkat etmem Lazım ?

kızlar dün ankara babymall'deydim. hastane çıkışlarını da alıyım dedim. idil baby'nin güzel bir takımı vardı ama pembe yazı vardı üstünde. unisexmiş başka rengi yokmuş ama babamız kabul etmedi oğluma pembeli bi şey giydirmem dedi :)
ben hastane çıkışlarının mevsimi olmuyr sanıyordum ama kışlıkları yazlıkları oluyormuş haberiniz olsun. kışlıklar eylül sonu ekim gibi gelir dediler. 20'lisi mantıklı geldi. farklı modelleri gelirse 2 takım almayı düşünüyorum ben

Kizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar

Kizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar
canım bol bol dua et ben de ediyorum hep hepimize inşallah sağlıkla atlatırsınız bu dönemi hep olumlu düşünmeye çalış her şey güzel olacak sağlıkla doğacaklar Allahın izniyle.

selam güzel anneler böyle fikir alışverişi çok güzel olmuş biz de ebebek deki indirimden yararlanalım dedik beşik ve arabamızı aldık iki şeyi hallettik. özellikle araba çok içime sindi hem fiyat hem performans bakımından. puset ve anakucağımız kaldı şimdi alınacak demirbaş :) onlarında markası belli yine arabayla ayını olacaklar. arabayı nuna pepp lux tercih ettik hem hafif hem katlanışı ve kullanışı kolay hem travel sistem olabiliyor diye, hem de tasarımını beğendik.
beşiğimiz de hem sepet beşikten biraz daha büyük sallanır ve tek tarafı asansör sistemli bebeği yatarken görebilmek adına güzel :))
siz de durumlar nası ??
bunlar da sectiklerim

Eklentiler

• lNUN-ST03002E_1.jpg
    lNUN-ST03002E_1.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 152
  • lTHT-TK-01-NAT_1.jpg
    lTHT-TK-01-NAT_1.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 166
Cnm korkma rabbim büyük. Sen dua et. Sağ salim zamanında bebisini kucagına alacaksın

X