- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Edebiyatta 7 meşaleciler vardı biz de onlara döndük: 1 NİSAN'CILAR
zaten batı 1 nisan olan o kadar çok ki 2016 aralıkta nüfus patlaması yaşanacak
Slm kizlar bende yeni katıldım anne olmayı özlem le isteyenlerdenim beni de alan aranıza
Slm kizlar bende yeni katıldım anne olmayı özlem le isteyenlerdenim beni de alan aranıza
Selam kizlar dun kadin dogum doktoruna kontrol amacli gitmistim bir kac sey soyledi sizin doktorlarda ayni veya benzer seyler soyluyorlarmi merak ettim.
Doktorum iliskiden sonra bir saat kimildama hatta ic camasirini esin giydirsin hareket dahi etme dedi.Dusudu sabah almami soyledi.Sizce mantiklimi bunlar?
Ben de aynı şekilde yapıyorum hiç kipirdamadan yatıyorum sabah dusumu alıyorum ama bir yararı olmadı henüz eğer içine sinmiyorsa namaz a kadar bekleyip ondan sonra duşa girebilirsin peygamber efendimizde bazen sabah namazına kadar uyur öyle yaparmis benim aklıma hep bu gelir ve kendimi kötü hissederek uyumamSelam kizlar dun kadin dogum doktoruna kontrol amacli gitmistim bir kac sey soyledi sizin doktorlarda ayni veya benzer seyler soyluyorlarmi merak ettim.
Doktorum iliskiden sonra bir saat kimildama hatta ic camasirini esin giydirsin hareket dahi etme dedi.Dusudu sabah almami soyledi.Sizce mantiklimi bunlar?
Ya canım öyle deme kendimi kötü hissettiriyorsunBence değil cnm ama bilemem
Ben hemen de ayağa kalkar duşumu alırım
Olacaksa olur hertürlü
Ya canım öyle deme kendimi kötü hissettiriyorsun
Ben de sabah alıyorum bebek olaylarına girdiğimizden beri.ama inan içim hiç rahat değil.
Allah affetsin ne diyeyim.
Yani normalde bitince 10 dk uzanır sonra kalkıp yıkanırım ama yumurtlama dönemlerinde ayda 2-3 kere ilişki sonrası uyuyorum sabah duşa giriyorum. İlkinde tam hatırlamıyorum ama uyumuş sabah yıkanmıştım.Cnm ilk hamileliginede mi böyle kalmıştın ?
Yani normalde bitince 10 dk uzanır sonra kalkıp yıkanırım ama yumurtlama dönemlerinde ayda 2-3 kere ilişki sonrası uyuyorum sabah duşa giriyorum. İlkinde tam hatırlamıyorum ama uyumuş sabah yıkanmıştım.
Ben kalkınca hepsi geri çıkıyo.gerçi olacak olduktan sonra her şekilde olur daBende 4 ay hep yattım hamile kalamadım
5.ay hemen hep kalktım hamile kaldım o ay
Ben kalkınca hepsi geri çıkıyo.gerçi olacak olduktan sonra her şekilde olur da
Eeeee belirtin var mı bakalım?benim sanki alt bölümde batma var.adet olacakmışum gibi.adet de olursam erken gelebilir.bugün 30.gün.
AaaaaaVar cnm baklm hayırlısı
Kan vermeye gidiyorum şimdi