2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim senin bat nezamandi bi de nasil belirtiler yasiyorsun kisaca bahsedermisin?

Cnm 29 mart yada 1 nisan
Cnm bir haftadır ara ara karnıma ağrı giriyor
Bacaklarım agrıyor hafif hafif
3 gündür göğüs uçlarım hassaslaştı

Ama yumurtlama gününde sadece 2 kez ilişki oldu

Cnm 29 mart yada 1 nisan
Cnm bir haftadır ara ara karnıma ağrı giriyor
Bacaklarım agrıyor hafif hafif
3 gündür göğüs uçlarım hassaslaştı

Ama yumurtlama gününde sadece 2 kez ilişki oldu
Canim zaten doktorlar gun asiri iliski tavsiye ediyorlar bu da yumurtlama doneminde iki en fazla uc iliski demek seninki normal yani.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Eger normalde reglden once gogus hassasiyeti yoksa gebelik belirtisidir canim:)

Canim zaten doktorlar gun asiri iliski tavsiye ediyorlar bu da yumurtlama doneminde iki en fazla uc iliski demek seninki normal yani.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Eger normalde reglden once gogus hassasiyeti yoksa gebelik belirtisidir canim:)

Hayırlısı inş cnm
Evet reglden önce göğüs hassasiyeti olmuyordu

Gunaydin kizlar daha benim.icin cok erken ama bende bu katilmak.l istiyorum 2.5 senelik evliyim allah nasip ederse bu ayin ortasinda calismalara basliyorum 1 aydir her turlu yontemi okuyorum kafam iyice karisti ya gun asiri regl den hemen sonra ya da ovulasyon testiyle yapicam önerilere ve her turlu bilgi ve yönteme acigim

kızlar akıntım ve kasıklarımda aşırı batma ağrı vardı bgun test yaptırmaya gttim sağlık ocagına doktor akıntıdandır o ağrı batma dedi tüm ümitlerimi aldı 2bucukta sonuç alcam ama hiç umudum yok

kızlar akıntım ve kasıklarımda aşırı batma ağrı vardı bgun test yaptırmaya gttim sağlık ocagına doktor akıntıdandır o ağrı batma dedi tüm ümitlerimi aldı 2bucukta sonuç alcam ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…