2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Sabır inş. Büyüyecekler.ama sizin eşiniz duzeldi mi,şiddet var diyodun?sakin 2.cocuk arayi duzeltir sözlerine kanmayın nolur.adam düzelecek önce adam.
Uyumuyorlar bu ara,çogumuzunki büyüme atagnda galiba
 
3 gün oldu bıçak yarası gibi kabarma Larimi z hala geçmedi. Emzirdik ce artıyor. Birsey de yemiyorumki anlamıyorum ciddi. Çok kaşıniyor tırnakliyor artık vücudunu. Uyku konusunu açmiyirum bile.
Canım yaa kıyamam ben ona çok hassas bir bünyesi var sanırım Allah yardımcınız olsun gerçekten böyle okudukça bile içim gidiyor ama elimizden bişy gelmiyor dua etmekten başka rabbim beterinden korusun inşallah çabucak geçer şu alerji
 
Ayy bizim oğlanda önce köpek dişini çıkardı şimdi diğer köpek dişiyle ortadakiler görünüyo bibiz değilmişiz anormal rahatladım valla.
 
Kızlar 6 ay aşımız çok zor gecti gece zaten diş sancımızda vardıoğlan emdi emdi ağladı saat 2den 6 ya kadar uyumadık artık oda yorulduki 8 e kadar uyuduk anca.. ates yaptı biraz calpol verdim ama bacakları çok ağrıyordu belliki yataga yan dönmeye calışınca basıyo kıyameti bide rahat dursa
 
Ayy bizim oğlanda önce köpek dişini çıkardı şimdi diğer köpek dişiyle ortadakiler görünüyo bibiz değilmişiz anormal rahatladım valla.
yok canım normal bir şeymiş bi tanıdığımızın da olmuş sonradan öğrendim çok zor geçiyor dedi öylede oldu.şimdi karşı tarafta kabarmış alt dişlerde kabarmış hepsi bir mi gelecek acaba merak ediyorum.
 
20 günde 4 üst dişi oldu bizimkinin deriden görünüyo bir iki güne patlar iki taneside.. geceler haram zaten uyku falan yok hele bu gece aşıdan da rahatsızdık ki hiç uyumadık ruh gibiyiz valla kocamda yazık yatamadı işe gitti bide.. onlar en zoruydu tam çıktımı rahatlarız inşalah 6 tane dişimiz oldu :)))
 
Mrb arkadaslar dr bebeğimde süt ya da yumurta alerjisi olabileceğini söyledi ona mama bana diyet verdi tahlil yaptı 15 gün sonra cıkıcakmış böyle bişey yaşayan vardır elbet siz neler yapıyor sunuz?
 
Yaşlı adamın eşi evde tereyağ yapıyordu.Kocası ise hergün yakınlarındaki bakkala götürüp satıyor,onunla geçiniyorlardı.

Bakkal,adamın getirdiği tereyağını hiç tartmıyordu. Ancak birgün acaba dedi,adam gittikten sonra tereyağını tartıya koydu..

900 gram olduğunu görünce çok öfkelendi ve yarın geldiğinde bunun hesabını sorar bir daha da ondan alışveriş yapmam dedi.

Ertesi sabah yaşlı adam elinde tereyağıyla içeri girdi, bakkal sert bakışlarıyla bir daha senden tereyağı almayacağım dedi.

Yaşlı adam üzülerek; Efendim bir yanlışım mı oldu dedi.

Bakkal,efendi senin bana getirdiğin tereyağını tarttım 900 gram geldi ayıp değil mi bu yaptığın dedi.

Yaşlı adam utanarak başını öne eğdi ve; -Efendim bizim terazimiz yok,sizden bir kilo şeker almıştık onu tartı olarak kullanıyoruz dedi.

Bakkal utancından ne yapacağını şaşırdı.

Böyledir işte Dünya.. Kime ne ağırlıkta kıymet verirsen o ağırlıkta kıymet bulursun.
(Hoşuma gitti,paylaştım,alakasız ama..)
 
ooo maşallah 6 diş:) biz 7 nisan doğumluyuz.çok zor oldu benim içinde sabah kalıp işe gitmek zulüm haline geldi resmen.gece artık nöbetleşe durduk eşimle.İnşallah bi an önce düzene gireriz
 
ooo maşallah 6 diş:) biz 7 nisan doğumluyuz.çok zor oldu benim içinde sabah kalıp işe gitmek zulüm haline geldi resmen.gece artık nöbetleşe durduk eşimle.İnşallah bi an önce düzene gireriz
NMalesef biz nöbetleşemedik eymen çok ağlıyodu uyuyamazdık ikimiz de evi dolandık durduk bugünde çok huzursuz hiç durmuyo bu gecede yandık yani.. ne diyim Allah yardımcımız olsun bu günlerde gececek diye avunuyorum..
 
Yoğurdum tuttu hemde taş gibi :))

Bişey sorucam ben sebzeleri çatalla ezip veriyorum zeytinde veriyorum kabuğunu soyup çatalla eziyorum. Yutmayı öğrensin diye böyle yaptım ama kakada bugün havuç ve Zeytin parçaları gördüm.
Sonra düşündüm, acaba yorarmıyım çocuğun mide bağırsağını püre haline getireyim mi ki
 
Bizde de gece eller havayaydı. Daha dişimiz hiç yok bizim ama altlar beyazlaşmış geliyor sanki ateşide var bugün. Calpol verdim. Allahım yarın bide aşı var sen yardım et. Hepten kudurursa gece yandık. Hiç sevmiyorum şu aşıları hemen geliveriyor günü
 
B btlsnl ay ama çok tatlı bir görüntü olur. Mini Dracula lar sizi yerim:)
Sorma gitsin gülünce yandan iki dişi var :)) herkesin tavşan gibi önden bizimki yandan diğer ikiside patladı patlayacak bari onlarda çıksada şu komik hali bitse çocugu güldüremiyorum yaa :)))
 
Off yandınız valla bizimki dünden beri yedi bitirdi beni gözümü açamıyom yorgunluktan ama mecbur oyun oynat uyut emzir ek gıda hazırla mafoldum yaa.. bakalım kaç gün daha ben ben olmaktan çıkıcam..
 
Hiç bulaşma çatalla ezdiğini yiyorsa yavas yavas alışcaktr az veriyosundur zaten.. bizim gecen eşimin arkadaşı geldi eve kadın hep püre yap ver püre yap ver kızın eline kek kurabiye verdim yutamıyormuş iki yaşında kız ben şok oldum şimdi bende çatalla ezmeye gectim..
 
Aynen yaa ne çabuk geliyo şu aşı günleri bundan sonraki kaçıncı ayda acaba aşısı 9 muydu 12 miydi yavrucukların tam sıkıntılı zamanında bide aşılar tuz biber olacak üstüne diş bizde de yok ama ayda 2kere hasta olunca bide 3 olarak bu aşılar hem bebişi hemde beni mahvedecek
 
Nasıl yaptın canım taş gibi benimki koyu pütürlü ayran gibi oluyo hep sutten mi mayadanmı çözemedim organik inek sütü inekten çıkma sıcaklığını mı tuttamadım ne bu arada bende oğluma çatalla ezip veriyorum yiyo hem daha pratik
 
Nihayet dr gittim. gozumle gorup kulagimla kalp atislarini dinledim ucari kacari yok. 3cm boyunda kipir kipir eli ayagi durmyan bir sincap var karnimda.. kaderime raziyim artik ne diyim saglikli sihhatli vatanina hayirli bir evladim daha oluyor... 9hafta4gunlukmus..
10mayis dogum dedi ama ben onu nisanda cikartirim. şanımiza leke surdurmem nisan annesiyiz biz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…