- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.661
Kesinlikle.ama elimde olmadan aliyorum ki. Yemek yemeyi sevmem zaten. Ki okul baya yogun gecti hep kosusturma ona ragmen 10 kilo pes dedim.canım mümkün mertebe az almak lazım kiloları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle.ama elimde olmadan aliyorum ki. Yemek yemeyi sevmem zaten. Ki okul baya yogun gecti hep kosusturma ona ragmen 10 kilo pes dedim.canım mümkün mertebe az almak lazım kiloları
Canim decavit te de folik aşı var. Bugün ankara da perinatolog a göründum. Bu durumu da sordum. Kullandığım tüm ilaçlar hakkında tek tek bilgi aldım. 1 gün decavit bir gün folbiol alıyordum. Decavit devam et dedi. Kestiği ilaçlar oldu. Ama decavit i al dedi.hayırlı olsun bence folik asit kullanmalısınız biz kullanıyoruz :)
aynı benım gibi , benımde ılk hamılelıgımde ne yapsamda kılo alımına engel olamadım , sadece yemekle ılgılı degıl metabolızmayla ılgılı benceKesinlikle.ama elimde olmadan aliyorum ki. Yemek yemeyi sevmem zaten. Ki okul baya yogun gecti hep kosusturma ona ragmen 10 kilo pes dedim.
Vajınal yolla kullan canım hem etkısını daha kesın gosterıyo hem de yan etkısı olmuyo doktorların onerdıgı vajınal alım zatenBu progestan beni mahfediyor. Başım felaket dönüyor.
Ben ağızdan kullanıyorum ama buna rağmen bi uyuşukluk yapıyor bende anlatamam.hele akşamları içtiğimde direk uyuyorumBu progestan beni mahfediyor. Başım felaket dönüyor.
neden veriyorlar progestanı? kanama olmadan veriliyor mu?merhaba, dün doktorum bana da verdi progestan vajinal yolla kullanmam için, sabahtan beri sersem gibiyim. Sanırım oral yolla almadığım için mide bulantısı yapmadı ancak ne yerdeyim ne gökteyim gibiyim :)
neden veriyorlar progestanı? kanama olmadan veriliyor mu?
Artık onu göze aldım canım Şubata kalacak eş durumu bizim aman sağlıkla gelsin bebiş atanayım da varsın Şubat'ta bitsin 1,5 yıl sürsün adaylık :)canım adayken doğum iznine ayrılırsan adaylığın uzar daha sonra eş durumu için ağustosta tayin isteyemeyebilirsin. Doğum izni de 4ay, 2ay önce 2ay sonra doğumdan sonra. Ama istersen önceki 2ayı doğumdan sonrada kullanabilirsin :)
ne kadar seninki? benim kızım 2 yaşındaİşte ben veremedim yaaa almayız bence çünkü benim ufaklik durmuyo.. İlk gebelik gibi yan gelip yatamicam bunda:)
anladım allah korusun canım.benim kahverengi akıntılarım dinmedi bi de hcg'de bi ara düzensiz artış tespit ettiler, düşüğe karşı verdi.
amin, amin. cumaya kadar nasıl beklicemi bilmiyorum ama. keseyi görebileceğimizi söyledi doktor eğer sağlıklı bir gebelikse buanladım allah korusun canım.
ne kadarlıksın bilmiyorum 5 haftalıkken gözükür, daha önce zor biraz.amin, amin. cumaya kadar nasıl beklicemi bilmiyorum ama. keseyi görebileceğimizi söyledi doktor eğer sağlıklı bir gebelikse bu
Canim ben ilk gebeligim de kullanmistim.simdi decavit kullanıyorum. Karşılaştırdim hemen hemen içerikleri aynı sadece imom da decavit te olan mineraller kısmı yok. Bana kalsa imom devam edecektim ama decavit verdi bu dr um. Ben memnundum yani. Tek sıkıntısı imom devlet karşılamıyor decavit i karsiliyor
Asıl konu buymuş, ben de buraya geleyim o zaman =)