Amin kuzum butun bebisleri insallahbana da çok laf eden oldu ama hiçbirine kulak asmadım Allaha emanet ettim olursa olur olmazsa da koyarım köşeye elbet bi da çocuğum olur Allahın izniyle dedim...Sende aldırma büyüklere kötü düşünme sakın Allahım korusun yavrularımızı
Cokkk tatlilar masallahhh bide kiz dogurursun kiyafetleri hazirAnnem almisti bunlari bir ara, hepsi cok hosuma gitti
Bir suru de kiz bebek kiyafetleri var , cinsiyet belli degilken almisti kardesim. Onlari da saklarim artik ilerde belki bir tane de kizim olur
Sagol bebisimmfaydalı bir konu olmuş elinize sağlık :)
Ozaman alma kuzm ne diyolar cinsiyete bana ilk erkek sonra yuzde yuz kiz dedilerBen henuz sadece besik alabildim cinsiyeti net degil diye baska birsey almaya cesaret edemiyorum
Çok tatlıymış bu da :) bizim henüz cinsiyet bwlli bile degil. Ama teyze yazan sadece mavi bulmus onu almısBizimde teyzemizden ilk hediyemizz kuzum bak Eki Görüntüle 1603976
Kiz gibi ama kesin degil dedi gecen hafta gittim cuma tekrar gidecem 18 oldu artik net belli olur umarim.insanin eli gitmiyor birsey almaya bilmeyinceOzaman alma kuzm ne diyolar cinsiyete bana ilk erkek sonra yuzde yuz kiz dediler
valla ya sen napmışsınsığmadıdevamı da burda
Olsun icine dogmustur belkiÇok tatlıymış bu da :) bizim henüz cinsiyet bwlli bile degil. Ama teyze yazan sadece mavi bulmus onu almıs
Haklisn canim ben bile teredutteyim ilk erkek sonra kiz dedi dite yuzde yuz kiz dedi amaKiz gibi ama kesin degil dedi gecen hafta gittim cuma tekrar gidecem 18 oldu artik net belli olur umarim.insanin eli gitmiyor birsey almaya bilmeyince
valla sebeplerimi yazdım kuzumvalla ya sen napmışsınherşey tamam bebek arabası ne aldın?
sağol kuzum daha güzelleri sizin olsun inşallah...at da görelim miniğinin cicileriniBayildim aldiklarina bende aldiklarimi atarim
oyyy yesinler onun cicilerini...alsın dayısı tabi fıstık gibi yiğeni olacakSagolll bacimm yerimmm ben onun cicilerinii bizimde dayimiz yurt disindan getircekmis bakalim bize neler gelcek cok begendim gule gule kullansin pasa :)
inşaalah akşam çekeyimdesağol kuzum daha güzelleri sizin olsun inşallah...at da görelim miniğinin cicilerini
harika canım çok beğendim yaKizi olan anneler attigim seyleri yapan yer bildum ben bunu yapturcam 140diyo pahali mi sizceEki Görüntüle 1604517