Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım 😅
Ay çok sevindim canım senin adına yeni yeni mesajlara bakıyorum senin ikizi mi İnşallah benim de öyledir ya iki tane transfer oldum kalp atışlarını duydun mu Nasıl oldu Merak ettim😅😇

İyiyiz canım ikizler rahat sıcacık yerde yatıyorlar dün doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi çok şükür ilerliyoruz böyle mide bulantılarım geçmedi ilaçlar beni çok yoruyor iğneler mahvetti beni 12. Haftaya kadar devammış durumlar böyle canım
Ya kıyamam canım benim aynı duyguları ben de yaşıyorum Vallahi mide bulantıları kramplar Hiç sorma ya ben de sonucumu 11.günümde Beta HCG yi 545,22 olarak öğrendim Yarın yine kan vermem lazımmış yükselmesi lazımmış hem karından hem kalçadan iğne vuruyorum ben de çok acı verici öldüm artık ama onlar sağ olsun da ben hiçbir şey istemiyorum Her yerim delik deşik oldu vallahi🤣😅

Ya kıyamam canım benim aynı duyguları ben de yaşıyorum Vallahi mide bulantıları kramplar Hiç sorma ya bir de hem karından hem kalçadan iğne vuruyorum çok acı verici öldüm artık ama onlar sağ olsun da ben hiçbir şey istemiyorum Her yerim delik deşik oldu vallahi🤣😅

Oy oy çok zor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah Amin 🤲💕

Merhaba kızlar ,
Bende 3. Gün embriyosu oldu yurt dışında yaşıyoruz . 16 nisan 2025 de yani dün transfer ettiler . Merak ettiğim bazı şeyler var. Bu süreçte sigara içen oldu mu ?

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle inşallah Amin 🤲
Çoğu arkadaş azalttı transfer öncesi içmeyenler var görürlerse bilgilendirirler ben zaten kullanmıyorum ☺️ onun için birşey diyemiyorum 🥰

Transfer için adet olmayı bekliyorum ama zaman asla geçmiyo daha şu aşamada saatleri sayıyorum resmen. Transferden sonrasını hiç düşünemiyorum. Aklım sadece dondurulmuş bebişlerimde başka hiçbir şey düşünemiyorum🥹

Back
X