2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Folikasidi cok fazla kullanmak zararlıymıs sanırım. Oyle diyolardı kknın baska sayfalarında arkadaslar. Hamileligimiz ne zaman tutar bilmediğimiz icin hamile kalır kalmaz kullanmayı dusunuyorum.

folik asit hamile kalınca kullanmayı düşünüyorum daha önce erken kullandım faydası olmadı o yüzden bebek olur olmaz başlayacağım.. zaten 1 ay değil ben 2-3 ay kullanıyorum hamilelikte.. :) o yüzden erken almama gerek yok :)

Folikasidi cok fazla kullanmak zararlıymıs sanırım. Oyle diyolardı kknın baska sayfalarında arkadaslar. Hamileligimiz ne zaman tutar bilmediğimiz icin hamile kalır kalmaz kullanmayı dusunuyorum.
Benim ilk hamileligim olacak, mayıs ayında ilk kez deneyecegiz, tutar mı tutmaz mı bilmedigim icin (hemen hamile de kalabilirim) doktor 2-3 ay oncesinden başlayabilirsin demişti. Ben de şubat ayından beri kullanıyorum. Normalde folik asit degerim de alt sınıra cok yakın zaten, üst sınıra gelip bana zarar verene kadar ohoooo yani :))
Faydası olmadı derken? Zaten folik asit kolay hamile bırakır diye bir sey yok ki :) Olur da hamilelik olusursa bebegin ilk aylardaki gelisimi icin onemli diye biliyorum

canım bende iştah açtı kilo yaptı o da yetmedi sürekli hamileymişim gibi karnımda sancı çekmeme sebep oldu.. her folik asit aynı değil elbette herkesin bünyesi de aynı değil.. bende böyle etki yaptı diye dedim. :) elbette bebeğin gelişimi için önemli ama bende vitaminlere karşı fazla hassasiyet var b12 bile yaramıyor eksikliği olduğu halde

ben adet olduğumda bıraktım folik asiti
hamile kalana kadar da içmicem diye karar aldım
ekim ayından beri içiyorum çünkü
Cnm bu söyledigin benimde aklima gelmisti bir sene oldu ben kullanmaya baslayali 2015 hazirandan beri bebek istedigimiz icin kullaniyorum tabii bide bunun 3ay öncesi var hamileligi düsünmeden 3ay önce baslaniyor ya yani buyüzden bir sene oldu kullaniyorum buyüzden doktora sordum zarari yok zaten vücut hergün onun fazlasini atiyor disari dedi bilmiyorum ne kadar dogru cünkü her dokttor farkli konusuyo icim rahat degil ama doktor öyle söyleyincede birakmadim eger doktora gidersen bide sen sor bakalim seninki ne diyecek karsilastiririz dediklerini

Ya kızlar ben anlamadım yanlısim var ise düzeltin

Folik asit dediğimiz şey vitamin

Ee vücut zaten vitaminin fazlasını atar

Neden zararlı olabilir ki

Bi de ilk 4 hafta çok önemli folik asit mutlaka gerekli hamilelik ogrenildiginde bebek zaten 4 haftalik oluyor o yüzden doktorlar HAMİLE KALMADAN 3 AY ÖNCE BAŞLAYIN diye bas bas bagiriyorlar

Folik asiti üç ay öncesi ve sonrasında Dünya Sağlık Örgütü öneriyor. Sebep çeşitli fiziksel özürleri engellemesi. Lütfen internette araştırınız kızlar

Katılıyorum canım.
Arastırdıgım kadarıyla folik asit fazlalıgı cok nadir görülen bir durummus ve zaten fazla olsa da bir zararı yokmus

M Maviay84 ....................1 nisan
G gurbettekigelin ............1 nisan
seieda ............................1 Nisan
-Lidya- ..........................1 nisan
X xDerinMavix ................2 nisan
K kubito ...........................4 nisan
sunflower .......................5 nisan
pembesu .......................5 nisan
ladys_girl .................... 6 nisan
K kandilll ..........................7 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan
@tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan
@GnlA................................13 nisan
Bihter34 ..........................14 nisann
F fufucukkk ........................16 Nisan
@The ilknur.......................16 nisan
sweetwitch01 ...................16 nisan
oh_ne_ala .......................17 nisan
ayllllliiiin35 .....................19 nisan
syma12 .............................19 nisan
Y YESIMBOZ ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan
Martle ............................... 21 Nisan
ebru190514 ...................... 21 nisan
Yeniigeliin .........................27 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…