2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar merhaba. 2.5 aylik bebegim var. Kızımın uyanik kalma süresi 20 ile 30 dk yi geçmiyor gun içinde. Dayanamiyor . Bekletirsem aşırı ağlıyor sonra . Bu aydaki bebegin 1 saat en azından uyanik kalması gerekmezmi. Kafama çok takıyorum hemen uyumak istemesini. Dayanamiyor
merhaba, eğer sosyal gülümseme varsa ya da bi tepki uyanıkken göz teması kuruyosa , biraz etrafa bakıyosa , elleri ile kavrama yapıyosa mesela sizin parmağınızı sorun yokmuş 2.5 aydan bunlar bekleniyor.

merhaba, eğer sosyal gülümseme varsa ya da bi tepki uyanıkken göz teması kuruyosa , biraz etrafa bakıyosa , elleri ile kavrama yapıyosa mesela sizin parmağınızı sorun yokmuş 2.5 aydan bunlar bekleniyor.
Evet hepsini yapıyor . Uyanikken hep huysuz. Uykusu çabuk geliyor . Büyüyor etrafla daha fazla ilgilenmeli şaşırıyorum

Kızlar merhaba, benim oğlum 34+3 de doğdu. Şu an 2 aylık, (düzeltilmiş 1 aylık) göz takibi var kart vs de takip ediyor ama sosyal gülümsemesi yok hala baya kafaya takıyorum. Deneyimleyen bilen varsa bana yazabilir mi acaba
Bende 34+5 de doğurdum herşeyi 15 gün geriden geliyor gülümsemeye 3 aylık değil misal 3.5 aylıkken başladı 15 gün geriden hesapla bak bakalım aynı mı olucaz bende bu konuda takipteyim göz muayenesine bile 2 kere gittim geçmedi ilkte

Kızlar merhaba. 2.5 aylik bebegim var. Kızımın uyanik kalma süresi 20 ile 30 dk yi geçmiyor gun içinde. Dayanamiyor . Bekletirsem aşırı ağlıyor sonra . Bu aydaki bebegin 1 saat en azından uyanik kalması gerekmezmi. Kafama çok takıyorum hemen uyumak istemesini. Dayanamiyor
Bence hic kafana takma tadini cikar kuzum. Emin ol donemseldir.. sonra uykusuz zamanlari gelince keske kiymetini bilseymisim dersin☺️☺️ bebeklerin bir rutini duzeni yok surekli degisiyor. Seninki de oyle olacaktir

Bende 34+5 de doğurdum herşeyi 15 gün geriden geliyor gülümsemeye 3 aylık değil misal 3.5 aylıkken başladı 15 gün geriden hesapla bak bakalım aynı mı olucaz bende bu konuda takipteyim göz muayenesine bile 2 kere gittim geçmedi ilkte
Teşekkür ederim. Biz de rop muayenesine 3 kez gittik 🙈 2,5 aylık olduk şimdi, zamanla hallolur inşallah her şey sağlıkla

Bence hic kafana takma tadini cikar kuzum. Emin ol donemseldir.. sonra uykusuz zamanlari gelince keske kiymetini bilseymisim dersin☺️☺️ bebeklerin bir rutini duzeni yok surekli degisiyor. Seninki de oyle olacaktir
Çöm teşekkürler. 4 aylik olunca etrafa bakinmaya basllar sanirim bol bol .Bir de elinde oyuncak tutma inceleme kacinci ayda basliyordu

Her sey yolunda canimcim bebişin kontrolu de vardı bugün çok şükür 🙏🏻 sizler napiyosunuz nasılsınız
sevindim her şeyin yolunda olmasına 🥰 bizde yarın idrar tahlili vericez son 3 gündür çok ağlıyordu akşamları uykuya direniyor, de bakalım emfeksiyon durumuna dedi. kolik olmasından şüphe ediyor sonuca göre damla vericekmiş

sevindim her şeyin yolunda olmasına 🥰 bizde yarın idrar tahlili vericez son 3 gündür çok ağlıyordu akşamları uykuya direniyor, de bakalım emfeksiyon durumuna dedi. kolik olmasından şüphe ediyor sonuca göre damla vericekmiş
Sonucu temiz çıkar inşallah 🙏🏻Uyku direnmesi tüm bebislerde var oğlum da öyle canimcim. Terör estiriyor uykusu gelince. Hem uykusu var hem mızmız 😅 yat uyu işte tutan mi var diyorum bazen 😅

ben de bu kadar gaz sorunu olmaz sanıyodum 🥲gece 4 tenberi ıkınıyor yavrum uyuymamıyorum böyle olunca sese uyanıyorum, doktor relactaz verdi 2 gündür daha faydasını da göremedik.
canım senin durumun 4 . ay uyku gerilemesi ve meme reddi dönemiymiş o olabilir sanki
Ben ikisini de kullandım canım şunu anladım ki hiçbir damla yüzde yüz çözüm değil. Doktor bana son olarak bu ikisinde fayda göremeyenler bunda kesin çözüm buluyor diye bunu önerdi trendyoldan aldım istersen bir bak. Bu gaz yüzünden ev aktara döndü. Bunu düzenli veriyorum şimdi sanki daha rahat çıkarıyor gazını ama bitti diyemem 🫠 birde poposuna masaj yağından sürüyorum ara ara o da biraz fayda etti gibi 🤷‍♀️Kesin çözümü söylüyorum
Merhaba ☺️
Benim oğlum şuan 2aylık gaz yüzünden doktor doktor gezdik,her doktor farklı şeyler ve farklı tedaviler önerdi ancak bir doktor 1haftada sorunumuzu çözdü çok şükür.
Oğlum gazdan fıtık olmuştu ve gaz sorunumuz geçince haftasına fıtık gerilemeye başladı.

Kullandığımız damlalar şunlar;
Zinco damla
Nurse Harveys
Biogaia probiyotik
Relactaz (laktoz intöleransı nedeniyle laktozu hazmedemeyip gaz oluyordu bebeğimde bu damla mucizevi ve hala kullanıyoruz)
(Bebeğin ayına göre damla miktarını ayarladı doktorumuz)

Doktorum bir haftasa gaz bitecek dedi ve dediği gibi de oldu.Allah bin kere razı olsun ondan

Umarım işinize yarar,ben çok çektim çok üzüldüm sizlere faydam olur inşallah🙏🏻

Merhaba ☺️
Benim oğlum şuan 2aylık gaz yüzünden doktor doktor gezdik,her doktor farklı şeyler ve farklı tedaviler önerdi ancak bir doktor 1haftada sorunumuzu çözdü çok şükür.
Oğlum gazdan fıtık olmuştu ve gaz sorunumuz geçince haftasına fıtık gerilemeye başladı.

Zinco damla
Nurse Harveys
Biogaia probiyotik
Relactaz (laktoz intöleransı nedeniyle laktozu hazmedemeyip gaz oluyordu bebeğimde bu damla mucizevi ve hala kullanıyoruz)

Doktorum bir haftasa gaz bitecek dedi ve dediği gibi de oldu.Allah bin kere razı olsun ondan

teşekkür ederim canım 🫶 peki bu damlaları sırayla mı kullandın hepsini aynı anda değil sanırım değil mi?

Merhaba ☺️

Zinco damla
Nurse Harveys
Biogaia probiyotik

Valla bacım hakiki zeytinyağının üzerine hiç birşey tanımam 😅😅1 çay kaşığı verdim inanır mısın 15 dk sonra gazı çıktı sırtına geçirdi 🤣🤣

Bebegim ilk 2 ay güzel kilo aldı arada biberonla mama alıyodu fakat bu ay sadece 500 gr almıs 1 haftadır biberonu mamayı da almıyo bu durumu yasayan var mi

Bebegim ilk 2 ay güzel kilo aldı arada biberonla mama alıyodu fakat bu ay sadece 500 gr almıs 1 haftadır biberonu mamayı da almıyo bu durumu yasayan var mi
3/4.aylar mama/meme reddi dönemleri oluyor, benim bebeğim de arada emmek istemiyor, bırakıp sonra tekrar deniyorum, biraz uğraştırıyor ama alıyor sonra.

X