- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
- #34.121
Kızlar bebeğimin konağını temizledim de başı kızardı normal mi? Siz ne yaptınız oğlumu ben yapmadım ondan bir korktum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisini yapmissin valla kuzum. Esim her defasinda söylüyor ugrasma kimse senden bisey beklemiyor diye ama gel de bana anlat. Bir kac cesit bisey yapmazsam asla rahat edemiyorum. Bebekle de o kadar zor oluyor ki her defasinda. Ama resmen bittim tukendimİki numaayı bakmaya gelenlere ikram yapmaktan psikolojim bozulmuştu, şimdi gelenlere kahve yanına çikolata ve çerez ikram ediyorum, genel mottom onlar getirsin ikramı bana , ben yeni doğum yapan arkadaşlarıma kurabiyi vs yapıp getiriyorum. Yine benim arkadaşlarım da getirdi ama kayınvalidem tarafına özellikle kahve yaptım kendi ailem den gelenlerde en başta gelmişlerdi, onlar pişirdi hep birlikte yemiştik .
Ben kizimi konazol sampuanla yikardim hep canim. Hic konak temizlemedim kafasindan. Banyodan banyoya azalir biterdiKızlar bebeğimin konağını temizledim de başı kızardı normal mi? Siz ne yaptınız oğlumu ben yapmadım ondan bir korktum ya
Kuzum niye yoruyosun kendini canına yazık. Bebek görmeye gelen bir çay içsin napacanIyiyim kuzucum ya ben de napayim bebisle uğraşıyoruz iste. Ablayi okula yolladık. Biraz daha rahatladik sanki ufakligin da günü gününü tutmuyor. Bazi gunler sakin bazi gunler miz miz oyle geçiriyoruz. Bebek gormeye cok gelen giden oldu ya. Onun yorgunlugu var bi de üstümde. Misafir agirlamaktan cok sıkıldım valla. Soyle evde sakin sakin kalip bebise odaklanmak istiyorum. Evi surekli duzenli tutmaya calismak temizlik yemek vs bunlari bebekle yapmaya calismak zaten tum gunu dolduruyor. Bir de ustune misafir olunca ikramliklari falan cidden hem yorulmuş hem de sıkılmışım onu farkettim
Teşekkür ederim canım dün bende internette gördüm araştırırken bugün almayı planlıyorumBen kizimi konazol sampuanla yikardim hep canim. Hic konak temizlemedim kafasindan. Banyodan banyoya azalir biterdi
Bol bol hırka süveter tarzında almanı tavsiye ederim onu dışında bende yarın alışveriş yapıcam daha bakmadım ama büyük ihtimal polar alırım bende giriş katta oturuyorum burasıda soğuk oluyorkızlar kışlık alışveriş yaptınız mı ? yaptıysanjz hangi siteden aldınjz ben bakıyorum ama karar veremiyorum polar mı alsam fitilli mi bilemiyorum bizim ev çatı katı soğuk oluyo
Sen yediğin gıdaların yanına ek olarak çikolata tatlı türüde yemelisin tatlı sütü arttırıyorkızlar sütünüz sağınca kaç cc çıkıyor benim her sağmada toplam 80 90 anca çıkıyor. 3 ağustosta doğdu niye böyle az sütüm ya
Ek bir sey kullanıyor musun canım , solgar brewers yeast arttırıyor baya bir de boza çok arttırıyormuş dene seversen, irmik bulgur yeşillik arttırıyor bol bol emzir ve sağım yap biraz faydası olur diye düşünüyorum.kızlar sütünüz sağınca kaç cc çıkıyor benim her sağmada toplam 80 90 anca çıkıyor. 3 ağustosta doğdu niye böyle az sütüm ya
kullanıyorum canm solgar bitki çayları bestlak ama fayda yok en başlarda fayda sağladı şimdi sütüm hep aynı 90 ml geçmiyorEk bir sey kullanıyor musun canım , solgar brewers yeast arttırıyor baya bir de boza çok arttırıyormuş dene seversen, irmik bulgur yeşillik arttırıyor bol bol emzir ve sağım yap biraz faydası olur diye düşünüyorum.
tatlı da çok tüketiyorumSen yediğin gıdaların yanına ek olarak çikolata tatlı türüde yemelisin tatlı sütü arttırıyor
Bi emzirme danışmailni dinledim geçen öyle olmadığını söyledi meme terbiye olduktan sonra yumuşuyormus. Bi de ilk dolu oluyor sonra yumuşuyor ya o zaman da yağlı süt gelmeye devam ediyormuş emzirmeye devam edin sür boşaldı diye çekmeyin dedi.kızlar emzirme sürecinde göğüslerin yumuşak olması sütün yetersiz olduğu anlamına mı geliyor peki? ilk oğlumda hep sert oluyordu bunda olmuyor
Bu dönemde çok normal artık diş çıkarma evresine girdiler eller hatta ayaklar hep ağızda olabilir açlık göstergesi de değil sadece olması gereken.Kızlar bişey sormak istiyorum bebişleriniz parmaklarını emiyor mu? Yani normal muhtemelen ama bazen endişe ediyorum. Elimde bi iş oluyor mesela ana kucağına bırakıyorum işimi görene kadar. Orda bi süre sonra kendi kendine kalınca yapıyor. Üzülüyorum sonra onu oraya bıraktım diye çünkü kucağıma tekrar aldığımda bırakıyor elini hemen. Bir de genelde uykuya geçmek istediğinde yapıyor izin vermeli miyim elini emmesine acaba bilemedim ki
ben de çatı katındayım soğuktan yana şikayetçiiydim zaten yatak odasının yerinş değiştirebilirim, teşekkür ediyrorum canımBol bol hırka süveter tarzında almanı tavsiye ederim onu dışında bende yarın alışveriş yapıcam daha bakmadım ama büyük ihtimal polar alırım bende giriş katta oturuyorum burasıda soğuk oluyor
Ben de diş diye düşündüm bi yandan ama biz daha yeni 2 aylık olucaz çarşamba günü. Yine de normal midir sence erken değil miBu dönemde çok normal artık diş çıkarma evresine girdiler eller hatta ayaklar hep ağızda olabilir açlık göstergesi de değil sadece olması gereken.