2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Cok sağol yazı için ben veriyordum su yemek sırasında
 
Bi kadin var inegi sagiyo veriyo annem yogurt yapiyo onu veriyoruz, temiz ev yogurdu probiyotik nasil yspicsm csjim, karni mo agriypki bununda.
 
Bi kadin var inegi sagiyo veriyo annem yogurt yapiyo onu veriyoruz, temiz ev yogurdu probiyotik nasil yspicsm csjim, karni mo agriypki bununda.
Normal ev yogurdundan tek farkli bagirsaklarda bulunmasi gereken faydali bakterileri iceriyor olmasi canim. Marketlerin soguk dolaplarinda satilan paket mayalari var. Sok ve kipada var bildigim. Kipadakini daha denemedim ama en cok onu iyi diyorlar. Uzerinde nasil mayalayacagin yaziyor.
Eger deneyeceksen azar azar baslamalisin. Die off denen toksinleri atma nedeniyle vucudu birden zorlamamak icin.
Sormak istedigin bisi olursa ozelden de yszabilirsin
 
İnşallah bizde yogurt yemeye başlarsak bende böyke yapacagım sagol canım bilgiler için
 
Bide kızlar bezleme konusunda çok zorlanıyorum bu aralar kaçıyo hep çok hareketli benden de hızlı davranıyor kilot bez nsıl acaba kullanan varmı sızdırır mı her bezlemede bi hengame oluyor
Canım bizimde bez değiştirmek bir facia maalesef aldım kilot bez giydirirken iyi güzeldee kaka yapınca temizlemek yine dert :) çişli bezi genelde ben emzirirken eşim değiştiriyo öyle yöntem bulduk kilot bez o zaman çok yardımcı iyi oluyo
Canım 3 gecemi 680 bedavaymış detayları verirmisin bizde okullar kapanınca annemlerle gideceğiz ama kapanmadanda bi gidebiliriz bu fiyata
 

Clup calimera Serra Antalya Side arkadaşlar
Touristica dan bakabilirsiniz
 

çok geçmiş olsun
Allahım acil şifanı versin inşallah
 

Evet önemli bir detay, kv ile aran iyiyse eylüle kadar ilişkilerini gözlemleyip uyarabilirsin,
 

Bunların bir kısmını bende yaptım, 3 tane okula yardım topladık gönderdik çok güzel resimleri var elimizde Doğum günü albümünde olacak
 
Esim de soyleriz dedi de bi yerden sonra da aliskanlik.degisir mi bilmem. Torunlarina karsi aşırı fedakar bir babaanne.bu da biraz zararli aslinda.
Kesinlikle söylemelisin. Brnzer bikaç durum yaşadım bende, başta kararsızdım, kırılırlar diye düşünüyodum. Ama sonrasında dayanamadım zaten, olayları kendi içinde yaşadıkça daha da geriliyo çünkü insan. Söyledim, yanında bikaç bişeyi daha söyledim hatta.. tahmin ettiğimden çok daha olumlu sonuç verdi. En azından ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar. Sen bişey demedikçe davranışlarını onaylamış oluyosun, onlar sorunun farkında değiller, kendilerince en iyisini yapıyorlar.
 
Arkadaslar. Bu gece ömrümden ömür gitti.yaslandim resmen. Cok kotu geceydi.allah beterinden saklasin hepimizi.
Kizimla yerde oturmus oyun oynuyorduk. Birden sıkınmaya basladi.kaka yapacak dedim.neyse o sirada fazla sıkınmaktan agzina bi parca kusmuk geldi. Hiç kusmadigi icin sasirdim Aa o ne oyle balgamli mi derken kizim cirpinmaya basladi.tikandi nefes alamiyor.kipkirmizi oldu. Hemen alip ters cevirdim.bas asagi tutup sirtina falan vurdum.tekrar yuzune bakiyorum.dik tutuyorum. Cok az bi agliyor gibi ama onun disinda tepki yok. Yine ayni seyi yapmaya calisiyorum.bir yandan babayi ariyorum ulasamiyorum. Elif kipkirmizi oldu burun ve agiz cevresi morardi.bi tepki yok.dedim cocuk bayilcak galiba nefes alamamktan artik.hemen corapla altkattakine indim.kapiyi actigi gibi kucagina verdim.dedim nefes alamiyor. O da benim gibi ilkyardim hareketini yapti.elif zaten yabanciya gittigi icin.baya bi agladi. Tamam dedi komsu nefes aliyor o.sana korktugundan tepki vermemis.
Bi de bu sirada babamizi ararken telefon acik kalip telesekretere butun bagris cigrislari kaydetmisiz.o da derste dinlemis bir panik. Neyse hemen oyuncak falan verdik normale döndü elif cok şükür.
Onu balgam gibi bi sey tikadi.belki de tükürügünü cevirip yutamadi.bilemiyorum ama hic zaman kaybetmeyeyim diye şöyle bi 10 saniye beklemedim.belki beklesem o da konusmaya basliycak yine.belki nefes alabiliyor. Belki korkudan tepki vermedi.
Ama tabi benim aklimda senaryolar diyorum bu cocugu hastaneye goturene kadar nefes alamazsa napar falan.
Evde esim olsaydi kesinlikle daha sogukkanli davranabilirdim.ama yalniz olunca cok panik yaptim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…