- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.361
Tam 10 buçuk saat sonrasında aldım hapı 1 taneydi ztn 2 saat sonra sağdım sütümu fazla gelmedi ama yine de sağdım bşy olmaz dedi eczacı emzirmeyle %1 i karışır anca oda bşy yapmaz ddi bklm nisan 20 yi iple çekiyorumErtesi gün haplarının 48 saat süresi var canım. En etkin olduğu dönem ilk 12 saat tabi. Ama onu içtinmi olmaz bişey.
Korkutmayayım canım ama ertesi günü hapı içip hamile kalan arkadaşım var :) umarım kalmazsın bu veledlerle 2. Bebek çok zor.Tam 10 buçuk saat sonrasında aldım hapı 1 taneydi ztn 2 saat sonra sağdım sütümu fazla gelmedi ama yine de sağdım bşy olmaz dedi eczacı emzirmeyle %1 i karışır anca oda bşy yapmaz ddi bklm nisan 20 yi iple çekiyorum
Yok canım olmaz bişey. Yani belki çok istisnai durumlar vardır ama takma bence kafanaTam 10 buçuk saat sonrasında aldım hapı 1 taneydi ztn 2 saat sonra sağdım sütümu fazla gelmedi ama yine de sağdım bşy olmaz dedi eczacı emzirmeyle %1 i karışır anca oda bşy yapmaz ddi bklm nisan 20 yi iple çekiyorum
Buarada adet günün değişebilir, bikaç gün geç veya erkene kayıyo. Hormonları oynatıyo birazTam 10 buçuk saat sonrasında aldım hapı 1 taneydi ztn 2 saat sonra sağdım sütümu fazla gelmedi ama yine de sağdım bşy olmaz dedi eczacı emzirmeyle %1 i karışır anca oda bşy yapmaz ddi bklm nisan 20 yi iple çekiyorum
O da dogruya doğacaklarmı nasıl büyücek derken. küçük adam oldular.
şimdi 1 yaşına girdiler.
yav inş okula gittikleri anları da görücez inş
onlar büyücek biz yaşlanıcaz
canım bence acilen eşinle bir aile terapistine git sen mutsuzsan çocuğunda mutsuz olur bu bir gerçek.....
kendine eziyet etme ne olursun ...
Aminnn canım hiç bi çocuk hasta olmasın diledikleri gibi yaşasın inşallah allah razı olsun kuzum sende kafana takma rabbim bunlara ragmen verirse vardır bir hayır ama bencede adet olursunAllah sana yuvanda huzur mutluluk versin canım eşin belli ki çabalıyor seni geri kazanmak için erkekler hep böyle bu konularda bizler gibi ince düşünme yetenekleri yok çnki anca dizilerde oluyor yani hediye alması bile büyük bir değişim hangi konulardan kavga çıkıyor orası önemli tbiki eftelyanın dediği gibi bi uzmana danışın içinizi dökün belki birbirinizi daha iyi anlarsınız bu şekilde yavrunda etkilenir senin ruh halinden inşallah oda kurtulur alerjiden bi an önce istediğini yer içer kendin motive ol ki bebişinde senden alsın o enerjiyi
O da dogru
Aynen canım umarım kalmam hapa rağmen kalırsam da napalım başa gelen çekilir dicez hiç bi yöntem kesin değil miş ben iki tane birden hep kondom hem şu kola takılan bşy varmış ondan düşünüyorum yada iğne tek bi yontem yeterli olmuyo heraldeKorkutmayayım canım ama ertesi günü hapı içip hamile kalan arkadaşım var :) umarım kalmazsın bu veledlerle 2. Bebek çok zor.
Bende sağlam bi korunma yöntemi istiyorum spiral taktıran var mı memnun musunuz?
Hmm tmam canım çok fazla geçerse bi test yaparım artk erken gelirse de sıkıntı yok demektirBuarada adet günün değişebilir, bikaç gün geç veya erkene kayıyo. Hormonları oynatıyo biraz
Maşallah canım güzel yaşları olsun nice mutlu senelere annesiTostikdana kutladik canim.guzeldi. cok sukur kazasiz belasiz atlattik.elif cigin uykusu geldi tabi ki.ama fotograf cekilirken hep karsdan birileriya muzikcaldi ya alkis yapti ya da elifff sen kac yasindasi diye sordular. O da fotograflar da ya alkis yaparken ya eller havada oynarken ya da parmagini uzatmis biiiirrr derken cikmis. Bi ara o kadar gurultuye ragmen uyudu yavrum dayanamadi.
Ahh canım elimden bişey gelse keske ben o kadar umursuz oldum ki geçen gün yine çom büyük bir kavga ettik artık karşılıklı vuruyoruz birbirimize hiç canım acımıyor ruhumda acımıyor duygusuz aptal bişey oldum ertesi gün istediğim bir kolye vardı baya pahalıydı onu almış gelmiş veriş tarzını görsen bunu komşu yolladı gibi. Napayım kimse anlamıyor burda okuyablar bile ne manyak biri diyordur belki benim için hiç böyle degildim deli dolu gevezenin tekiydim ama şimdi korkularının esiri olmuş hayal kurmaktan bile aciz bir insana dönüştüm bugun kuaföre gidecegim 1 saatligine mesela onun düşüncesi bile beni nasıl mutlu ediyor
Yarın ank doktora gidecegiz alerji için kızlar dualarınızı eksit etmeyin nolur bu arada dogum gününde hiç birşey yiyemiyecek olsak bile güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ank süs malzemesi satan bir yer biliyormusunuz
Hosgeldin canim bayadir gormemistim seni. Belki farketmemisimdir.çok tatlılar. canım hiç korkmuyorlar. düşünce tekrar kalkıp gitcekleri yere gidiyorlar
Canim alerji riskinden dolayi deniliyor. Bir yasi dolunca da alerji olabilir. Onemli olan bunyesi. Ben nerdeyse bir aydir yediriyorumKızlar bebeğim 11 ayin içine girdi bugün yumurta beyazı verdim. Neden 1 yaş beklemeli die yazar varmı bilgisi olan . Yarısı ydi ama verdim .bişi olur mu .
Çok şükür şimdiye kadar. Alerji olmadı bişiyé. İnşallah olmaz. O zaman vermeye devam edeyim kiyamiodum yazık koy yumurta si bulduk beyazinı atiodumCanim alerji riskinden dolayi deniliyor. Bir yasi dolunca da alerji olabilir. Onemli olan bunyesi. Ben nerdeyse bir aydir yediriyorum
Canim beyazi yogun protein iceriyor.dolayisiyla bunyesine agir geliyor diye verilmiyor.Kızlar bebeğim 11 ayin içine girdi bugün yumurta beyazı verdim. Neden 1 yaş beklemeli die yazar varmı bilgisi olan . Yarısı ydi ama verdim .bişi olur mu .
Bunu bilmiodum... Biraz arastiryim en iyisi . Bir de hergün hergün verilmez dimi yumrta sarısı. Ben önce öyle yapıodum da bebem yemez olduydu. Şimdi bi iki gün arayla vereyim dedimm . Ay çok soru sordm da bi dé mesela yoğurt çorbası yaparken içine kirinca da aynı haslama gibi olur mu. Öyle daha kolay vermesiCanim beyazi yogun protein iceriyor.dolayisiyla bunyesine agir geliyor diye verilmiyor.