2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Haber vermen iyi oldu canım iş çıkısı yaptır kısa sürede cıkar inş doktor ona gore verır sana ilaç dikkat et kendine bol sıvı tüket canım cok önemli sıvı alımı
baya da su içiyordum son günlerde aynen devam edeyim. idrar kültürü 3 günde çıkıyomuş her yerde öyleymiş. ama doktor gelmene gerek yok dedi içim ferahladı biraz. risk olsaydı çağırırdı hemen diye düşünüyorum. dikkat edicem canım çoook teşekkürler :)
 

Benim kardeşim chicago da yaşıyor şu anda yanına gidebilirim aslında ama düşünüyorum been hala... Kalacak yer için para ödememiş olurum.. Ama artısı kadar eksileri de var gibi , eşim kendi işini yapıyor üretici o yüzden biz herşeyi bırakıp gidemeyiz zaten çocuk için iyi mi olur bakmak lazım vergi işi varmış negatif olarak onu araştırcam aslında neymiş tam diye ama araştırmadım daha..
 

Idrarda lokosit ve eritrositim daha yuksekti. Ve Ayrica sedim 40 crp 21 cikti doktorum biraz enfeksiyonun var duzenli beslen ilac vermem bu donemde ilac daha sikintili idrari cok ciddiye almayiz zaten kadinlarda akinti karisir bisey olur hep dedi hic ciddiyede almadi canim sıkıntı yapma. Cok yanman vs varsa ki bu lokosit yapmaz normalde bi sase verir. Yerinde olsam asla antibiyotik kullanmam cok zorda kalmadikcada. Cok geçmiş olsun
 

Hayırlı olsunnn:) tarihlerimiz aynı biizim:) keseyi görmdin dimi daha sende?:)
 

Benim de aynen öyleydi. Genelde gecikirdi. Sat 10 temmuz. Pazartesi gidecektim belki bu kez görürüm diye. Gitmesem mi acaba? Sana iki hafta sonra gel demiş.


Benim doktorum da sadece decavit verdi. Ayrıca folik asite gerek yok dedi.

Doktordan geldik bizde 6+1bugün ama keseyi gördü sadece bebek görünmedi normal mi sizce? Alttan bakarsam kalbi duyulur belki dedi onu da ben istemedim. 10gün sonra yine gidicez bakalim. Sevinemedim bebek görünmeyince

Benim 6+3te alttan bakmasına rağmen göremedi canım korkmana gerek yok. Azıcık sabır :)
 
Canım benim insallah öyledir. Korkuyorum elimde olmadan.kızımda boyle bisey yasamamistim. Sonra bi hamileligim daha oldu onda surekli lekelenme ve kan oluyodu ama onda kese bozuktu bebek gelismiyodu felan 9 haftalikken kürtaj yaptilar kendi dusmeyince. Kalp atışı da durmustu. Simdi bunda da lekelenme olunca korku oluyo ama dr yolunda hersey bebek iyi dedi. Allah kimseyi kötü sonla karsilastirmasin.
 
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. hiç bir şikayetim yok çok şükür ne yanma ne kaşıntı. eritrosit hiç yok görünüyor bende. sadece lokosit ile epitel 8-10 görünüyor. idrar kültürü istedi doktor ona da temiz çıkar yüksek ihtimal demiş mailinde. antibiyotik ben de kullanmak hiç istemem haklısın, gerek de olmaz inş. sen atlatmışsındır umarım geçmiş olsun.
 
Benim de aynen öyleydi. Genelde gecikirdi. Sat 10 temmuz. Pazartesi gidecektim belki bu kez görürüm diye. Gitmesem mi acaba? Sana iki hafta sonra gel demiş.
canım bana karından baktı , alttan bakmadı belkı alttan baksa gorurdu ama benım adetlerım hep 5-8 gun gec gelır senınde oyleyse bıraz daha gec gıt , normalde 1 hafta sonra cagıracaktı aslında bız tatılde olacagız dıye 2 hafta sonraya erteledı
 
her gebelık aynı değil canım korkma
 
kizlar benimde 10 gündür tam kesildi tekrar kanamam oldu üç sefer. yattım kalkmadım yine oluyordu. en sonunda dr kan sulandırıcı ve corasprini kesti dün. bakalım nasıl olacak. birde şöyle bir yazı gördüm rahatladım.

  • Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazıanne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
  • Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.
http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html
adresinden aldım 8. hafta bilgileri
 
Evet onu ben de okumuştum. İnsanı rahatltıyor tabi ama ben dr a en başında daha yeni hamileliği öğrenince sordum.Kahverengi gelse normal mi dedim.direkt gayet net hayır dedi.hepsi dikkate alınmalı.bugunku dr da öyle söyledi.bir iki damla bile bizim için önemli dedi. Bunu yaşayanlar lütfen dr ile görüşsün mutlaka.
 
Umarım sebep bunlardan biridir. Tam gecti galiba diyorum tekrar bi leke. Tuvalete gitmeye korkuyorum artik. Canim insallah korkularimiz boşa cikar tez zamanda kurtuluruz bu lekelerden kanamalardan.
 
benımde kaza oldu canım bende folık asite yenı basladım , insallah sorun olmaz şimdi bende merak ettım herkes oncesınde ıçiyormuydu ?
içmek gerekiyor ben bunun sıkıntısını daha önce yaşadığım için benim için önemli. Doktorlar nasıl önemli değil demez anlamıyorum. gebelikten önce kullanmak gerek. Inşallah bişey olmaz. beslenmesi iyi olanlarda sıkıntı olmuyor. benim beslenme iyi degildi
 
Iki damla bile önemli derken kırmızı kanı mı kastetti? Çünkü leke hep oluyo. Bana dr bazi hamileler boyle ilk 3 ay lekelenmeyle devam eder dedi. Bir iki damla kan veya leke gelirse sorun degil ama kırmızı kanama miktarinda artış olursa hemen gel hastaneye yatiririz dedi. Her lekede kanda kostumya hemen dr a herhalde panik yapiyorum diye gelme ufak seylerde dedi ☺
 
benım de iyi degil rejim yapıyordum , üff korktum şimdi
 
tabi ki benim drumda kırmızı oldukça geleceksin dedi. ama ilaçları alıyorum devam ediyor. böyle olunca da insan kendine moral arıyor.
burdan kanaması olanlar dra gitmesin anlaşılmasın tabi. ama her kanama da da benim gibi salya sümük ağlayıp kendini yıpratmasın.
Tabi 9 ay boyunca adet görenler dahi var. Bünyeye göre değişiyor. Bir de öncesinde kötü bişey yaşayınca.insan sevinemiyor bile endişeden. Allahım kimseye acısını yaşatmasın
anlıyorum canım seni benimde büyük bir kaybım var. rabbim kimseye yaşatmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…