- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi agresifportakal
- #3.441
Kızlar sormam gereken birşey var. Yardımcı olur musunuz.. Diğer topiklerden cevap yazan olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım beta değerlerinin ölçümü aslında keseyi görmek için yapılıyor. kese görüldüyse bakılmıyor bile betaya. doktor gerekliyse zaten yaptırır tekrar. 1500 ile vajinadan 3000 ile karından gözükür. senin zaten eğer dış gebelik boş gebelik vb değilse gözükecek. sorulara gelince, şikayetlerin varsa hepsini sor. gerisini o söyler. zaten pek de bişey demeyecek. 2 hafta sonra gel kalp atışı için diyecek.Merhaba annişler bende yarın ilk kes doktor kontrolüne gideceğim. Yarın 5+1 oluyorum. 4+3 iken betam 1955 çıkmıştı. Tekrar beta için kan testi yapmasını istemelimiyim ? Yoksa sadece keseye mi bakacaktır? Doktora sormam gerekenler ne arkadaşlar ? Sizin sorduğunuz ya da keşke sorsaydım dedikleriniz var mi?
Çok teşekkür ederim yardımın için. Benim henüz hiç belirtim yok bi aksilik mi var diye endişelnmiyorda değilim. Inşallah güzel haberlerle dönerim. Ömrümün en uzun 1 haftasıydı :)canım beta değerlerinin ölçümü aslında keseyi görmek için yapılıyor. kese görüldüyse bakılmıyor bile betaya. doktor gerekliyse zaten yaptırır tekrar. 1500 ile vajinadan 3000 ile karından gözükür. senin zaten eğer dış gebelik boş gebelik vb değilse gözükecek. sorulara gelince, şikayetlerin varsa hepsini sor. gerisini o söyler. zaten pek de bişey demeyecek. 2 hafta sonra gel kalp atışı için diyecek.
Canım cok gecms olsun iyi haberlerle dönüceksin inş haber et bize merakta bırakma canım Allah yardımcınız olsuntabloya devam edemiyorum simdi tekrar kanamam basladi. sabah dr cagirdi. ins birsey yoktur.
progestan vermisti dr vajinal aldim ondan mi bilemedim. dua edin nolur cok korkuyorum
Canım sen nasılsın ya ben göremiyorum bitti hersey diyince ben düşük yaptın sandım sorun neydı doktor ilk ne demişti sana sonra ılımlı yaklastı ben bilmiyorum senin yasadıgın süreci canım merak ediyorumSoran ve iyi dilekler de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Bir dr à daha gittik ılımlı hatta çok daha iyi konuştu
Kesin haftaya belli olacak duaları nızı bekliyorum
Gozun aydin canimArkadaşlar bugün keseyi gördük 1 eylülde çağırdı kalp atışı için 5+5 dedi çok şükür inşallah sağlıklı güzel hamilelik geçiririz çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah
Arkadasima yazmis banada ismini yollamisti cok etkili iyi geliyor demisti dr. Verdiyse zaten zararli olcagini sanmamArkadaşlar 6.hafta içindeyim ama bulantım özellikle akşamları daha çok oluyor aranızda bulantı için dramamine kullanan var mı bana Dr verdi ama içinde hamileyken kullandıysanız hemen Dr unuza haber verin falan diyor kararsız kaldım içip içmememkte ama midem de kötü
Tabikide yardimci olabiliriz inşallahKızlar sormam gereken birşey var. Yardımcı olur musunuz.. Diğer topiklerden cevap yazan olmadı
Ben inanıyorum bebisin saglikla dogucak dualarim seninleSoran ve iyi dilekler de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Bir dr à daha gittik ılımlı hatta çok daha iyi konuştu
Kesin haftaya belli olacak duaları nızı bekliyorum
Benimde kızım var allah 2. Hamileliği olanlara gönlündekini nasip etsin inşallahhhhBen oglumdada kk.daydim cok guzel paylasimlarimiz oldu dostluklarimiz oldu yani girip bakman cok normal bende cinsiyeti cok merak ediyorum tabikide ilk once saglikli hayirli evlat versin allah ama bir kizim olsun cok isterim 2 duyguyuda tatmak
Tesekkürler canım ne güzel bir destek inş bizde sende hayırlısyla mis kokulularımızı kucaklarımıza alırızmerhabalar öncelikle yolunuza çıktım ama kusuruma bakmayın bu yollardan 7 ay önce bizde geçtik allahın izniyle az da kaldı bize rabbim hepiminizin çocuğuna tutunma gücü versin kayıplarınız olacak üzüldükleriniz mutluluklarnız 135 kg ile hamile kaldım 30. haftamdayım 4 kg aldım sadece kilo alacağınızı düşünmeyin sakın kendinizi deli gibi yemeğe vurmayın cinsel ilişki halen serbest bana haftada 1 dedi bi sıkıntı yok dedi doktorunuza danışmadan kendinize engeller koymayın eşinizle aranıza birinizin başına kötü bişey geldiği zaman asla belirtileri bende de var diye beyninizi bulandırmayın hepinizin yaşadıkları kendinize özel şeyler ben hiç kusmadım hiç midem bulanmadı hiç aşermedim ama herkes aynı değil düşünün ki bizim grubumuzda halen kusan anne adayları var aranızdaki bağı güçlü tutup birbirinize destek olun iherşeyi konuşun birbirinizle nasıl olsa kimlikleriniz gizli aranızda aklına bişey takılan olursa lütfen yazsın seve seve cevaplarım hepinize güzel bir hamilelik diliyorum umarım bebişleriniz sizinle size tutunmuş olarak 9 ay boyunca mutlu bi beraberlik yaşarsınız
Amin inşallahBenimde kızım var allah 2. Hamileliği olanlara gönlündekini nasip etsin inşallahhhh
Ben de iğne kullanıyorum. Kan pıhtılaşma sorunum yok ama verdi.Kızlar clexan igne ve coraspin kullanan nisan annesi var mı aramızda. Not: kan pıhtılasma sorunu olan annisler kullanıyor.
Canım sen nasılsın ya ben göremiyorum bitti hersey diyince ben düşük yaptın sandım sorun neydı doktor ilk ne demişti sana sonra ılımlı yaklastı ben bilmiyorum senin yasadıgın süreci canım merak ediyorum[/QUOT
Gozun aydin canim
Arkadasima yazmis banada ismini yollamisti cok etkili iyi geliyor demisti dr. Verdiyse zaten zararli olcagini sanmam
Tabikide yardimci olabiliriz inşallah
Ben inanıyorum bebisin saglikla dogucak dualarim seninle
Dr seçimi çok önemliy miş kızlar
Kese için sağlıksız eciş bücü
Anomali var dedi tabii şok oldum
zaten haftaya belli olur kürtaj olursun dedi
Dondu beklemiyordum
Yerdemiydim göktemiydim bilmiyorum
bugün tekrar gittik çok güzel konuştu yinede temkinli olalım haftayı bekleyelim
şuan daha rahatım
Canım ben daha kesesini görmedimki kalp atışlarını duyuyum rabbim hepimizin bebeklerini tamamına erdirsn inş....peki sen keseyi gördünmü?Tarihlerimiz çok yakın bende haftaya Çarşamba gideceğim doktora bir an önce kalp atışlarını duyarız inş
benim öğrendiğim gün 1559 du,karından gözükmedi.6000 e gelince keseyi karından gördük.Merhaba güzel anneler. Ben bugün doktora gittim. Ama ne kese ne bebebiş hiç bir şey görünmedi 2. Gün önce beta hcg 448 di. İstersen test yapalım tekrar değerine bakalı ama bugün yapılırsa test ptsi çıkar dedi doktor. Bende şuan evimde olmadığından kalsn yaşadığım şehre gidince yaptırırm dedim. Birde devlet hastanesinde aletler çok duyarlı dğl vs die okumuştum burda. O yüzden mi neden görünmedi ki
Canım ben daha kesesini görmedimki kalp atışlarını duyuyum rabbim hepimizin bebeklerini tamamına erdirsn inş....peki sen keseyi gördünmü?
2016 nisan mutluluk tablomuz
hamişimiz yaş boy kilo şehir çocuk sayısı sat mdt cinsiyeti bebişin ismi Sweet_drop 33 . . kocaeli 2 26/08/2015 01/04/2016 CurcunaCurcuna7 28 . . kocaeli ilk 26/06/2015 01/04/2016 acelya2687 28 . . eskişehir ilk 29/06/2015 04/04/2016 mihmandariye 29 . . ankara ilk 02/07/2015 06/04/2016 tedil 27 . . antalya 2 03/07/2015 08/04/2016 Kelebek3435 28 . . istanbul ilk 04/07/2015 09/04/2016 Sibelsss 27 . . ankara ilk 05/07/2015 11/04/2016 mersah22 27 164 57 istanbul ilk 08/07/2015 13/04/2016 ozgesinan 24 . 60 istanbul ilk 11/07/2015 15/04/2016 NUR1441 23 . . istanbul ilk 10/07/2015 16/04/2016 Pdrci1 26 . . k.maraş ilk 09/07/2015 16/04/2016 ozutneslihan 32 . . giresun 2 12/07/2015 17/04/2016 aktayarda 37 158 55 istanbul 2 11/07/2015 17/04/2016 Burcucuğunuz 31 . . istanbul ilk 14/07/2015 19/04/2016 MiniMinnak 25 . . istanbul ilk 14/07/2015 19/04/2016 quazza 25 . . bursa ilk 15/07/2015 20/04/2016 asliii1 19 160 52 istanbul ilk 15/07/2015 21/04/2016 benobeno 23 . . ankara ilk 16/07/2015 21/04/2016 GKBgkb 24 174 59 balıkesir ilk 16/07/2015 22/04/2016 BitterSever 32 . . istanbul 2 25/07/2015 30/04/2016
geçmiş olsun,benim de haziranda bi düşüğüm oldu.benim de 6.haftada gittiğimde kesenin 4+5 te kaldığı görüldü,sonra bhcg takibi yapıldı.yüzde 20 artış olduğu görüldü,kanamam başladı ..1 hafta yine de bekledik ama kürtajla alındı.Mesajım içinde kalmış
Ben Varım canım ama bebek aspirini ve clexana içiyorumKızlar clexan igne ve coraspin kullanan nisan annesi var mı aramızda. Not: kan pıhtılasma sorunu olan annisler kullanıyor.