2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben de aynı şekilde yapıyorum hiç kipirdamadan yatıyorum sabah dusumu alıyorum ama bir yararı olmadı henüz eğer içine sinmiyorsa namaz a kadar bekleyip ondan sonra duşa girebilirsin peygamber efendimizde bazen sabah namazına kadar uyur öyle yaparmis benim aklıma hep bu gelir ve kendimi kötü hissederek uyumam
Ozaman namaza yetisecek sekilde yikanmak lazim ona da uyanmak mumkun degil benim acimdan,ya bence olacagi varsa olur ama soyleyen bir doktor olunca kafam karisti:)

Hayırlısı canlar
Ama çok ümitlenmiyorum

Şüphem gitsin diye verdim bakalım
21:00 de çıkacak sonuç

Kızlar Doktorum varsada daha çıkmaz dedi
SAT 6 mart çünkü

1hafta sonra tekrarlayalım dedi
Regl olmazsam yaptırcam bklm

Hayırlısı olsun hakkımızda

Amin inş hepimizin :)

Kızlar doktor hamilesen bile daha belli olmaz dedi
Ben yaptırcam dedim ve negatif doktor 1hafta sonra tekrarla dedi
Amaaan sen dr a bakma benim kan değerim 2000 ken adam hamilesin diyemem dedi.haklı da çıktı bebeğimin kalbi durdu ama yine de o zaman için bence biraz fazla temkinli yaklaştı.
Sonuç tam olarak ne rakam olarak.az bile olsa katlanarak artar inşallah:)senin bat cumaydı demi?

Amaaan sen dr a bakma benim kan değerim 2000 ken adam hamilesin diyemem dedi.haklı da çıktı bebeğimin kalbi durdu ama yine de o zaman için bence biraz fazla temkinli yaklaştı.
Sonuç tam olarak ne rakam olarak.az bile olsa katlanarak artar inşallah:)senin bat cumaydı demi?

Salıda olabilir cuumada olabilir cnm

Bkliycem bklm

X