- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Bende bu ay kullanmayacağım regl gecikti doktor ovü testleriyle bu kadar haşır neşir olur sadece hamileliğe odaklanırsan olmaz dedi :) o yüzden bu ay hiç takmayacağım takip de etmeyeceğim...
doktorun süper söylemiş canım benim :)
Bende bu ay kullanmayacağım regl gecikti doktor ovü testleriyle bu kadar haşır neşir olur sadece hamileliğe odaklanırsan olmaz dedi :) o yüzden bu ay hiç takmayacağım takip de etmeyeceğim...
Canım ben hâlâ regl olmadım ama test negatif. Yarın falan olurum heralde. kesin tarih yazarızKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 36 KİŞİ OLMUŞTUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
BAZI TARİHLER BOŞ ONLARI DA DOLDURALIM HEMEN
vermez canım reglinin 2-4 gün arasında yaptırıyor doktorlarSelam kizlar yarin doktora gitmeyi degerlerime baktirmayi dusunuyorum ama regl doneminde olmadigim icin hormon testi dogru sonuc vermez degil mi?
Bin sonraki adetbtarihinden 14 gun once yumurtlaniliyor .13unde asagi yukari yunurtluyorsundur.o tatihten once gidersen 9 -13 arasi baktirabilirsin.ama adetliykende bi ke bakiyorlar kist felan varmi diye.Kızlar ben tahlilleri göstermek için doktora gidicem fakat yumurta oluşumu nasıl var mı diye de baktırmak istiyorum. Adet bittikten kaç gün sonra uygun olur ki. 27 günde oluyorum ben. Adet başlamasın dan kaç gün sonra yumurta oluştuğu belli olur
çikolata kistim var canım zaten 7 yıldır. Adetim başlayalı 10. Gün bugün ama perşembe ye kadar randevu da bulamadım. Yumurtlama gerçeklesmis olur sanırım o zaman a gitsem de fayda etmez galibaBin sonraki adetbtarihinden 14 gun once yumurtlaniliyor .13unde asagi yukari yunurtluyorsundur.o tatihten once gidersen 9 -13 arasi baktirabilirsin.ama adetliykende bi ke bakiyorlar kist felan varmi diye.
Yumurtlama tarihinden 7 gun sonra gidip kanda progesteron baktirirsan yumurtlama olmusmu olmamismi anlarsin cnm.çikolata kistim var canım zaten 7 yıldır. Adetim başlayalı 10. Gün bugün ama perşembe ye kadar randevu da bulamadım. Yumurtlama gerçeklesmis olur sanırım o zaman a gitsem de fayda etmez galiba
Yumurtlama tarihinden 7 gun sonra gidip kanda progesteron baktirirsan yumurtlama olmusmu olmamismi anlarsin cnm.çikolata kistim var canım zaten 7 yıldır. Adetim başlayalı 10. Gün bugün ama perşembe ye kadar randevu da bulamadım. Yumurtlama gerçeklesmis olur sanırım o zaman a gitsem de fayda etmez galiba
Yumurtlama olurken anlamıyorum ki ben. 7 yedi nasıl hesaplamam lazımYumurtlama tarihinden 7 gun sonra gidip kanda progesteron baktirirsan yumurtlama olmusmu olmamismi anlarsin cnm.
Adeyinin 21 gunu ver o zaman kani canim.Yumurtlama olurken anlamıyorum ki ben. 7 yedi nasıl hesaplamam lazım