- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Benim ilk hamileligim olacak, mayıs ayında ilk kez deneyecegiz, tutar mı tutmaz mı bilmedigim icin (hemen hamile de kalabilirim) doktor 2-3 ay oncesinden başlayabilirsin demişti. Ben de şubat ayından beri kullanıyorum. Normalde folik asit degerim de alt sınıra cok yakın zaten, üst sınıra gelip bana zarar verene kadar ohoooo yani :))Folikasidi cok fazla kullanmak zararlıymıs sanırım. Oyle diyolardı kknın baska sayfalarında arkadaslar. Hamileligimiz ne zaman tutar bilmediğimiz icin hamile kalır kalmaz kullanmayı dusunuyorum.
Faydası olmadı derken? Zaten folik asit kolay hamile bırakır diye bir sey yok ki :) Olur da hamilelik olusursa bebegin ilk aylardaki gelisimi icin onemli diye biliyorumfolik asit hamile kalınca kullanmayı düşünüyorum daha önce erken kullandım faydası olmadıo yüzden bebek olur olmaz başlayacağım.. zaten 1 ay değil ben 2-3 ay kullanıyorum hamilelikte.. :) o yüzden erken almama gerek yok :)
Benim ilk hamileligim olacak, mayıs ayında ilk kez deneyecegiz, tutar mı tutmaz mı bilmedigim icin (hemen hamile de kalabilirim) doktor 2-3 ay oncesinden başlayabilirsin demişti. Ben de şubat ayından beri kullanıyorum. Normalde folik asit degerim de alt sınıra cok yakın zaten, üst sınıra gelip bana zarar verene kadar ohoooo yani :))
Faydası olmadı derken? Zaten folik asit kolay hamile bırakır diye bir sey yok ki :) Olur da hamilelik olusursa bebegin ilk aylardaki gelisimi icin onemli diye biliyorum
Merhaba canım. Beni de ekler misin?Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
yesa
pembesu
@eniyikadinoyuncu
K kubito
-Lidya-
@Hurremim
@jtaime020626
_meLinDa_
@tubaender
masal3487
@Cirkinsurat
@gnl86
@loliss
@55burcu55
Bihter34
Y YESIMBOZ
M Mrcege
@ayliiiiinnn
mutlubirisi
oh_ne_ala
@CaYLak GeLiN
syma12
@Zanamm174
@asenacimbom
Cnm bu söyledigin benimde aklima gelmisti bir sene oldu ben kullanmaya baslayali 2015 hazirandan beri bebek istedigimiz icin kullaniyorum tabii bide bunun 3ay öncesi var hamileligi düsünmeden 3ay önce baslaniyor ya yani buyüzden bir sene oldu kullaniyorum buyüzden doktora sordum zarari yok zaten vücut hergün onun fazlasini atiyor disari dedi bilmiyorum ne kadar dogru cünkü her dokttor farkli konusuyo icim rahat degil ama doktor öyle söyleyincede birakmadim eger doktora gidersen bide sen sor bakalim seninki ne diyecek karsilastiririz dedikleriniben adet olduğumda bıraktım folik asiti
hamile kalana kadar da içmicem diye karar aldım
ekim ayından beri içiyorum çünkü
Merhaba canım. Beni de ekler misin?
Katılıyorum canım.Ya kızlar ben anlamadım yanlısim var ise düzeltin
Folik asit dediğimiz şey vitamin
Ee vücut zaten vitaminin fazlasını atar
Neden zararlı olabilir ki
Bi de ilk 4 hafta çok önemli folik asit mutlaka gerekli hamilelik ogrenildiginde bebek zaten 4 haftalik oluyor o yüzden doktorlar HAMİLE KALMADAN 3 AY ÖNCE BAŞLAYIN diye bas bas bagiriyorlar
Selam kızlar ben geldim bu ay biz çok sıkı çalıştık :) inşallah bu ay hepimiz alırız güzel haberleri ama benim sata ćok var dahaa
KIZLAR 27 KİŞİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
27 GÜZEL HABER GELSİN İNŞALLAHHHHHHHHH