Kizlar bir haftadir giremedim sanirim once telefonum tamirdeydi ardindan pazar gunu full calistim aksamina kanamam basladi pazartesi sabah hastanede aldim solugu neyse ki bebegimde bir sıkıntı yoktu fitil olarak progestan basladik 1 hafta yaticaksin dedi rapor yazdi doktorum yarin kontrolum var kanamam carsamba gibi durdu mide bulantilarim korkunc mutfagima adim atamiyorum kapisi kapali girdigim anda ogurmeler basliyor komsumda yada kayinvalidemlerde yiyorum yemek oda ne kadar yemek denirse hep peynir ekmek cubuk kraker pirinc pilavi makarna baska ne yersem geri cikartiyorum bebegimi besleyememekten tedirginim müdürüm kasten rapor aldigimi zannediyor pazartesi aksam arayip siparis yazamadigim için bana telefonda demedigini birakmadi ben o an kendi canimdan basla sey dusunemez haldeydim ne siparisi magaza yansa umrumda degildi bide basiretim mi ne baglandi hic bir sey diyemedim kala kaldim o ortamda calismak istemiyorum isten ciksam haklarim yanacak birde borclarimiz var esime yuklenmek istemiyorum sadece kafam cok karisik pazartesi is basi ama gelin bana sorun
bende havadisler boyle inşallah hepiniz ve bebisleriniz iyidir öptüm cok cok