2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

kızlar aldığınız şeylere bayıldım:) ben daha alışverişe çıkmadım. benimkide kız

Ben bayram sonra Bursa'ya alışverişe gidiyorum hanımlar ikeadan başlıcam İdil baby mothercare özellikle gideceğim yerler bebek Arabası da daha uygun fiyata istediğim bi model buldum eğer indirime falan denk gelmezsem diğer modellerde casual Cadillac düşünüyorum bir de bir arkadaşımız sabunla minik kuşlar yapacaktı şu modeli çok beğendim özellikle sarı kafes çok hoş Durmuş
image.jpg

Bugunku alisverisim bunlar. Bebek arabasi baya uygun diye aldik, ve cok hafif. Kullanimi cok rahat geldi bize.
E bebekten aldim hepsini, 100 tl de hediye ceki verdiler. Internet sitlerden de az once 100 tllik kiyafet alisverisi yaptim bebis icin baya hesapli bir alisveris oldu yani :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 485
  • image.jpg
    image.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 451
  • image.jpg
    image.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 468
  • image.jpg
    image.jpg
    169,2 KB · Görüntüleme: 425
  • image.jpg
    image.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 430
  • image.jpg
    image.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 417
Cok guzelmis canim yaa gecen birine sordum yelege 45 battaniyeye 350 dediler yuh dedim

Bende geçen internette gördüm battaniye 80x80 ufak bişey alayım dedim 130 lira Dedi şaşırdım abartmışlar artık ayrı bi sektör oluşmuş bu işler de

Ben bayram sonra Bursa'ya alışverişe gidiyorum hanımlar ikeadan başlıcam İdil baby mothercare özellikle gideceğim yerler bebek Arabası da daha uygun fiyata istediğim bi model buldum eğer indirime falan denk gelmezsem diğer modellerde casual Cadillac düşünüyorum bir de bir arkadaşımız sabunla minik kuşlar yapacaktı şu modeli çok beğendim özellikle sarı kafes çok hoş Durmuş
Eki Görüntüle 1633749

merhaba. bebek arabası konusunda Kraft twist eco ile Casual Cadillac arasında kararsız kaldım :/ kraftı da indirimli alıcam, fiyat olarak üç aşağı beş yukarı aynı olacak... Casual'ın hafif olması, Kraft'ın 360 derece dönebilmesi artı yönleri... gerçekten kararsızım. Acaba hangisi daha kullanışlıdır?

merhaba. bebek arabası konusunda Kraft twist eco ile Casual Cadillac arasında kararsız kaldım :/ kraftı da indirimli alıcam, fiyat olarak üç aşağı beş yukarı aynı olacak... Casual'ın hafif olması, Kraft'ın 360 derece dönebilmesi artı yönleri... gerçekten kararsızım. Acaba hangisi daha kullanışlıdır?

Arkadaşım cadillac kullanıyor gayet memnun bende beğeniyordum arada kullanıyorum ama geçen bi mağaza onun pusetinin bel kısmının iyi olmadığını fakat bu fiyatta en iyi bu modelin olduğunu Dedi eşim de mamas& papas urbo 2 çok beğendi baya da ısrarcı fiyat farkı beni düşündürüyor çok Kraft ise bakmadım hiç gidersem sorarım onu da

bebek1.jpg bu bas ucu besıgımız
bebek2.jpg bu kızımızın tatlı odası :)
bebek3.jpg paticiklerımız :)
bebek21.jpg
bebek26.jpg
bebek27.jpg
bebek4.jpg cicilerımız
bebek5.jpg
bebek6.jpg
bebek7.jpg
bebek8.jpg
bebek9.jpg
bebek10.jpg
bebek12.jpg
bebek22.jpg
bebek24.jpg
bebek29.jpg bu havlu setımız :)
bebek14.jpg uyku setımız
bebek16.jpg kundak :)
bebek18.jpg alt acma bezlerımız
bebek17.jpg
bebek28.jpg poları :)
bebek13.jpg babanemın yaptıgı hedıyesı :)
bebek19.jpg
bebek20.jpg
bebek canta takım.jpg
lohusa setım pıjama.jpeg lohusa setım
lohusa gecelık.jpg
lohusa seti.jpg

Son düzenleme:
ayy çok tatılar hepsi de birbinden güzel Allah'ım gülerek kullandrsn,

lohusa geceliğine ayrı bayıldım nerden aldınz?
cok tesekkur ederım :)
amin hepımız ınsallah tatlış tatlış evlatlarımızı saglıklı sıhhatlı gıydırır gıydırır mıncıklarız :)
pierre cardin den aldım :)

X