- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Gunaydin kizlar,bugun kontrol amacli kadin dogum doktoruna geldim hamdolsun yumurtaliklarimda bir sorun yoktu,smar testi de yapti bu rutin mi yani kontrol amaclimi yapiyorlar acaba?
Kızlar bende yeni geldim aranıza benide yazarmısınız :)
Her kadin yilda1 kez kontrol edilmesi gerekiyor.bebek tedavisinr baslamadan oncedr rutin yapilan birsey.Gunaydin kizlar,bugun kontrol amacli kadin dogum doktoruna geldim hamdolsun yumurtaliklarimda bir sorun yoktu,smar testi de yapti bu rutin mi yani kontrol amaclimi yapiyorlar acaba?
Evet canım rutin hatta yer yıl yaptırmak lazım ama biz kadin doğum doktoru ile ilk kez ne zaman karşılaşıyoruz ALLAH bilir
Sagolun kizlar icim rahatladi:)Her kadin yilda1 kez kontrol edilmesi gerekiyor.bebek tedavisinr baslamadan oncedr rutin yapilan birsey.
29 Nisan CanımBat nedir canım ?
Canım benim pembe bir lekelenme oldu bugün. Takvime yazdım. Önümüzdeki ay 23 nisan gösteriyor
- M Maviay84 ....................1 nisan
- G gurbettekigelin ............1 nisan
seieda ............................1 Nisan -Lidya- ..........................1 nisan - X xDerinMavix ................2 nisan
- O ozlemdenz ....................3 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
sunflower .......................5 nisan pembesu .......................5 nisan ladys_girl .................... 6 nisan - K kandilll ..........................7 nisan
jtaime020626 ...............8 nisan _meLinDa_ ..................9 nisan dilo00 .............................9 nisan - @tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - G gulnarsen .......................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
Bihter34 ..........................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- F fufucukkk ........................16 Nisan
tereyagli ekmek .......................16 nisan sweetwitch01 ...................16 nisan oh_ne_ala .......................17 nisan ayllllliiiin35 .....................19 nisan syma12 .............................19 nisan nisan152 ...........................20 nisan - Y YESIMBOZ ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan Enise54 .............................21 nisan Martle ................................21 Nisan ebru190514 .......................21 nisan boza ....................................23 nisan rujj ....................................24 nisan neslli .................................24 nisan - @nisandeniz........................26 nisan
Yeniigeliin .........................27 nisan
Bende bu ay kullanmayacağım regl gecikti doktor ovü testleriyle bu kadar haşır neşir olur sadece hamileliğe odaklanırsan olmaz dedi :) o yüzden bu ay hiç takmayacağım takip de etmeyeceğim...
Ben de böyle düşünüyorum hicbirsey yapmayacağım bu ay artık
Ben bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım çok strese girdim.en iyisi iki günde bir ilişki.zaten sprm 2-3 gün canlı kalıyoAynen öyle bende takip falan etmiyorum bir de böyle kendi haline bırakacağım Ateş takip et çizgi takip et akıntıya bak test et normal yaşantımı yasayamıyorum resmen herşeyden şüpheleniyorum yumurtlama gününden sonra vücudumu dinliyorum Allah korusun başka hastalık çıkartacağım yani...
Canim bugun kontrol amacli kadin dogum doktoruna gittim gun asiri onerdiBen bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım çok strese girdim.en iyisi iki günde bir ilişki.zaten sprm 2-3 gün canlı kalıyo
Gün aşırı derken her gün mü.ben bi gün yaptım bi gün yapmadım.çünkü hergünede sprm in kalitesi düşüyo diyolarCanim bugun kontrol amacli kadin dogum doktoruna gittim gun asiri onerdi
Gün aşırı derken her gün mü.ben bi gün yaptım bi gün yapmadım.çünkü hergünede sprm in kalitesi düşüyo diyolar
Gun asiri dedigim bir gunu bos bir gunu degerlendirmek oluyor senin yaptigin gibi.Iki gun de bir dedin o farkli oluyorGün aşırı derken her gün mü.ben bi gün yaptım bi gün yapmadım.çünkü hergünede sprm in kalitesi düşüyo diyolar
Edebiyatta 7 meşaleciler vardı biz de onlara döndük: 1 NİSAN'CILAR1 nisancılar belirti varmı