- 9 Ocak 2015
- 12.719
- 28.997
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Ozele gidicem zaten canim,aslinda benim normalde hastane fobim var ama mecburen gideyim baktirayim kafam rahat etsin.Seni çok iyi anlıyorum ilk kez kadin doğum doktoruna gitmek çok gerginlik veriyor
İmkanın varsa ozel e git diyorumm canım
Ozaman sadece yumurtaliklarima baktirsam da simdilik yeter cunku bir aydir cok rahatsiz etmese de kasik agrim var ve regl normalden yogun enazindan bunlarin sebebini ogrenmis olurum.Hormon testi regl 2 3 ve 4 günlerinde yapılıyor canım.
Aslinda iki aydir regl cok yogun ve kasik agrilari yasiyorum enazindan icim rahat olsun diye baktirayim yumurtaliklarima,hem de hormon teslerini hallederim diyordum.
Ozaman doktora sorayim belki testleri yapmaz.Ilk defa kadin dogum doktoruna gidicem birazda gerginim
Icin rahat etsin diyemi gittin yoksa bir sikayetin varmiydi?Bende ilk defa kontrol için bi kaç hafta önce gittim. Regl dönemi değildi. Smear testi yaptı, ultrasonla yumurtalıklara baktı o kadar. regl döneminde tekrar gelmen lazım da demedi.
Arastirdim medikal diye ozel bir hastanede bir bayan doktor iyiymis dediler,yarin gidince gorucem artik:)yesaya katiliyorum. Ilk kez gideceksen iyi arastir ozelde de olsa guzel bi doktor bul cunku ilk kez gittigin doktor cok onemli o izlenim,deneyim yerlesip kaliyor ister istemez insana.
Arastirdim medikal diye ozel bir hastanede bir bayan doktor iyiymis dediler,yarin gidince gorucem artik:)
Bende ilk defa kontrol için bi kaç hafta önce gittim. Regl dönemi değildi. Smear testi yaptı, ultrasonla yumurtalıklara baktı o kadar. regl döneminde tekrar gelmen lazım da demedi.
Bi şikayetim yoktu. Çocuk için karar verdiğimiz için eşim de bende kontrol amaçlı gittik. Çok şükür olumsuz bi şey ikimizede söylemediler.Icin rahat etsin diyemi gittin yoksa bir sikayetin varmiydi?
Aynen dediğin gibi oldu :) ben hatta yaşım 30 olduğu için 6 ay içindeolmazsa aşılama vs yoluna geçilir mi diye sordum yine de 1 yıl denemen lazım, 6 ay çok erken dedi.bir sıkıntı yoksa demez canım ya da doktorun kendi tercihi bile olabilir
ilk gider gitmez benim doktorun dediği şuydu "madem geldin bakalım ama 1 yıl boyunca düzenli beraber olacak ama gebe kalamayacaksın işte biz o zaman bu kontrollere bakıyoruz"
yani demek istediğim kontrol amaçlı gittiğimiz için doktorlar aslında çok da üzerine düşmek istemiyorlar
ama benimki her şeye baktık bi smear kaldı regl bitince gel ona da bakalım dedi :)
Yok canim Elazigda medikal park hastanesicanım bu medical Batıkent medical park mı acaba?
Selam kızlar.
Ne yapıyoruz peki bu ay yumurta takibi yapıyor muyuz yoksa gelişine mi bırakıyoruz?
Kızlar yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz
Canım belirtiler ne ?ben ovulasyon testi aldım canım
eğer adetin düzenliyse adetin ilk gününden itibaren say 14. gün yumurtlama
uygulamalar var onları da indirebilirsin
bi de belirtilere dikkat et
Canım belirtiler ne ?
Kızlar yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz
ben ovulasyon testi aldım canım
eğer adetin düzenliyse adetin ilk gününden itibaren say 14. gün yumurtlama
uygulamalar var onları da indirebilirsin
bi de belirtilere dikkat et
Valla benim de önceki aydan kalanlar var ama sanki kullanmak istemiyorum aslında :)