Sağol canım :) rabbim sanada nasip etsin inşallah bol bol bak kızıma inşallah benzeray yerım tontiş kızını yaaa hahahah sen her yazdıkca fotoya bakıp bayılıyorum maşallah maşallahh .cocuga nas felak oku
Hiii hiii ben de malatya :) slm hemsocumEvett malatyaliyim kuzumm
Sağol canım :) rabbim sanada nasip etsin inşallah bol bol bak kızıma inşallah benzer
Senin icin başka fotolarını da koycam maşallah deyip oku kızıma teyzesi gerçi suan 3 yasinda :)
oo hemşo bende malatyalıyımEvett malatyaliyim kuzumm
Cok guzelmis canim ben onceki sayfalarda begenmstm tulum bataniye fln biribyapiyo bende netten buldum 140 diyo bak istiyosanEki Görüntüle 1613539 Eki Görüntüle 1613540
Hanımlar ben oğluşuma yaptırmayı düşünüyorum çünkü bi eşyasını hep saklamayı planlıyorum ve bu çok Hoşuma gitti birçok renk Seçenek var daha doğuma var diye henüz fiyat sormadım ama fikir olarak çok beğendim sizde bakmak isterseniz instagram sayfalarında var çeşit renk ve modeller
nerede ben bir yere sordum 450 tl dedi şok oldumCok guzelmis canim ben onceki sayfalarda begenmstm tulum bataniye fln biribyapiyo bende netten buldum 140 diyo bak istiyosan
nerede ben bir yere sordum 450 tl dedi şok oldum
Kizi olan anneler attigim seyleri yapan yer bildum ben bunu yapturcam 140diyo pahali mi sizceEki Görüntüle 1604517
Cnm topiğin hayırlı olsun canım. Arkadaşlar erkek isimleri ni yazarsanız sevinirimkarabiberim Mogami hemsolarim malatyamda mi yasiyosunz ah memleketim cok ozledim hangi doktora gidiyoaunuz
yok canım ben istanbul doğma büyümeyim...malatyaya 2 yılda bir gidiyorum dedemlerin yanına köyekarabiberim Mogami hemsolarim malatyamda mi yasiyosunz ah memleketim cok ozledim hangi doktora gidiyoaunuz
çoooooook şirinler güle güle giysin fıstıkEki Görüntüle 1613580 Eki Görüntüle 1613581 Eki Görüntüle 1613582 Eki Görüntüle 1613583 Eki Görüntüle 1613584 Eki Görüntüle 1613585 Eki Görüntüle 1613586 Eki Görüntüle 1613587 kizima ciciler alinmis teyzosu ananesi ben :))
Cok güzelmiş bayıldım erkek olanı da var mı canımKizi olan anneler attigim seyleri yapan yer bildum ben bunu yapturcam 140diyo pahali mi sizceEki Görüntüle 1604517
Canım bn hiç kışlık bulamıyorum. Hep inceEki Görüntüle 1605140 Eki Görüntüle 1605142 Eki Görüntüle 1605143
Bunlar da bizim ilk kiyafetlerimiz :) h&m'den aldim. Daha once hic tecrubesi olmayan biri icin alisveris bile cileye donusuyor... cehalet ne kotu sey.
Bedene bile karar veremedim. 50 bedene baktim, 0-1 ay icin yaziyor, ama bir bebek o kadar kucuk olamaz gibi geldi. 56 beden aldim 1-2 aymis. Ama yenidogan da giyer sanki. Cok zorr!
Hastane cikisi setleri de bulamadim hosuma gidecek. Illa gelin damat gibi olmak zorunda degiller di mi spor sik olsun benim oglum da :))
Ben herhalde her seyi h&m'den alirim cok farkli ve "cool"erkek icin ancak bu kadar farkli guzel olabilir...
Neyden ne kadar almak lazim hic bilmiyorumm!!
Çok güzelmiş Güle güle kullansın cnm kaça aldınbiz bugün son büyük parçamız olan arabayıda aldık çok şükür....e bebekte joie markada indirim var haberiniz ola benim istediğim modelde 100 tl indirim vardı hemen aldım
Cnm bebeğinin cinsiyeti nebiz bugün son büyük parçamız olan arabayıda aldık çok şükür....e bebekte joie markada indirim var haberiniz ola benim istediğim modelde 100 tl indirim vardı hemen aldım