- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.381
zaman zaman oluyor ama sürekli değilpeki hamileligini bilmeden önce akıntınız oldumuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaman zaman oluyor ama sürekli değilpeki hamileligini bilmeden önce akıntınız oldumuu
Evet canım öğretmenim. Tatildeyim şimdi. Senaynen aynen ben günümden hesaplıyorum şuan 6+1 im inşallah geç döllenme vs. olmamıştır da duyabilirim izin almak sıkıntı oluyor çünkü sen çalışıyor muydun.
Bu sekilde tebliğle insanları dine yakınlastirmaz uzaklastirırsniz. Abidikgubidik arkadaşım hijyen yönünden hassasiyetini belirtmis ki bende bu konuda Hassasm ama bu konuda kalp kırmaya kırıcı olmaniza gerek yok. Lütfen sayfayi huzursuz etmeyelim. Zaten hepimiz aşırı duygusal ve alıngan bi dönemdeyiz biraz daha hassasiyet lütfen.bence sen araştır canım. bilgisizsin belli. bizim örnek almamız gereken bir peygamber gönderildi yeryüzüne ve bizde onun sünnetlerini işliyoruz Elhamdülillah. O hamile kadınlara ne önerirdi, ne yapmaları ne yapmamaları gerekiyor islamiyette ilk önce bunları araştıralım.Geri kalmayalım. Doğduğunda anne sütünden evvel ne verilirdi. Şunuda açıklayayım. Birincisi; Allahın isimlerinden birinin nuruyla bezenmiş bir su içiyorsun. O sudan çocuğunun nasıl manevi olarak faydalanacağını düşün.
ikincisi ise; yazdığın kağıdı katlayıp üzerine koruyucu yapabilirsin. suyun içinde olması yeterli çünkü. Nasılki bazı ilaçların direk yutulması sağlık açısından iyi olmadığı için bizim kapsül içinde yutmamızı sağlıyorlar. İşte aynen onun gibi Abidik Gubidik. Küyya bebeğe klasik müzik dinleticez diye mikrafonu karnına takıyorlar. Bu garibine gitmedi de benim söylediğim mi garibine gitti! Ruhu besleyen müzik değil RAHMANdır. Sen inanmıyorsan gücüne inanan vardır....
Yok teyzesi bizimki küçük daha :)))) 5+2 yiz :) inşallah darısı bize :)kalp sesini duydum çok şükür.
biz bugün 6+5 günlük olduk var mı bizim gibi aynı yaş:)
Hayır canım koku hassasiyeti oldu, normalden daha keskin koku alıyordum ama kusma olmadı.kimse de kusma olmadı mı yaaaa arkadaşlar hamileliğini bilmeden önce
Kızlar merhaba bugün minigin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu :))
Doktor herşey yolunda dedi yalnız rahimde perde olduğunu söyledi . Son aylarda doğumun nasıl olacağına ona göre karar vericekmis. Aranızda bu sorunu yaşayan var mi ?
Özel bir şirkette çalışıyorum canım ben ofisteyim oturmakla geçiyor zamanım korkuyorum ki ilerleyen zamanlarda ayaklarda şişlik olunca ne yapıcağımıEvet canım öğretmenim. Tatildeyim şimdi. Sen
Demek erken dollenme olmus erken dollenmede duyarsin kalp atisini hcgde oyuzden yuksek çıkmıştır kalp atisini duyduguna göre 1 bebektir ikiz olsa dr söylerdi mutlakaKizlar benim kafak cok karisti uyuyamiyorum artik ve yorunlarinizj bekliyorum su an kese boyutlarina gore 5+4 luk hamileym ama 5+2 iken hcg 30bine yyakin cikti ama vajinal muayene ile kalp atislarini da gorwbildik. Hch dogrumu 5 haftalikken gorunur mu kalp atislari? Benim kesem mi kucuk kalmis yoksa? Lutfen yorumkariniza ihtiyacim var korkmaya basladim iyice bide bu kadar yuksek hcg ancak cogul gebeliklerde oluomus benim gbi olan var mi aranizda??
Tebrik ederim canım. Darısı bizim de başımıza inşallah. Rahimde perde ile alakalı bir şey diyemeyeceğim ama sana sormak istediğim bişey var.ne kadarlıkken duydunuz kalp atışını?Kızlar merhaba bugün minigin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu :))
Doktor herşey yolunda dedi yalnız rahimde perde olduğunu söyledi . Son aylarda doğumun nasıl olacağına ona göre karar vericekmis. Aranızda bu sorunu yaşayan var mi ?
aayyyy çok sevindim darısı başımıza çarşambaya duyarım inşallah bendeKızlar merhaba bugün minigin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu :))
Demek erken dollenme olmus erken dollenmede duyarsin kalp atisini hcgde oyuzden yuksek çıkmıştır kalp atisini duyduguna göre 1 bebektir ikiz olsa dr söylerdi mutlaka
Canım endişe etme hiç. Bende bugün doktordan geldim keseyi gördük 5+2 sin dedi doktor kese boyutlarına göre. Vajinal ultrasonla kalp atıslarını da görürüz ama gerek yok haftaya gel hem bebeği hem kalp atışlarını duyalım dedi. Sende endişelenme yanii hiçKizlar benim kafak cok karisti uyuyamiyorum artik ve yorunlarinizj bekliyorum su an kese boyutlarina gore 5+4 luk hamileym ama 5+2 iken hcg 30bine yyakin cikti ama vajinal muayene ile kalp atislarini da gorwbildik. Hch dogrumu 5 haftalikken gorunur mu kalp atislari? Benim kesem mi kucuk kalmis yoksa? Lutfen yorumkariniza ihtiyacim var korkmaya basladim iyice bide bu kadar yuksek hcg ancak cogul gebeliklerde oluomus benim gbi olan var mi aranizda??
Kesen ne kadar cıktı canmPeki erken dolleme olduysa kese gene ufak kalmis olabilir mi canim? Yoksa normalden kucuk olmasi sikinti degil mi?
Canım benim allahm güç kuvvet verir inşallah, hep demiyor muyuz çocuk da yaparız kariyer de diye, üstesinden gelirsin güven kendine :)Özel bir şirkette çalışıyorum canım ben ofisteyim oturmakla geçiyor zamanım korkuyorum ki ilerleyen zamanlarda ayaklarda şişlik olunca ne yapıcağımı
Canım ben kartala umut hastanesine gidiyorum sn nereye gidiyorsun.ben de pendikteyim canım konuyu baştan sonra okurken gördüm mesajını.
kime gidiyorsun acaba?
Peygamber efendimizi örnek alıyor olsaydınız bunları yapmazdınız.peygamber efendimize böyle sacmalıklarla iftira atmayın.bebekler doğunca tek bir sünnet vardır oda zemzem ve hurma.gerisi sizlerin uydurması. İster klasik müzik dinletirim ister kuanı kerim.ama büyücü gibi suya kağıt koyup onun suyunu içmem.kuranı kerimdede hadislerdede böyle bir uygulama yoktur. Uslubunuzda hiç hoş değil ayrıca.bence sen araştır canım. bilgisizsin belli. bizim örnek almamız gereken bir peygamber gönderildi yeryüzüne ve bizde onun sünnetlerini işliyoruz Elhamdülillah. O hamile kadınlara ne önerirdi, ne yapmaları ne yapmamaları gerekiyor islamiyette ilk önce bunları araştıralım.Geri kalmayalım. Doğduğunda anne sütünden evvel ne verilirdi. Şunuda açıklayayım. Birincisi; Allahın isimlerinden birinin nuruyla bezenmiş bir su içiyorsun. O sudan çocuğunun nasıl manevi olarak faydalanacağını düşün.
ikincisi ise; yazdığın kağıdı katlayıp üzerine koruyucu yapabilirsin. suyun içinde olması yeterli çünkü. Nasılki bazı ilaçların direk yutulması sağlık açısından iyi olmadığı için bizim kapsül içinde yutmamızı sağlıyorlar. İşte aynen onun gibi Abidik Gubidik. Küyya bebeğe klasik müzik dinleticez diye mikrafonu karnına takıyorlar. Bu garibine gitmedi de benim söylediğim mi garibine gitti! Ruhu besleyen müzik değil RAHMANdır. Sen inanmıyorsan gücüne inanan vardır....
Bende de hiç olmadı ne leke ne kanamakızlar benım yerlesme kanamam falan olmadı herkeste oluyo mu ?
canım ben pendik remedy'ye gidiyorum ayşe hanım bide uzay hanım var ikisi de çok iyi hatta karar veremiyorum hangisiyle devam etsem diye:)Canım ben kartala umut hastanesine gidiyorum sn nereye gidiyorsun.
Peygamber efendimizi örnek alıyor olsaydınız bunları yapmazdınız.peygamber efendimize böyle sacmalıklarla iftira atmayın.bebekler doğunca tek bir sünnet vardır oda zemzem ve hurma.gerisi sizlerin uydurması. İster klasik müzik dinletirim ister kuanı kerim.ama büyücü gibi suya kağıt koyup onun suyunu içmem.kuranı kerimdede hadislerdede böyle bir uygulama yoktur. Uslubunuzda hiç hoş değil ayrıca.