- 16 Ekim 2016
- 446
- 269
- 41
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.781
Benim oğlumda bir ara çıkarıyodu, hatta resimleri de var dili dışarıda, ara ara yapıyodu, bi şikayet olduğunu farketmemiştim o ara ben. Şimdilerde yapmıyo, unuttu diye düşündüm benKızlar oğlum dilini dışarı cıkarıyor.. bu iki üç aydır böyle ben dişe bağlamıştım ama bugun bi arkadaşım görünce karnımı ağrıyor aaba yada kulağı dedi bnde bilmemki hiç farketmedik dedim.. sizin bi bilginiz varmı dilini dışarı cıkarmasında
Geçicidir diye bnde pek önemsemedim ama arkadasım öyle söyleyince içime kurt düştü..bizimde gülünce bile dili dışarda.. doktordan randrvu aldık gece gece.. umarım önemsiz bişeydirBenim oğlumda bir ara çıkarıyodu, hatta resimleri de var dili dışarıda, ara ara yapıyodu, bi şikayet olduğunu farketmemiştim o ara ben. Şimdilerde yapmıyo, unuttu diye düşündüm ben
ben regl oldumTest yaptım negatif çıktı çok şükür hamile değilim ilaca bağlı gecikme yaşıyorum belli ki
Bende oldum canım aynı gün olmşz :)ben regl oldum
Kizlar coooook uzun bir aradan sonra yeniden merhaba iki cocuklu olunca girme firsati bulamadim oglum 13 aylik oldu cokta yaramaz sagolsun yasina girmeden yurumeye basladi gece uykularimiz cok kotu surekli uyaniyor gunduzde oyle kesintisiz en fazla iki saat uyuyor gece sonra saat basi kalkiyor emmedende uyumuyor uyutmaya calisyorum cok agliyor tikaniyor bu sefer acaba boy ve kilolari yazarmisiniz bizim boyumuz kisa kilo 11 boyu 72 cm
Kızlar oğlumun ayak baş parmağının dibinde böyle bşy olmş sizin bebeklerinizde varmı yoksa anormal bi durum mu m.ettim
Olabilr hep biyerlere vuruyo kendini ayakkabı pek giymiyor dışarı çıkınca yürürse o zmn giydiriyorumBiryere vurmuştur parmağını yada ayakkabısı dar geliyor olabilir
Krem sür takip et birkaç gün annesi
Suçicegi ve kızamık aşıları oldugu icin hafio atlatabilirmiş.gecmezse doktora gelin demiştidöküntü mü yapıyormuş. bizimkinin yanaklarında kızarıklık var pütür pütür aşıdan mı ki?
Allah Rahmet eylesin. Size de dayanma gücü versin inşallahKizlarrr nasılsınız bayadir forma giremiodum zor günler yaşadım babamı kaybettim iki ay oldu dahahala alışmaya çalışıyorum goruyorum birsuru hamile var hayırlı olsun sizleri öpüyorum bu arada kullanıcı ismimi değiştim ben ozgekuafor
Amin cnm inşallah vallahi çok zor babası yaşayan insanlara öle çok ozeniyorumki ayın 10 u oğlumun doğum günüydü gelicekti planlar yapmıştık hiçbiri gerçekleşmedi ve ben çok özledim ne kdr büyük bir aciymis hicbisiye benzemioAllah Rahmet eylesin. Size de dayanma gücü versin inşallah
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah sabır versin profil resminden tanıdım seniKizlarrr nasılsınız bayadir forma giremiodum zor günler yaşadım babamı kaybettim iki ay oldu dahahala alışmaya çalışıyorum goruyorum birsuru hamile var hayırlı olsun sizleri öpüyorum bu arada kullanıcı ismimi değiştim ben ozgekuafor
Seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı şeyi annem için hissediyorum 4 yaşımdayken ölmüş ve hatırladığım doğru dızgun hiçbir anımız yok 4 yıldırda babam yok Allah zamanla sabrını veriyor ama içimiz hep acıyor cennette buluşacağız inşallah bütün sevdiklerimizle Allahın izniyle hiç ayrılmamak üzereAmin cnm inşallah vallahi çok zor babası yaşayan insanlara öle çok ozeniyorumki ayın 10 u oğlumun doğum günüydü gelicekti planlar yapmıştık hiçbiri gerçekleşmedi ve ben çok özledim ne kdr büyük bir aciymis hicbisiye benzemio
İnşallah canım yaa ama ne bileyim yaşama isteğimi yitirdim yani yitirmekten ziyade hayattan zevk almıyorum bı tuhaf oldum oğlumla ilgileniyorum ılgım sefkatimde hiçbir eksilme yok ama kendi açımdan büyük bir bosluktayim babama aşıktım resmen dünya bi yana o biyanaydi o gitti benimde içinde bisiler gitti ama ne gitti ne olcak bilmiorum duygularım çok karisikSeni çok iyi anlıyorum canım bende aynı şeyi annem için hissediyorum 4 yaşımdayken ölmüş ve hatırladığım doğru dızgun hiçbir anımız yok 4 yıldırda babam yok Allah zamanla sabrını veriyor ama içimiz hep acıyor cennette buluşacağız inşallah bütün sevdiklerimizle Allahın izniyle hiç ayrılmamak üzere