2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Seni çok iyi anlıyorum ilk kez kadin doğum doktoruna gitmek çok gerginlik veriyor

İmkanın varsa ozel e git diyorumm canım
Ozele gidicem zaten canim,aslinda benim normalde hastane fobim var ama mecburen gideyim baktirayim kafam rahat etsin.

Hormon testi regl 2 3 ve 4 günlerinde yapılıyor canım.
Ozaman sadece yumurtaliklarima baktirsam da simdilik yeter cunku bir aydir cok rahatsiz etmese de kasik agrim var ve regl normalden yogun enazindan bunlarin sebebini ogrenmis olurum.

Bende ilk defa kontrol için bi kaç hafta önce gittim. Regl dönemi değildi. Smear testi yaptı, ultrasonla yumurtalıklara baktı o kadar. regl döneminde tekrar gelmen lazım da demedi.

yesaya katiliyorum. Ilk kez gideceksen iyi arastir ozelde de olsa guzel bi doktor bul cunku ilk kez gittigin doktor cok onemli o izlenim,deneyim yerlesip kaliyor ister istemez insana.

Bende ilk defa kontrol için bi kaç hafta önce gittim. Regl dönemi değildi. Smear testi yaptı, ultrasonla yumurtalıklara baktı o kadar. regl döneminde tekrar gelmen lazım da demedi.
Icin rahat etsin diyemi gittin yoksa bir sikayetin varmiydi?

bir sıkıntı yoksa demez canım ya da doktorun kendi tercihi bile olabilir

ilk gider gitmez benim doktorun dediği şuydu "madem geldin bakalım ama 1 yıl boyunca düzenli beraber olacak ama gebe kalamayacaksın işte biz o zaman bu kontrollere bakıyoruz"

yani demek istediğim kontrol amaçlı gittiğimiz için doktorlar aslında çok da üzerine düşmek istemiyorlar

ama benimki her şeye baktık bi smear kaldı regl bitince gel ona da bakalım dedi :)

Aynen dediğin gibi oldu :) ben hatta yaşım 30 olduğu için 6 ay içindeolmazsa aşılama vs yoluna geçilir mi diye sordum yine de 1 yıl denemen lazım, 6 ay çok erken dedi.

Selam kızlar.
Ne yapıyoruz peki bu ay yumurta takibi yapıyor muyuz yoksa gelişine mi bırakıyoruz?

ben ovulasyon testi aldım canım

Kızlar yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz

eğer adetin düzenliyse adetin ilk gününden itibaren say 14. gün yumurtlama

uygulamalar var onları da indirebilirsin

bi de belirtilere dikkat et

ben ovulasyon testi aldım canım

eğer adetin düzenliyse adetin ilk gününden itibaren say 14. gün yumurtlama

uygulamalar var onları da indirebilirsin

bi de belirtilere dikkat et

Valla benim de önceki aydan kalanlar var ama sanki kullanmak istemiyorum aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…