2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Aminnn cnm bence doktora gitmelisin herseyi gec Allah korusun dis gebelik bile olabilir geciktiginde biliosun tupleri bile alabiliolar bole bi riski goze alma seninde hakkinda hayirlisi neyse olsun insallah
 
Merhaba kızlar 6 ay aşılarını olduk bizde 3 bacaktan bitane ağızdan çok ağladı yavrum ya offf zor sakinleştrdm ama bende çok kötü oldum o ağlarken.. boy 72 cm kilo 9 olmuş.. bu arada hiç uyumuyo gece 2 tane üst diş çıktı yanında iki tane üst diş daha görünüyo deriden anormal değil mi ya doktora sormayı unnuttum 20 günde 4 diş çıkardı çocuk.. geceler sıkıntılı tabi bide aşıdan huzursuz olursa yandım valla.. doktor ateşini kontrol et ateşi çıkarsa 1çay kaşığı calpol ver dedi.. bizden haberler böyke.
 
Cok sagol canım evet haklısın. Bazen işte insan düşünür de hâline yansitamaz ya öyle haldeyim. Bir sutum temizlense Hayirlisyka. Her emzirmeden sonra durum içler acısı. Allah dermansiz derde dusurmesin gerçekten haklısın. Buna da hamd olsun. Geçecek inş.
 
Bende uyumuyir diye şikayet ediyordum şimdi diyorum ki bebeğimin gece uyanıp meme istemesi onu emzirebilmem ne kadar sukurlukmus.
 
Kızlar yardımınıza ihtiyacım daha doğrusu rahatlatılmaya oğlum zayıflamış kilo vermiş bi ayda 2 kere hasta oldu ondan mı acaba emme sıklığı aynı iki saatte bir ama eskisi gibi yarım saat emmiyo en fazla 15 dk emiyo ek gıda çok az veriyorum doyuracak kadar değil yani tadımlık hep napsam ki sütüm artk yaramıyor mu yoksa çok üzgünüm oğlumu günlerdir aç bırakmış gibi hissediyorum kendimi bebek maması fln mı başlasak napsak ):
 

Hastaysa cok normal canim. Benimki hasta oldugunda 20 gunde 20gr almisti sadece. Yani aslinda aldigini vermis. Mama baslama bence.
 
Madodan ev yapımı keçi yoğurdu aldık. Benim mayalama mı beklersek çocuk geç kalacak yoğurt tadımına :) sekin süt mayalamak için olan sütüyle tekrar mayaladım inşallah bu sefer tutar gurur meselesi oldu :))
tabi evde heryer süt yoğurt dün tutmayan ayranımsı süt 2 kavanoz , madodan alınan yoğurt, 1 lt sek günlük süt, 4 adet Torku süt ve yeni mayaladığım. Eşine aldırırsan sütleri toplar getirir hepsini :))
 
Alerjik kuzucukların annesi, işiniz zor ben okudukca darlanıyorum siz yaşıyorsunuz allah sabır ve şifalar versin gelecek ne getirecek belli olmaz belki bizimde başımıza gelecek. Mesala bizde de sıcak su alerjisi var banyo suyu biraz sıcak olsun çocuk ağlamıyor ama sırtında hemen etrafı kızarık noktalar. Üşümesin diyordum ama artık suyu değil ortamı ısıtmaya karar verdim. İnşallah tez vakitte atlatır kuzularım onlar iyi olsun herşeylerine razıyız
 
Kızlar bu arada komilinin bezini aldım. Kasiyer dedi çok memnun kullananlar. Umarım bizde kalırIz dedim. 2 saati geçti altında bakalım bir sıkıntı olacak mı.
Daha önce molfix kullanmıştım beğenmedim idrarı çok kokuttu hiç hapsetmedi bide tüyleri çıktı. Komiliden umudum var :)
 
Bu azimle olacak inşallah..:)
 
Kızlar bebeklere ne gibi altivite yaptırıyosunıuz drunuz önerisi var mı gel gel babası yapıyor mu?
Gel gel babası yapmıyor 6 ay 4 günlük. Ama bu ara ellerini izleyip duruyor ellerini hareket ettiriyor bakıyor sonra ağzına getiriyor sonra tekrar bakıyor.
Aktivite olarak favori oyun cee-eee :)) oyun halısına yatıorız birlikte ben vuruyorum oyuncaklara heyecanlanıyor oda vuruyor. Eğitici oyuncakların düğmelerine basıyoruz daha çok ilgisini çekmiyor ama. Peluş oyuncakları konuşturup boynunun altından yicem seni yaptırıyorum :) birde kaptan böcü geldi geldi bertuğu yediii yapıyoruz çok heyecanlanıyor ona parmaklarımı ayaklarına koyunca daha başlıyor gülmeye. Kartlarımız var bide bakıyor ama şuan yaptığı alıp hemen ağzına sokmak :)) birde kucağımda dans ediyoruz şarkılara ritim tutuyoruz. Aklıma gelen aktiviteler bunlar
Yarın hayvan sesi taklidi yapıcam bu ayda onları ayırt edermiş.
 
Ben kullanıyorum komiliyi,bir de prima,arada bimin bezini(fena değil ve ucuz),dönüşümlü kullanıyorum..
 
Ama senin oğluşun kilosu normalde çok çok iyiydi dimi?Hasta olduğundan kilo vermiştir,üzülme,arada ben de diyorum mama versem mi diye,hiç vermedim daha,ama bizim kızın kilosu çok az..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…