- Konu Sahibi _bilgehan_
Kizlar benim yumurtlama 21indeydi 2 gundur goguslerim acayip sis bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz sizce neden boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de yazın canım benim de bat 9 nisan uğurlu bir nisan ayı olması dileğiyleMerhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
yesa
pembesu
@eniyikadinoyuncu
K kubito
-Lidya-
@Hurremim
@jtaime020626
_meLinDa_
@tubaender
masal3487
@Cirkinsurat
Kvrckbdk
@loliss
@55burcu55
Bihter34
Y YESIMBOZ
@Mrcege
@ayliiiiinnn
mutlubirisi
oh_ne_ala
@CaYLak GeLiN
syma12
@Zanamm174
@asenacimbom
M Maviay84 ....................1 nisan
G gurbettekigelin ............1 nisan
seieda ............................1 Nisan
-Lidya- ..........................1 nisan
X xDerinMavix ................2 nisan
K kubito ...........................4 nisan
sunflower .......................5 nisan
pembesu .......................5 nisan
ladys_girl .................... 6 nisan
K kandilll ..........................7 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan
@tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan
Kvrckbdk ................................13 nisan
Bihter34 ..........................14 nisann
F fufucukkk ........................16 Nisan
@The ilknur.......................16 nisan
sweetwitch01 ...................16 nisan
oh_ne_ala .......................17 nisan
ayllllliiiin35 .....................19 nisan
syma12 .............................19 nisan
Y YESIMBOZ ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan
Martle ............................... 21 Nisan
ebru190514 ...................... 21 nisan
Yeniigeliin .........................27 nisan
Öle olma şansı daha mı yüksek oluyomuş canım bende ciddi anlamda sıklaştırmayı düşünüyorum denemelerimiselam nisan güzelleri
ben bu ay ciddi ciddi gün aşırı çalışma yapıcam adet olana kadar
bir de böyle denicem bakalım
yumurtlama günü vs hesaplamadan
Canım ben de varım ama bu ay geciktim o yüzden tarih veremiyorum. Sabah test yaptım, negatifti ama regl de olmuyorumKIZLAR 27 KİŞİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
27 GÜZEL HABER GELSİN İNŞALLAHHHHHHHHH
Canım aynen. Benim de yumurtlama çarşamba günü idi, cumartesi başladı göğüs acısı. İki hafta oldu, geçmiyor ama test yapıyorum negatif. Olmayacaksa niye bu kadar ümit veriyorsun Allah'ım diyorum bazenKizlar benim yumurtlama 21indeydi 2 gundur goguslerim acayip sis bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz sizce neden boyle
Canım aynen. Benim de yumurtlama çarşamba günü idi, cumartesi başladı göğüs acısı. İki hafta oldu, geçmiyor ama test yapıyorum negatif. Olmayacaksa niye bu kadar ümit veriyorsun Allah'ım diyorum bazen
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Sevgili pembesu yorumunu görerek geldim kendimden bahsedeyim
Mayıs ayında evlendım esımle 5,5 yıldır bir beraberliğimiz var aşkla bağlıyız çok şey yasadık paylaştık
Esım çocuk henüz istemıyor dün aldım karsıma ciddi ciddi konuştum adam resmen çocuktan korkuyor :)
Olunca benden cok sevicek onu çok iyi tanıyorum ama o sorumluluğu almak çok zor diyor
Bende ertelesek bile hep sorumluluk bizimle olcak falan diye ikna ettim sayılır
Bugun regli oldum 8 günün sonunda temizlenıyorum nasipse nisan ayında ilk denememizi yapıcaz
her gün yapmak sperm kalitesini düşürüyorÖle olma şansı daha mı yüksek oluyomuş canım bende ciddi anlamda sıklaştırmayı düşünüyorum denemelerimi
Anladım canım gün aşırı denemek lazım demek ki reglim bitsin bende öle denicem inşallah olur hepimizin olur inşallahher gün yapmak sperm kalitesini düşürüyor
çocuk düşünen çiftler adet dönemi bitiminden itibaren bir gün dolu bir gün boş şekilde çalışma yaparsa iyi olur diyo doktorlar da canım