2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
mm anladım tatlım bol vitaminli die yesem die düşündüm vazgeçtim bebişime bişy olmasın bu 15 gün doğal yiyeceklerle vitamin almak istiyorum doktorlar kalp atışındn snra test yapyolarmış galiba kan sayımı filan ağzımda beyaz Bi yara var oda demir eksikliğinden diyorlar çevremdeki teyzeler doktra söylemedim geçer die ama 15gun snra çağırdı tekrar canım
 
Bence çok endişelenme canım çok çok az diyosun sonuçta, oluyor arada bende de oldu hala oluyor ama 1 gün bile sürmüyor. Takip et ve değişiklik olursa çoğalma gibi o zaman gitmelisin ama muayeneye gittiğinde Dr. söyle mutlaka arayabilirsen ara şimdi.
 
Hayır canım kontrol ettim çünkü bebekle ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?çok azdı ama.Şu an da iş yerindeyim,tekrar olmasını beklemeden gitmelimiyim bilmiyorum.
Hemen gitmene gerek yok canım takip et kahverengiye dönerse 1 gün bekle geçebilir çünkü benim öyle oldu ama kırmızı olarak gelirse ve çoğalırsa o zamn gitmelisin.
 
Hayır canım kontrol ettim çünkü bebekle ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?çok azdı ama.Şu an da iş yerindeyim,tekrar olmasını beklemeden gitmelimiyim bilmiyorum.
canım doktorunu arasan olmaz mı ? hastanesyı ara baglasınlar , ben cok ufacık bır seyse yınede baska bır yerınden gelebilme ıhtımalı var dıye dusunuyorum ,
 

Doktoru aramak daha doğru olacak sanırım.Panikten aklıma çözüm önerisi gelmiyor.Teşekkür ederim canım.İlk defa oldu,çok endişelendim.
 
Teşekkür ederim canım,biraz daha rahatladım.Doktorum da dışarı çıkmış,1 saat sonra tekrar arayacağım.Çok panik yapıyorum,bu da çok tehlikeli
Aynen öyle canım stres yapma herşeyi dua et sürekli hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dün yine ilk çok çok az kırmızı sonra kahverengi leke geldi 3 - 4 damla öğle akşam arasında 6 gibi geçti normal akıntı oldu hala akıntı oluyor . Haftada 1 böyle oluyo bende perşembe günü dr. la görüşücem bu konuyu anneme sormuştum ondada olmuş bana hamileyken birazda ondan rahatım . Hayırlısı olsun diyorum bende. Hep dua diyorum.
 
sağlık ocağından geliyorum kızlar. idrar testi yapmıyorlar kan testlerini yapıyolarmış. bir de gebelik kartı açmamız gerekiyomuş özel doktora gitsek de bizi takip ediyorlarmış mecburi olarak.
 
Kızlar şimdi lavobaya gittim. İdrar yaparken kırmızı kan geldi. Ama onun dışında peçeteye falan gelmedi ağrım falan da yoktu.. Çok korkuyorum bişe olur mu diye. Annemde eğer eşinle beraber olduysan da gelir dedi. Dün biz birlikte olmuştuk bilgisi plan var mı?
 
Dua en büyük silahımız zaten şükürler olsun.Belki yaşadıklarımız normal gebelik belirtileridir fakat tecrübesizlikten herşey gözümüzde büyüyebiliyor sanırım.Umarım seninki de genel geçer bir durumdur.

Keşke annem yanımda olsa her şeyi rahatlıkla sorabilsem ben de telefonda pek soramıyorum çünkü endişeleniyor.
 
@tommbik kızlar bence hiç sorun yapmayın onun yanında yemiyomuş gibi yapmaya da gerek yok beğenmiyosa evlenmeseymiş. En özel zamanlarımızı yaşıyoruz kusura bakmasınlar. Önce kendilerine baksınlar. Benim bi tanıdığımda böyleydi hamileyken kilo almasın diye kadına yapmadığını bırakmadı sonuç= sinirli anne sinirli çocuk. O yüzden hiiç umrunuzda bile olmasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…