- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- Konu Sahibi agresifportakal
- #69.841
nerdeyse bir haftadir okumadigim makale yazi kalmadi. Arada birkac kisi cikip aykiri konusuyor. Ben kesinlikle katilmiyorum. Guzel bir uyku hem bebek hem de anne icin gerekli. Uyku egitimi alan bebek sabaha kadar uyanmiyor degil. Yine uyaniyor. Sadece fiziksel bir sorun yoksa tekrar daliyor . Bebegin ayri yatmasi guven duygusu ile alakasi da yok diye dusunuyorum. Dun aksamki basarisiz egitime ragmen oglumuz kendi besiginde yatiyor ve gayet rahat. Uyanma sureleri yarin saatten bir saate cikti. Yine arada uyaniyor ama kendisi daliyor.
Anne yaninda yatmanin yararlari da var tabi ama zarari daha cok. Herseydeb once fiziksel zarar verme olasiligi da daha yuksek.
Ne zaman kalabaliga girsek sabaha kadar agliyoruz. Art niyet olmasa bile cocuklar kotu enerjiyi topluyor bir sekilde canim.
Canım bende araştırıyorum ve evet bu diyebileceğim birşey çıkmadı karşıma henüz...
ama bu süreçte oğlumu serbest bırakmayı tercih ettim, en geç 18:00 e kadar akşam yemeği yemiş oluyoruz, oğlumda artık akşam öğününü düzenli yiyor, akşamları sık emzirdim birkaç gündürde, diş dönemi şu anda zaten birşey yapmayı düşünmüyorum ama bir iki gündür düzenli uyuyor, bu şekilde takip edeceğim , yanımda yatırmıyorum zaten, yani her anne baba kendi çocuğu için doğru olanı bulur mutlaka, yazılanlar yol gösterir sadece ...