2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

eşim çok abuk yerlerden istiyo yaa...örnek cibuti, demokratik kongo cumh. falan...tabi dalga geçiyo anca bizle neden almaya başlamadın peki kuzum yani son aylara mı bırakacaksın herşeyi
Yaaaa şimdi olumsuz konuşmak istemiyorum bilirsin işte büyükler hep insanı soğutur ürkütür tedbirlidirler....psikolojik olarak insan etkileniyor neyse boşverrrr keyfini çıkarrr rabbim sağlıkla suyunu sütünü içmeyi nasip etsin inşaAllah

eşim çok abuk yerlerden istiyo yaa...örnek cibuti, demokratik kongo cumh. falan...tabi dalga geçiyo anca bizle neden almaya başlamadın peki kuzum yani son aylara mı bırakacaksın herşeyi
Eşinnn en güzelini yapıyor valla aykırı düşünüyor sıradan değil

bana da çok laf eden oldu ama hiçbirine kulak asmadım Allaha emanet ettim olursa olur olmazsa da koyarım köşeye elbet bi da çocuğum olur Allahın izniyle dedim...Sende aldırma büyüklere kötü düşünme sakın Allahım korusun yavrularımızı

Annem almisti bunlari bir ara, hepsi cok hosuma gitti
Bir suru de kiz bebek kiyafetleri var , cinsiyet belli degilken almisti kardesim. Onlari da saklarim artik ilerde belki bir tane de kizim olur

Eklentiler

• image.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 217
  • image.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 220
  • image.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 226
  • image.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 211
  • image.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 224
Kizlar sunlarin tatligina bakar misiniz, kizi olacak annelere duyrulur.
Kardesim H&M den almisti.. Ben giydiremicem bunu tabi ki, o yuzden saklicam ilerde belki bir tane de kiz olur ama cok tatli degiller mi

Eklentiler

• image.jpg
    189,4 KB · Görüntüleme: 221
Off ne kafa karıştıran iş bi yandan hava soğuk olacak erken alalım bi yandan da erken daha var diyrz. Gerçi ben bebeğin bakım banyo vs eşyalarını net ten araştırıp uygun uygun alırım tek kıyafet falan beşik araba işleri kalıyor ona da Allah kerim

Ne yapmışsın boylebir sürü şey almışsın ama hepsi çok guzel insaallah güle güle eskitsin yavrun
sağol canım aldık öyle işte...son aya yğmayalım dedik hem madden zor olur hem ağırlaşınca havada soğuyunca almak zor olur...şimdiden çoğu çıktı aradan...sen aldın mı bişeyler

Teyzemizden ilk hediyelerimiiiizzzz

Eklentiler

• 20150810_214246.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 20150810_214325.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 97
Bi
Bizde sizin gibi dusunduk.hepsi bir anda alinmiyo maddi yonden taksit yaptik son aya birakssk batardik

topiğin hayırlı olsun bacım hemen bende aldıklarımı ekliyim bal oğlumun cicilerini... ilk 5 i hostes teyzemin amerikadan aldıkları...gerisi de eşimle benim aceleciliğimzin ürünleri
Sagolll bacimm yerimmm ben onun cicilerinii bizimde dayimiz yurt disindan getircekmis bakalim bize neler gelcek cok begendim gule gule kullansin pasa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…