- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.801
Amin canım Allah razı olsun seninde basın sağolsun bu arada nickimi degistirdim kendi ismim ve mesleğim yaziodu baştan dusunemedim ama şimdi rahatsızlık vermeye başladı onun için değiştirme gereği duydumAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah sabır versin profil resminden tanıdım seni
İnşallah canım yaa ama ne bileyim yaşama isteğimi yitirdim yani yitirmekten ziyade hayattan zevk almıyorum bı tuhaf oldum oğlumla ilgileniyorum ılgım sefkatimde hiçbir eksilme yok ama kendi açımdan büyük bir bosluktayim babama aşıktım resmen dünya bi yana o biyanaydi o gitti benimde içinde bisiler gitti ama ne gitti ne olcak bilmiorum duygularım çok karisik
Sağol canım acın taze olduğu için böyle hissediyorsun Allah sabır versin sana umarım atlatabilirsinAmin canım Allah razı olsun seninde basın sağolsun bu arada nickimi degistirdim kendi ismim ve mesleğim yaziodu baştan dusunemedim ama şimdi rahatsızlık vermeye başladı onun için değiştirme gereği duydum
canım çok üzüldüm.. başın sağolsun allah sizlere sağlık versin.Kizlarrr nasılsınız bayadir forma giremiodum zor günler yaşadım babamı kaybettim iki ay oldu dahahala alışmaya çalışıyorum goruyorum birsuru hamile var hayırlı olsun sizleri öpüyorum bu arada kullanıcı ismimi değiştim ben ozgekuafor
Kızlar antalya da olan ya da antalya ya tatile giden var mı aranızda. Hafta içi gitmeyi planlıyoruz nasıp se oğlumu havuza sokmak istiyorum. Ama bilemedim hava nasıl girilir mi açık havuzlar a
İnşallah canım yaa ama ne bileyim yaşama isteğimi yitirdim yani yitirmekten ziyade hayattan zevk almıyorum bı tuhaf oldum oğlumla ilgileniyorum ılgım sefkatimde hiçbir eksilme yok ama kendi açımdan büyük bir bosluktayim babama aşıktım resmen dünya bi yana o biyanaydi o gitti benimde içinde bisiler gitti ama ne gitti ne olcak bilmiorum duygularım çok karisik
Merhaba
18 inde sideye gidiyoruz
Clup calimera
Geçen sene arkadaşlar gitmişti memnun kalmışlardı
Eve yakın bi yer olsa kesin giderdim bende. Beylikdüzündeyim ben, en yakın floryada.. git gel eziyet bana, yollar çok zor geliyo artık, durmuyo arabada benim canavarKızlar merhaba
Biz Kindyroo ya kayıt oluyoruz
Cumartesi günleri 1 saat oyun grubuna gideceğiz
Düşünen varsa araştırabilir
Tavsiye ederim
Eve yakın bi yer olsa kesin giderdim bende. Beylikdüzündeyim ben, en yakın floryada.. git gel eziyet bana, yollar çok zor geliyo artık, durmuyo arabada benim canavar
Bahçeşehiri görmemişim.. deneme dersi randevusuna başvurdum. İnternette çok şey yazıyo, hepsine bakamadım tabi ama genel olarak olumlu gibi. Gidelim görelim bakalım nasıl bişeymişBahçeşehir'e gelebilirsin Gel birlikte başlayalım haftaya :)
Bahçeşehiri görmemişim.. deneme dersi randevusuna başvurdum. İnternette çok şey yazıyo, hepsine bakamadım tabi ama genel olarak olumlu gibi. Gidelim görelim bakalım nasıl bişeymiş
Tamam canım, teşekkürler. Dönüş olmadı bana da buarada, arayıp görüşeyim bendeOk. Cumartesi günü deneme dersimiz var 12:15-13:15
Öncesinde bir tanışma randevusu verip anlatıyor Meltem hanım herşeyi akabinde istersen deneme dersi için gün veriyor,
Dilek Yılmaz ben geçen hafta içi arkadaşım gelmiş görüşmüş diyebilirsin istersen..
Direk arayıp Meltem hanım (sahibi) ile görüşmeni tavsiye ederim, internetten dönülmemişti site de sorun var sanırım...
KardelenRuzgar kindyroo u ben de araştırdım hoşuma da gitti ama ankarada yalnızca çayyolunda var ve evime çok uzak
Canım biz silivrideyiz en yakın da floya sanki fiyat ve ne gibi aktiviteler varmış oğlumun hiç arkadaşı yok burda bi tek benle vakit geçiriyor yaşıtlarıyla vakit geçirmesi onu eğlendirir mutlu eder diye düşünüyorum keşke heryerde olsa böyle kuruluşlar hergun 1 saat olursa gidip gelmek çok zor olur metrobuslerle hafta da 1 olsa belki düşünülebilir
Alternatif vardır umarım, kindyroo bizim içimize çok sindi uzun zamandır takip ediyordum zaten, anlatılanların birçoğunu evde yapıyoruz ama sosyalleşmesi için güzel bir fırsat bu tarz katılımlar, umarım içinize sinecek biryer çıkar yakınlarda
Canım biz silivrideyiz en yakın da floya sanki fiyat ve ne gibi aktiviteler varmış oğlumun hiç arkadaşı yok burda bi tek benle vakit geçiriyor yaşıtlarıyla vakit geçirmesi onu eğlendirir mutlu eder diye düşünüyorum keşke heryerde olsa böyle kuruluşlar hergun 1 saat olursa gidip gelmek çok zor olur metrobuslerle hafta da 1 olsa belki düşünülebilir
Bizde silivrideyiz ne taraflardasınız biz sahildeyizCanım biz silivrideyiz en yakın da floya sanki fiyat ve ne gibi aktiviteler varmış oğlumun hiç arkadaşı yok burda bi tek benle vakit geçiriyor yaşıtlarıyla vakit geçirmesi onu eğlendirir mutlu eder diye düşünüyorum keşke heryerde olsa böyle kuruluşlar hergun 1 saat olursa gidip gelmek çok zor olur metrobuslerle hafta da 1 olsa belki düşünülebilir
Az önce sahilden geldik bizde dolaştık biraz hava soğuyunca döndük eve rumeli univ. Ordayız aliyecan anaokulu filan varya orda sevindim valla :)Bizde silivrideyiz ne taraflardasınız biz sahildeyiz
Hmm anladım bi birikim yapmak şart çok hoşuma gitti şimdiden sosyalleşir okula başlayınca zorlanmaz kreş anaokulu kolay uyum sağlar gibi geldi şimdi hep benimle olduğundan bağımlıyz birbirimize haftalık 100₺ yapıyo galiba peşin almasalar iyi olurmuş siz bi deneyin bklm memnun kalacakmısınzHaftada 1 gün zaten, ben çalışıyorum canım, oğluma kendim bakıyorum evden çalışıyorum ,
Biz cumartesi günleri 1 saat gideceğiz,
Hafta içi 1 günde istersen serbest alanı var oraya gidebiliyorsun,
Ağırlıklı ebeveyn eğitiliyor aslında çocukla nasıl kaliteli vakit geçirirsin vs..
Oyun odaları var, gelişimini destekleyen materyaller var, mesela renk detaylı tırmanma parkuru var, uyarıyorsun çocuğu sürekli olarak...
13 haftalık bir programa kayıt alıyorlar başlangıçta, deneme dersinin olduğu gün kaydını yaptırırsan 1.350.-TL toplamda, bonus özellikli kartlara 3 tk yapıyor ...