- 13 Haziran 2011
- 132
- 115
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.741
Yürüyüşe çıkmıştım canım kusura bakma ne olur. hormonlardan herhalde çok duygusalız alınganız. zamanla bizde eşlerimizde bu değişime alışacaklar inşallah. o yüzden Sıkma hiç o güzel canını. benim işim çok stresli sıkıntıları sallamayacağım. bebişimizden Kıymetli mi öyle düşün. canım benim sat ımda 18 Temmuz bende 3+4 de 301 dün de yani 4+3 de 1955 çıktı. bence değerin gayet güzel artmış. buradaki her mesajı okudum ve anladığım fazla artıyor olması da problem. bir de benim aynı günkü ilk değerimde fazla farkındaysan benim ki erken Döllenme olabilir. sanıyorum ki şuna odaklanmalıyız değerimiz artıyor ve bebeklerimiz bizimle. Biz de onları bırakmayacağız. değerin tam olması gerektiği gb geliyor bana ki çok az Artış gösterip sonra arayı kapatıp şimdi sağlıklı olan hamişler var aramızda içini rahatlat lütfen canım. hatta keyfini çıkar bu güzel artışın :)zeseda canım moralim çok bozuk kocamla kavga ettik. sırf senin için girdim haber bekliyoraun diye.değerim 850 gibi bişey çıktı. Senin kaç çıkmıştı ikinci ölçtürdüğünde?