- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.381
Sizinki erkek normal bizim kızında 48 çıktı ölçtüm biraz yüksek ama persentil sınırları içinde korktum kızımın boyuda 81 çıkıyo dogru ölçüyosamGeçenlerde şapka almak için kendi kendime ölçmeye çalıştım 48 mi ne çıkmıştı tbi doğruysa durmuyor ki oğlan doğru ölçelim
50 cm bizim galiba, şimdi ölçtüm merak ettim bende. Persentilin üstünde, ama bizim boy kiloda maşallah persentilin üstünde. Doktoru da dememişti bişeyKızlar bebeklerinizin bas çevresi kaç cm
Banada bişey diyen olmadı bizim kilo dışında iyi boyu falan maşallah canımı sıktı be bileyim50 cm bizim galiba, şimdi ölçtüm merak ettim bende. Persentilin üstünde, ama bizim boy kiloda maşallah persentilin üstünde. Doktoru da dememişti bişey
Maşallah canım bizimde kilosu 11 boy 78 cm kilo alımı yavaşladı baya emmesi yemesi iyi ama kaldı böyle 3 aydır ekmek filan pek yemiyo ondan mı bilmem ki sağlıklı beslemeye çalışıyorum hep doktora gitmedik yakında izinden dönünce gideceğim bklmSizinki erkek normal bizim kızında 48 çıktı ölçtüm biraz yüksek ama persentil sınırları içinde korktum kızımın boyuda 81 çıkıyo dogru ölçüyosamkilomuzda üstüyle 10 buna şükür
Valla canım ara ara takmıyorum dersem yalan olur kiloyu bizi biliyosun herşeyi yiyemiyoruz gerçi bence artık alerji geçti yogurt yiyebiliyoruz şükür ama hala kahvaltı yok korkuyorum yine kanlı kakalar görürüm diye ama böylede olmayacak bizimkinin azı dişleri çıkıyor 4 tame azı çok zorluyor kendini ondan alamiyor bence bizde de ekmek tüketmiyo un muhallebisi yapıyorum bende keçiboynuzu unuyla tam bugdayı karıştırıp içinede bir hurma eziyorum bazen irmikle yapıyorum cevizli falanMaşallah canım bizimde kilosu 11 boy 78 cm kilo alımı yavaşladı baya emmesi yemesi iyi ama kaldı böyle 3 aydır ekmek filan pek yemiyo ondan mı bilmem ki sağlıklı beslemeye çalışıyorum hep doktora gitmedik yakında izinden dönünce gideceğim bklm
11 Nisan doğumlu oğlumun 5 dişi var henüz.. Arife günü ateşlenince doktora götürdük 9 diş birden geliyormuş ondan ateş yapıyormuş.. dün artık ateşi bitti ama yeme içme Yok. Ya yemiyor yada yerse boğazına biley takılmış gibi öksürüp kusuyor.. süt ve yoğurtla öğün geçiriyoruz hep.. bir tavsiyeniz var mı bana bu durum için siz neler yaptınız???
Bizimde alerji var. Yumurta sarisini gectik gibi, simdi peynir deniyorum. Ama puturlu ve taneli yemedigi icin cok zorlaniyorum. Seni bebegin yiyebiliyor mu? Makarna
Pilav kofte asla yemiyor tukuruyor. Hep corbayla besleniyor. Nasil alisacak bilmiyorum. Bende disari cikmaya korkuyorum yemek.problemi yuzunden. Tatile de gitmek istemiyorum oralarda ne yedirecem stresi var.
Yiyor canım pirinç pilavını önüne koyuyorum ekmek koyuyorum yiyor ama ben korkuyorum bogazına takıkır diye eline bütün verince büyük parçalar koparabiliyor kusturuyor kendini
Alerjik bebeklerin anneleri için yazıyorum özellikle; cuma günü göz muayenesine gittik, astigmat değeri 3 müş, şu an için normal sınırlarda sayılır dedi doktor, 3 yaşında tekrar kontrol edelim dedi. Yalnız alerjiden dolayı gözlerini çok kaşıyor sanırım dedi, astigmatı ilerletir, kalıcı sorunlara yol açabilir dedi. Zaditen alerji damlası verdi 1 ay süre ile kullanalım diye, bir de gözyaşı damlası verdi, kaşıdıkça damlat rahatlatır dedi.
Canım sıkıldı, heryerde karşımıza çıkıyor bu alerji... bilginiz olsun yani, göz muayenesini de ihmal etmeyin.
Alerjisi olmasına rağmen iyi yiyor bence canım bebeğin maşallah kilosu filan yerinde ne zorluklar çektiğini biliyoruz Maşallah size düzeliyor yavaş yavaş inşallah kahvaltıyada başlarsınız yakındaValla canım ara ara takmıyorum dersem yalan olur kiloyu bizi biliyosun herşeyi yiyemiyoruz gerçi bence artık alerji geçti yogurt yiyebiliyoruz şükür ama hala kahvaltı yok korkuyorum yine kanlı kakalar görürüm diye ama böylede olmayacak bizimkinin azı dişleri çıkıyor 4 tame azı çok zorluyor kendini ondan alamiyor bence bizde de ekmek tüketmiyo un muhallebisi yapıyorum bende keçiboynuzu unuyla tam bugdayı karıştırıp içinede bir hurma eziyorum bazen irmikle yapıyorum cevizli falan
zeytinyağı ve fitokrem sürmüştümKızlar kızım emiyor şükür budefa ben kazandım doğumun 4 günü tuttu sonunda.. ama göğüs yaralarım beni mahvetti korkuyorum her emişinde içim gidiyor ayağımı vura vura emziriyorumne sürsem iyi gelir lanolin ayvaçekirdeği dışında bunlar yaramadı
Dikkat et o yaralar bir süre sonra kanıyor ahh ahh o günler geldi aklıma senin gibi bende ayagımı vura vura dişimi sıka sıka emzirirdim çok acırdı canım mor renk bi krem kullanmıstım ve kuru tutmaya özen göster canım allah kolaylık versinKızlar kızım emiyor şükür budefa ben kazandım doğumun 4 günü tuttu sonunda.. ama göğüs yaralarım beni mahvetti korkuyorum her emişinde içim gidiyor ayağımı vura vura emziriyorumne sürsem iyi gelir lanolin ayvaçekirdeği dışında bunlar yaramadı
Kesinlikle garmastan pomad canım çok işime yaramıştı benim umarım işine yarar günde 3 kez sürüyorsun karbonatlı su ile siliyorsun emzirmeden önce aralarda ayva jeli yaparsın iyi geleceğine inanıyorum Allah yardımcın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iki bebişinideKızlar kızım emiyor şükür budefa ben kazandım doğumun 4 günü tuttu sonunda.. ama göğüs yaralarım beni mahvetti korkuyorum her emişinde içim gidiyor ayağımı vura vura emziriyorumne sürsem iyi gelir lanolin ayvaçekirdeği dışında bunlar yaramadı
Sendende canım benim ♥Dikkat et o yaralar bir süre sonra kanıyor ahh ahh o günler geldi aklıma senin gibi bende ayagımı vura vura dişimi sıka sıka emzirirdim çok acırdı canım mor renk bi krem kullanmıstım ve kuru tutmaya özen göster canım allah kolaylık versin
gurtmingotam sagolasın canım allah razı olsun
Kremlere ilave olarak kesinlikle aventin göğüs kalkanları çok işe yarıyor. Çevremdeki hamile arkadaşlara da ilk tavsiyem göğüs kalkanı hepKızlar kızım emiyor şükür budefa ben kazandım doğumun 4 günü tuttu sonunda.. ama göğüs yaralarım beni mahvetti korkuyorum her emişinde içim gidiyor ayağımı vura vura emziriyorumne sürsem iyi gelir lanolin ayvaçekirdeği dışında bunlar yaramadı
Kalkan var cnm ama iyileşmiyor göğsüm korkunç acıyorKremlere ilave olarak kesinlikle aventin göğüs kalkanları çok işe yarıyor. Çevremdeki hamile arkadaşlara da ilk tavsiyem göğüs kalkanı hep
Ayva jelini yıkamadan emziriyorum sorun olmaz sanırımKesinlikle garmastan pomad canım çok işime yaramıştı benim umarım işine yarar günde 3 kez sürüyorsun karbonatlı su ile siliyorsun emzirmeden önce aralarda ayva jeli yaparsın iyi geleceğine inanıyorum Allah yardımcın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iki bebişinide