- 8 Mart 2016
- 81
- 99
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Teşekkürler canım, yeni araştırmaya başladım çok az şey biliyomuşum onu anladım. Doktor da folik asit yazıp nerdeyse hiç bilgilendirme yapmadan bitirdi görüşmeyi.Evet canim genelde beklenen adetine 14 gun kala yumurtluyorsun. oncesi ve sonrasinda (erken ya da gec yumurtlama ihtimaline karsi) doktorlar gun asiri iliski oneriyor ama her gun degil. sperm kalitesini dusuruyormus.
Onceden hic boyle olmazdi ne zamanki cocuk istemeye basladik her ay belirti gecen ayda kasik agrisindan oldum hamileyim sandim ne hamile cikdim ne enfeksiyon ne kist berden gwlio bu sancilar yaCanım aynen. Benim de yumurtlama çarşamba günü idi, cumartesi başladı göğüs acısı. İki hafta oldu, geçmiyor ama test yapıyorum negatif. Olmayacaksa niye bu kadar ümit veriyorsun Allah'ım diyorum bazen
Bat 4 nisanBatları yazın ekleyim kızlar :)
Slm kızlar bende bugun adet oldum adet bitiminden sonra çalışmalara devam edicez belki nisan uğurlu gelir hepimize benide yazın lütfen :)Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
yesa
pembesu
@eniyikadinoyuncu
K kubito
-Lidya-
@Hurremim
@jtaime020626
_meLinDa_
@tubaender
masal3487
@Cirkinsurat
@gnl86
@loliss
@55burcu55
Bihter34
Y YESIMBOZ
@Mrcege
@ayliiiiinnn
mutlubirisi
oh_ne_ala
@CaYLak GeLiN
syma12
@Zanamm174
@asenacimbom
benim 24 nisan :)Batları yazın ekleyim kızlar :)
yesa sen kaç aydır deniyosun durum ne doktora falan gittin mi ? yaşın kaç ? denemeden önce korundun ? hapla mı ? çok sordum kusura bakmaKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 36 KİŞİ OLMUŞTUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
BAZI TARİHLER BOŞ ONLARI DA DOLDURALIM HEMEN
yesa sen kaç aydır deniyosun durum ne doktora falan gittin mi ? yaşın kaç ? denemeden önce korundun ? hapla mı ? çok sordum kusura bakma
maşallah o zaman bu ay haberini alırız :))canım şöyle cevaplayayım:)
1- mart ilk ayımdı olmadı nisan ikinci ayımız
2- yaş 29:)
3- hap hayatımda hiç kullanmadım:)
4- doktora gittim tüm değerlerime, hormonlara ve yumurtalıklara baktırdım Allaha şükür sıkıntı yok :)
maşallah o zaman bu ay haberini alırız :))
Merhabalar. Bazi hormon testlerini(prolaktin gibi) reglin ilk 3 gununde yapiyorlar. Ama istersen yine de sor en azindan su anda yapabileceklerini yapar.Selam kizlar yarin doktora gitmeyi degerlerime baktirmayi dusunuyorum ama regl doneminde olmadigim icin hormon testi dogru sonuc vermez degil mi?
Aslinda iki aydir regl cok yogun ve kasik agrilari yasiyorum enazindan icim rahat olsun diye baktirayim yumurtaliklarima,hem de hormon teslerini hallederim diyordum.Merhabalar. Bazi hormon testlerini(prolaktin gibi) reglin ilk 3 gununde yapiyorlar. Ama istersen yine de sor en azindan su anda yapabileceklerini yapar.
Selam kizlar yarin doktora gitmeyi degerlerime baktirmayi dusunuyorum ama regl doneminde olmadigim icin hormon testi dogru sonuc vermez degil mi?
Aslinda iki aydir regl cok yogun ve kasik agrilari yasiyorum enazindan icim rahat olsun diye baktirayim yumurtaliklarima,hem de hormon teslerini hallederim diyordum.
Ozaman doktora sorayim belki testleri yapmaz.Ilk defa kadin dogum doktoruna gidicem birazda gerginim