2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

valla ya sen napmışsın herşey tamam bebek arabası ne aldın?
valla sebeplerimi yazdım kuzum çok bi işim kalmayacak şişik halimle evde keyif yapıcam herkes alışveriş derdine düşmüşken bebek arabasını almadık daha indirime girmesini bekliyoruz

Sagolll bacimm yerimmm ben onun cicilerinii bizimde dayimiz yurt disindan getircekmis bakalim bize neler gelcek cok begendim gule gule kullansin pasa :)
oyyy yesinler onun cicilerini...alsın dayısı tabi fıstık gibi yiğeni olacak

Bunlar da bizim ilk kiyafetlerimiz :) h&m'den aldim. Daha once hic tecrubesi olmayan biri icin alisveris bile cileye donusuyor... cehalet ne kotu sey.
Bedene bile karar veremedim. 50 bedene baktim, 0-1 ay icin yaziyor, ama bir bebek o kadar kucuk olamaz gibi geldi. 56 beden aldim 1-2 aymis. Ama yenidogan da giyer sanki. Cok zorr!
Hastane cikisi setleri de bulamadim hosuma gidecek. Illa gelin damat gibi olmak zorunda degiller di mi spor sik olsun benim oglum da :))
Ben herhalde her seyi h&m'den alirim cok farkli ve "cool" erkek icin ancak bu kadar farkli guzel olabilir...
Neyden ne kadar almak lazim hic bilmiyorumm!!

Ha bi de bornoz havlu setini çakradan alicam cok guzel bornozlari falan. Besigi alinca nevresimi de ordan alirim belki.
Gerci benim begendigim her sey cok pahali. Baticaz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…