- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- Konu Sahibi agresifportakal
- #3.281
Yalniz kocaelinden ne kadar cok hamis varmis kocaeli bulusmasi guzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk yönetime msj atacaksın sanırım konuyu devralmak içinkonuyu devralma işini bilmiyorum işte o sıkıntı yaparım ben sorun olmaz da ilk sayfada nasıl olacak :)
mersah22 yapar belki bi karar verelim de :) bende çalışıyorum çünkü aksatmak istememModeratorlere mesaj atmanız lazım.. sanırım kazen bey e dediginiz gibi cinsiyet ve isim eklersekde cok güzel olur :)
bende çalışıyorum canım işten dolayı giremiyorum bazen çok sorun olmazsa yaparım hergün giremeyebilirim çünkükk yönetime msj atacaksın sanırım konuyu devralmak için
Saol cnm sende insallah dr pazartesi gttigimde 4 haftalik dedi bir aylik yani dolu dolucanım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsın inşallah haftaya. kaç hafta kaç günlük şimdi?
yarın 5+0 olcam randevum var. inşallah ben de keseyi bebeği görürüm. hatta kalp atışını da duysak ne güzel olur ama erken galibaSaol cnm sende insallah dr pazartesi gttigimde 4 haftalik dedi bir aylik yani dolu dolu
Oo iyi sabretmissin sen ben gitmissindir diye dusunmustum keseyi buyuk ihtimalle gorrursun cnm bni eylulun 7 de cagirdi kalp atislari icin cok var daha yaaayarın 5+0 olcam randevum var. inşallah ben de keseyi bebeği görürüm. hatta kalp atışını da duysak ne güzel olur ama erken galiba
canım sorma ben de sinirliyim,uykuluyum ve aşırı mutsuzum.kızlar herkese merhaba, ya bu hamilelik basladığından beri kendimi kötü hissediyorum, mutsuz gibiyim (allah günah yazmasın) acaba hormonlardan mı, sürekli uyuşuk gibiyim, uykum var, hiçbişey yapasım yok, konuşmak bile gelmiyor içimden. eşim diyoki evimizin neşesi gitti, toparlan biraz diyo. haklı ama elimden gelmiyo. bulantılarım iki gündür yok, inş bi daha çıkmaz ama içim daralıyor kızıma da haksızlık etmiş oluyorum ama elimden gelmiyo
22sinde gel dedi canım bekledim ben de.Oo iyi sabretmissin sen ben gitmissindir diye dusunmustum keseyi buyuk ihtimalle gorrursun cnm bni eylulun 7 de cagirdi kalp atislari icin cok var daha yaaa