2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar rahim filmim temiz çıktı. Doktor iki tüpün de açık dedi gerisini kadın doğum uzmanın anlatır dedi. Çok şükür hormonlar da temiz çıkmıştı. Şimdi gelsin artık bebişim :anneadayı:

Slm arkadaslar..bende araniza yeni katildim.pco hastasiyim..1 oglum var 4 yasinda ikinci cocuk istiyoruz. (Oglumada klomen ve otrivella ile hamile kaldim).yumurtlama takibi yaptiriyorum yine.bu gun kontrole gittim tek yumurta 18mm idi.yarin ignemi olucam.bat 11 nisan benide araniza eklerseniz sevinirim.

Kızlar ben tahlilleri göstermek için doktora gidicem fakat yumurta oluşumu nasıl var mı diye de baktırmak istiyorum. Adet bittikten kaç gün sonra uygun olur ki. 27 günde oluyorum ben. Adet başlamasın dan kaç gün sonra yumurta oluştuğu belli olur

Bende 10 aylık uğraş sonucunda ocak ayında hamile kalmıştım PKOluyum,malesef kalbi gelişemediği için bebeğimi kaybettim.yine yeni yeniden dönemimize başlıyoruz, inşallah hayırlı hbrlerimizi buradan paylaşırız

Kızlar ben tahlilleri göstermek için doktora gidicem fakat yumurta oluşumu nasıl var mı diye de baktırmak istiyorum. Adet bittikten kaç gün sonra uygun olur ki. 27 günde oluyorum ben. Adet başlamasın dan kaç gün sonra yumurta oluştuğu belli olur
Bin sonraki adetbtarihinden 14 gun once yumurtlaniliyor .13unde asagi yukari yunurtluyorsundur.o tatihten once gidersen 9 -13 arasi baktirabilirsin.ama adetliykende bi ke bakiyorlar kist felan varmi diye.

Bin sonraki adetbtarihinden 14 gun once yumurtlaniliyor .13unde asagi yukari yunurtluyorsundur.o tatihten once gidersen 9 -13 arasi baktirabilirsin.ama adetliykende bi ke bakiyorlar kist felan varmi diye.
çikolata kistim var canım zaten 7 yıldır. Adetim başlayalı 10. Gün bugün ama perşembe ye kadar randevu da bulamadım. Yumurtlama gerçeklesmis olur sanırım o zaman a gitsem de fayda etmez galiba

çikolata kistim var canım zaten 7 yıldır. Adetim başlayalı 10. Gün bugün ama perşembe ye kadar randevu da bulamadım. Yumurtlama gerçeklesmis olur sanırım o zaman a gitsem de fayda etmez galiba
Yumurtlama tarihinden 7 gun sonra gidip kanda progesteron baktirirsan yumurtlama olmusmu olmamismi anlarsin cnm.

Yumurtlama tarihinden 7 gun sonra gidip kanda progesteron baktirirsan yumurtlama olmusmu olmamismi anlarsin cnm.

1. M Maviay84 ....................1 nisan
  2. G gurbettekigelin ............1 nisan
  3. seieda seieda ............................1 Nisan
  4. -Lidya- -Lidya- ..........................1 nisan
  5. X xDerinMavix ................2 nisan
  6. O ozlemdenz ....................3 nisan
  7. K kubito ...........................4 nisan
  8. G gul_22116 .....................4 nisan
  9. sunflower sunflower .......................5 nisan
  10. pembesu pembesu .......................5 nisan
  11. ladys_girl ladys_girl .................... 6 nisan
  12. K kandilll ..........................7 nisan
  13. jtaime020626 jtaime020626 ...............8 nisan
  14. _meLinDa_ _meLinDa_ ..................9 nisan
  15. dilo00 dilo00 .............................9 nisan
  16. @tubaender.....................10 nisan
  17. masal3487 masal3487 ......................11 nisan
  18. G gulnarsen .......................11 nisan
  19. mutlubirisi mutlubirisi .....................12 nisan
  20. Kvrckbdk Kvrckbdk ................................13 nisan
  21. Bihter34 Bihter34 ..........................14 nisan
  22. F ffakem ............................15 nisan
  23. F fufucukkk ........................16 Nisan
  24. @The ilknur.......................16 nisan
  25. sweetwitch01 sweetwitch01 ...................16 nisan
  26. oh_ne_ala oh_ne_ala .......................17 nisan
  27. ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 .....................19 nisan
  28. syma12 syma12 .............................19 nisan
  29. nisan152 nisan152 ...........................20 nisan
  30. Y YESIMBOZ ......................20 nisan
  31. yesa yesa .................................20 nisan
  32. Enise54 Enise54 .............................21 nisan
  33. Martle Martle ................................21 Nisan
  34. ebru190514 ebru190514 .......................21 nisan
  35. boza boza ....................................23 nisan
  36. rujj rujj ....................................24 nisan
  37. neslli neslli .................................24 nisan
  38. @nisandeniz........................26 nisan
  39. Yeniigeliin Yeniigeliin .........................27 nisan

Gunaydin kizlar,bugun kontrol amacli kadin dogum doktoruna geldim hamdolsun yumurtaliklarimda bir sorun yoktu,smar testi de yapti bu rutin mi yani kontrol amaclimi yapiyorlar acaba?

X