- 23 Ocak 2012
- 1.435
- 1.998
- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.521
İnş canım hayırlı sonuclarla donerız ilk gebelıgınmı senınBenimde randevum cuma gunu insallah hayirli sonuclarla doneriz canim :) bende kalp atisini duymak icin gidicem Allahin izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım hayırlı sonuclarla donerız ilk gebelıgınmı senınBenimde randevum cuma gunu insallah hayirli sonuclarla doneriz canim :) bende kalp atisini duymak icin gidicem Allahin izniyle
kartalda avicenna umut hastanesine gidicem bende. 2 çocugumda orda dünyaya geldi çok memnunum. yakın sizede deneyebilirsin aksi birşey duymadıysan.
Ben de Darıca:)Bende gebzedeyim canım biraz yakınız işte :)
Bende istanbuldayım camlica canimBende sorayım barii. nisan anneleri istanbulda oturan varmııı ben pendikteyim
Ben de umut hastanesine gidiyorum. Fatih bey doktorum.Ilk dogumumu da orada yapmistim gayet memnun ayrildim.Delta hospitale gidiyorum şimdilik :) Ağustos 22 de keseyi görmeye çağırdı bakalım memnun kalırsam devam ederim diye düşünüyorum çünkü başka Dr bulamadım öneren yok bu yakınlarda sen nereye gidiyorsun ?
Doktorun kimdi?kartalda avicenna umut hastanesine gidicem bende. 2 çocugumda orda dünyaya geldi çok memnunum. yakın sizede deneyebilirsin aksi birşey duymadıysan.
anladım canım ben cuma günü keseyi kontrıole gideceğim haftaya perşembe gibi de kalp atışı için umarım hepimiz duyarız bence yoktur bir aksilik yani böyle düşünmek istiyorumSon adet 3 temmuz bnmde. Dr internettekiyle ayni soluyo simdilik.ama gec dollenme olabilir dedi.
canım ben sordum dr güldü intermetten çok okuma dedi.önce kese sonra bebek ve sonra kalp atışı dedi sanırım henüz onu görmedi hepsi gelecek sırayla sabırlı ol dediGüzel nisan anneleri keseler görülmeye kalp atısları yavas yavas duyulmaya baslamıs cok sükür biZim de cuma gunu randevumuz inş kesemiZi görürüZ siz doktora keseyı görünce yolk sac ı goruyormusunuz olusmus mu dıye sordunuz mu hıc?
ben ankaradayım canımNisan annelleri aranızda ankara ve aydında olanlarınız var mı?
Hiçbir fikrim yok hastane hakkında :) ama siz memnununuz tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı o hastanede ? Bir daha ki rAndevuyu oraya alayım
benim doktorum ümmü gülsüm hanımdı ama gitti gebze medical parkta şuan çok memnundum ben. şimdi ise ilk önce şeyma araza gitmeyi düşünmüştüm ama eşi almıyomuş yanında bide odadan ben çıkmadan başka hastalar alıyomuş oyuzden nilüfer durmuş imamoğluna gitcem yarın. netten araştırdım biraz çok iyi yorumlar var hakkında. kardeşim fatih beye gidiyor oda iyi bir doktor kardeşim memnun.Ben de umut hastanesine gidiyorum. Fatih bey doktorum.Ilk dogumumu da orada yapmistim gayet memnun ayrildim.
Doktorun kimdi?
canım olur belki mucize belli mi olur inan çok üzüldüm durumuna sen sağlıklı olda doğacak bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o üzülüyruz ama geçiyor bir çoğumuz yaşadık bu durumuGünaydın kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.Benim randevum yarın.Kürtaj olup olmayacağı yarin belli olur.Umarim bir mucize olur da bebeğimin kalp atışını duyarım.Umarim kürtaja gerek kalmaz çok stresliyim.Kalp atışı duyulmasa bile bebek şeklini görmemiz yeterli hiç sanmıyorum ama bir ümit
Ben de umut hastanesine gidiyorum. Fatih bey doktorum.Ilk dogumumu da orada yapmistim gayet memnun ayrildim.
Doktorun kimdi?
canım olur belki mucize belli mi olur inan çok üzüldüm durumuna sen sağlıklı olda doğacak bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o üzülüyruz ama geçiyor bir çoğumuz yaşadık bu durumu
o çok sevindim yakınımda biri olduğuna :)Ben de Darıca:)
Bende biliyorum canım sırayla olustugınu zaten yolk sac bebekten önce olusuyo bebegın beslendıgı yer yanı görebikme ihtmalı var gibime gelıyo bende sorucam bakalım benımkı doktor ne dıcek canımcanım ben sordum dr güldü intermetten çok okuma dedi.önce kese sonra bebek ve sonra kalp atışı dedi sanırım henüz onu görmedi hepsi gelecek sırayla sabırlı ol dedi
Benim kardesimle aramda 13 ay var ,annem beni emzirince kusuyomusum oda doktora gitmis meger hamileymis ,Test yapsan sut korumaz cunku
Ayyy daha çok korktum simdi. çünkü Bat 3 gün önceydi. Oğluş 6 aylık. Ayyyyy ağlayacam yaaaa :'(Benim kardesimle aramda 13 ay var ,annem beni emzirince kusuyomusum oda doktora gitmis meger hamileymis ,
idrar testi alın yapınAyyy daha çok korktum simdi. çünkü Bat 3 gün önceydi. Oğluş 6 aylık. Ayyyyy ağlayacam yaaaa :'(
Yaptım 5kere. Hepsi farklı marka. Hepsi negatif. Son yaptığımda gri çizgi çıktı :-(idrar testi alın yapın