- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.001
Csnim anlamadim niye hic yoktan birbirinize laf sokuyorsunuz, kimi bebek konusur kimi yurur kimi yer,ay benimki yemiyoda,konusmada bi dede diyo, insallah yakinda yurur ne zormis cocuk buyutmek, simdi bide di scikiyo sabirim of ofSende atalesin baş avukatı falansın sanırımaslında ÖĞRETMEN HANIM kendini gayet güzel savunmuştu ama
Bu kadar kaba ve kırıcı olmanın muhakkak bir sebebi vardır.Bizi bilmene gerek yok ZANNIMCA bizde seni bilmeyelim öğretmen hanım.. elifcik istediği kadar öğretmen annesinden etli kabak dolması istesin :) yaninada cacık Ohh miss.. sanırım sende şu an EŞİNE yaa KK da bi kadın var elifi çok kıskanıyor diyorsundur
Canım burnuna serum fizyolojik sıkıp otribebeyle açmayı denedin mi rahatlatır belki az da olsa dediğin gibi doktorlar genelde ilaçla çözmeye çalışıyorlar herşeyi c vitamini bol bol veriyorsundur zaten öksürük için bi elma çayını biliyorum kabuklarını soyup doğrayım 5 dk filan kaynatıp suyunu içiriyoruz kendimiz içinde iyi geliyormuş zor valla hasta bebek yaa derdini de anlatamıyor ya kıyamam şükür ateşi yok yemesi iyi buharcım mevsim geçişinden olmuştur kesin çevremde de hasta bebekler 1 günde 4 mevsim geçiriyoruz sanki buharcım inşallah çabuk atlatırsınızOğlumun iki gündür burnu tıkalıydı, şimdi bu gece bayağı bayağı öksürmeye başladı. Keyfi yerinde, yemek de yiyor, ateşi de yok şükür.. ama ilk defa oldu bunlar, içim gidiyo gördükçe onu. Burnu da tıkalı, zor emiyor, zor uyuyor.. doktora gitsek mi bilemedim, ilaç fln vericek kesin, kendi kendinede zorlanır atlatırken diyorum. Bilmiyorum çok zor onu böyle görmek
Otribebeyi kullanıyodum ama dün birkaç damla kan geldi burnundanCanım burnuna serum fizyolojik sıkıp otribebeyle açmayı denedin mi rahatlatır belki az da olsa dediğin gibi doktorlar genelde ilaçla çözmeye çalışıyorlar herşeyi c vitamini bol bol veriyorsundur zaten öksürük için bi elma çayını biliyorum kabuklarını soyup doğrayım 5 dk filan kaynatıp suyunu içiriyoruz kendimiz içinde iyi geliyormuş zor valla hasta bebek yaa derdini de anlatamıyor ya kıyamam şükür ateşi yok yemesi iyi buharcım mevsim geçişinden olmuştur kesin çevremde de hasta bebekler 1 günde 4 mevsim geçiriyoruz sanki buharcım inşallah çabuk atlatırsınız
Anladım canım rahat durmuyorlar ki çekerken kanaması normal c vitamini dediğimde meyve canım ben hergun düzenli saatlerde meyve ne olursa şeftali muz bazen muz çilek elma içinede çeviz ezip koyuyorum yiyor eğer yerse deneyebilirsin bağışıklığını güçlendirdiğini düşünüyorum bunun hem c hem demir içerikli ya hoşuma gidiyor elma çayı inşallah biraz yumuşatır rahatlatır meyve zaten zararlı bşy değil inşallah düzelir yaa insanın içi gidiyor hastalandıklarında çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrulamızaOtribebeyi kullanıyodum ama dün birkaç damla kan geldi burnundanbi daha kullanmıycam dedim, çok ağlıyodu zaten, sadece serum fizyolojik damlatıp kendi çıksın diye bekleticem.
C vitamini veremiyorum aslında, yemeğine limon sıkıyorum sadece. Elma çayını bi deneyeyim ama, teşekkürler.
Aynı şey kızımdada var dün akşam başladı doktora gidicez gece hiç yatmadıBirinci azılar da geliyor, o da oğlumu güçsüz bıraktı biraz herhalde, yoksa böyle olmazdı herhalde diyorum. Nerden kaptı mikrobu da bilmiyorum.
Bu arada dişlerde köpek dişlerinden önce birinci azılar geliyormuş, yanyana sıralanmıyormuş yani. Ben yeni öğrendim, bilginiz olsun sizinde..
Offfff yine çok fena öksürüyo kuzum yaaa(((
Tostikdana kutladik canim.guzeldi. cok sukur kazasiz belasiz atlattik.elif cigin uykusu geldi tabi ki.ama fotograf cekilirken hep karsdan birileriya muzikcaldi ya alkis yapti ya da elifff sen kac yasindasi diye sordular. O da fotograflar da ya alkis yaparken ya eller havada oynarken ya da parmagini uzatmis biiiirrr derken cikmis. Bi ara o kadar gurultuye ragmen uyudu yavrum dayanamadi.
13/14 aylık bir bebeğin doydum demesi menude ne varsa onu ıstemesi vs bıraz abartı geliyor yada anlatıs sekli abartarak oldugu ıcın bu kadar dıkkat cekmiş olabılır. yoksa neden kıskanılsın hepimizin cocukları var ve hepimizin cocuklarının ayrı ayrı özellikleri var. sizlerde bence tanımadıgınız insanlara KISKANÇLIK ibaresini yapıştırmayın buda cok kaba bir adavranış bence....haa bir de şu var eşime tutupta bır kadın sıtesınde tanımadıgım kımdır nedır necıdır ismini bile bilmediğim bir hatunun kızını konusuyor dıye anlatmak hiç ama hiç aklıma gelmedi bu kadar onemsemedım bu konuyu yani....Teşekkür ediyoruz canım. Bizden de sevgiler sana. Hem anne hem ögretmen olarak boşuna demiyormuşum vicdanlı çocuklar yetiştirin diye.bir kez daha ne kadar önemli olduğunu anladım.
Canim cok uzun oldu kusura bakma
Bak esyayi masadan almamasi gerekiyorsa almaz elif. Ona da şu sekilde alistik.
Almak istedigi seye sadece dokunuyoruz kizim almiyoruz diyorum.eger yine de almak isterse hayir birakir misin onu alamayiz diyorum. Ama bunlarin hepsini cok yumusak bir ses tonuyla ve onun anlayabilecegi netlikte soyluyorum. Anlasiyoruz.