2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Edebiyatta 7 meşaleciler vardı biz de onlara döndük: 1 NİSAN'CILAR
zaten batı 1 nisan olan o kadar çok ki 2016 aralıkta nüfus patlaması yaşanacak

Aynen cnm hayırlısı

Ama benim bat 29 mart ve 1 nisan dedimya
Adet olursam 29unda olurum 1 haftadır ara ara karnım agrıyor
Bacaklarım agrıyor
Dünden beri göğüs hassasiyeti başladı

Diğer hamileligimdeki gibi

Benim adete yakın göğüs hassasiyetim olmazdı

Hayırlısı bklm

Slm kizlar hoşbulduk bat 14 nisan saati saatine gelen bir adet döngüm var 26 günde 1 şimdiye kadar hiç umut bile vermedi ınsallh bu ay sizlerle birlikte umudumuz gerçek olur

Selam kizlar dun kadin dogum doktoruna kontrol amacli gitmistim bir kac sey soyledi sizin doktorlarda ayni veya benzer seyler soyluyorlarmi merak ettim.

Doktorum iliskiden sonra bir saat kimildama hatta ic camasirini esin giydirsin hareket dahi etme dedi.Dusudu sabah almami soyledi.Sizce mantiklimi bunlar?

Bence değil cnm ama bilemem

Ben hemen de ayağa kalkar duşumu alırım
Olacaksa olur hertürlü

Ben de aynı şekilde yapıyorum hiç kipirdamadan yatıyorum sabah dusumu alıyorum ama bir yararı olmadı henüz eğer içine sinmiyorsa namaz a kadar bekleyip ondan sonra duşa girebilirsin peygamber efendimizde bazen sabah namazına kadar uyur öyle yaparmis benim aklıma hep bu gelir ve kendimi kötü hissederek uyumam

Tabiki karar senin tam tersi kayinvalidem de ilişki den sonra hamile kalmiyim diye hemen gitmiş yikamis ama hamile kalmis yani gerçekten ol demeden olmadığını anlıyorum burdan

Bence değil cnm ama bilemem

Ben hemen de ayağa kalkar duşumu alırım
Olacaksa olur hertürlü
Ya canım öyle deme kendimi kötü hissettiriyorsun
Ben de sabah alıyorum bebek olaylarına girdiğimizden beri.ama inan içim hiç rahat değil.
Allah affetsin ne diyeyim.

Cnm ilk hamileliginede mi böyle kalmıştın ?
Yani normalde bitince 10 dk uzanır sonra kalkıp yıkanırım ama yumurtlama dönemlerinde ayda 2-3 kere ilişki sonrası uyuyorum sabah duşa giriyorum. İlkinde tam hatırlamıyorum ama uyumuş sabah yıkanmıştım.

Bende 4 ay hep yattım hamile kalamadım

5.ay hemen hep kalktım hamile kaldım o ay

Bende 4 ay hep yattım hamile kalamadım

5.ay hemen hep kalktım hamile kaldım o ay
Ben kalkınca hepsi geri çıkıyo.gerçi olacak olduktan sonra her şekilde olur da
Eeeee belirtin var mı bakalım?benim sanki alt bölümde batma var.adet olacakmışum gibi.adet de olursam erken gelebilir.bugün 30.gün.

Var cnm baklm hayırlısı
Kan vermeye gidiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…