- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
Ayy ins canim zaman gectikce heyecanlaniyo insan ya nasi dogcak kimr benzicek ayyy:))oyyy yesinler onun cicilerini...alsın dayısı tabi fıstık gibi yiğeni olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ins canim zaman gectikce heyecanlaniyo insan ya nasi dogcak kimr benzicek ayyy:))oyyy yesinler onun cicilerini...alsın dayısı tabi fıstık gibi yiğeni olacak
140 deger mi sence canim siparis edeyim miharika canım çok beğendim ya
Amann Allahimm bayildim harika bence erkeklere cok karizmatik seyler var bende ebebege baktim kizima cok guzel erkek kiyafetleri gordum :) du kuzum bu kinuda bi tipic bulmustum hemen yardimci oluyorum telefon diye yaziyi kopyalayamiyorum ama topigi atayim nelerden almaliyizEki Görüntüle 1605140 Eki Görüntüle 1605142 Eki Görüntüle 1605143
Bunlar da bizim ilk kiyafetlerimiz :) h&m'den aldim. Daha once hic tecrubesi olmayan biri icin alisveris bile cileye donusuyor... cehalet ne kotu sey.
Bedene bile karar veremedim. 50 bedene baktim, 0-1 ay icin yaziyor, ama bir bebek o kadar kucuk olamaz gibi geldi. 56 beden aldim 1-2 aymis. Ama yenidogan da giyer sanki. Cok zorr!
Hastane cikisi setleri de bulamadim hosuma gidecek. Illa gelin damat gibi olmak zorunda degiller di mi spor sik olsun benim oglum da :))
Ben herhalde her seyi h&m'den alirim cok farkli ve "cool" erkek icin ancak bu kadar farkli guzel olabilir...
Neyden ne kadar almak lazim hic bilmiyorumm!!
Sagol canim benim kizcen hayirli olsun :))hosgeldin bak kiz bikac seyi koyduk orgulere daha baslamadikSonunda buldum cici topikimizi hayırlı ugurlu olsun bakem :)
Sağol canım :) çok iyi yapmışsın bende biraz önce cici topiki açmamız gerekiyo yazdım ana topike açıldığını söylediler buldum hemencecik sizi :)Sagol canim benim kizcen hayirli olsun :))hosgeldin bak kiz bikac seyi koyduk orgulere daha baslamadik
Deger bence cok guzel140 deger mi sence canim siparis edeyim mi
Tamam canim bende insallah gelsin alalim koyacam 1 2 ay sonra senlendirirz topigi fotolarla sen kizindan kalma bise kullancan mi tecrubelisin bizide aydinlat canim kiz bebek sicagi severmis ole diyolar bizimlilerde ocakta dogacakSağol canım :) çok iyi yapmışsın bende biraz önce cici topiki açmamız gerekiyo yazdım ana topike açıldığını söylediler buldum hemencecik sizi :)
Benim ikinci kızım olcak inşallah ama ilki gibi çok heyecanlıyim çünkü kız bebiş alışverişi çok eğlenceli oluyo :)
Örgü işini anane babanneye satıyorum :)
Alınca bende koyarım foto Şenlendirelim burayı
Tmm ozaman canim cok sagol alayim ben kumsal yazdirayim )Deger bence cok guzel
evet böyle bi seye ihtiyacım vardı. sağol canım :)sehriistanbul canim alacaklarni burda yazmislar giriste
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aralik-ayi-bebislerin-yeni-cicisleri.825437/
Ne demek kuzumevet böyle bi seye ihtiyacım vardı. sağol canım :)
dimi dimi kız bu arada sen nerelisin bi ara malatya lafı görmüştümAyy ins canim zaman gectikce heyecanlaniyo insan ya nasi dogcak kimr benzicek ayyy:))
Evett malatyaliyim kuzummdimi dimi kız bu arada sen nerelisin bi ara malatya lafı görmüştüm
Eki Görüntüle 1605140 Eki Görüntüle 1605142 Eki Görüntüle 1605143
Bunlar da bizim ilk kiyafetlerimiz :) h&m'den aldim. Daha once hic tecrubesi olmayan biri icin alisveris bile cileye donusuyor... cehalet ne kotu sey.
Bedene bile karar veremedim. 50 bedene baktim, 0-1 ay icin yaziyor, ama bir bebek o kadar kucuk olamaz gibi geldi. 56 beden aldim 1-2 aymis. Ama yenidogan da giyer sanki. Cok zorr!
Hastane cikisi setleri de bulamadim hosuma gidecek. Illa gelin damat gibi olmak zorunda degiller di mi spor sik olsun benim oglum da :))
Ben herhalde her seyi h&m'den alirim cok farkli ve "cool" erkek icin ancak bu kadar farkli guzel olabilir...
Neyden ne kadar almak lazim hic bilmiyorumm!!
Sağol canım :) çok iyi yapmışsın bende biraz önce cici topiki açmamız gerekiyo yazdım ana topike açıldığını söylediler buldum hemencecik sizi :)
Benim ikinci kızım olcak inşallah ama ilki gibi çok heyecanlıyim çünkü kız bebiş alışverişi çok eğlenceli oluyo :)
Örgü işini anane babanneye satıyorum :)
Alınca bende koyarım foto Şenlendirelim burayı
Evet canım ilk kızıma aldığım ve cabuk büyüdü diye kullanmadigim şeyler var çıkardım hepsini tulum vs. Evet kız çocuğu sıcağı sever ben doğum yaptım cocuk doktoru odama geldi kızıma baktı aferin iyi sarmissin vücut sıcaklığı çok iyi dedi aklımda hala :)Tamam canim bende insallah gelsin alalim koyacam 1 2 ay sonra senlendirirz topigi fotolarla sen kizindan kalma bise kullancan mi tecrubelisin bizide aydinlat canim kiz bebek sicagi severmis ole diyolar bizimlilerde ocakta dogacak