- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.421
Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo sen hızlısın baya sormuşsun bile:) bizde de muayene 50 tl. doğumu sorcam.emsey muayene ücretri 85 tl normal doğum 2500 müş. benim hastanede muayene 45 yada 50 normal doğum 900 istege bağlı sezeryan 1600 zorunlu 900.
bence sen araştır canım. bilgisizsin belli. bizim örnek almamız gereken bir peygamber gönderildi yeryüzüne ve bizde onun sünnetlerini işliyoruz Elhamdülillah. O hamile kadınlara ne önerirdi, ne yapmaları ne yapmamaları gerekiyor islamiyette ilk önce bunları araştıralım.Geri kalmayalım. Doğduğunda anne sütünden evvel ne verilirdi. Şunuda açıklayayım. Birincisi; Allahın isimlerinden birinin nuruyla bezenmiş bir su içiyorsun. O sudan çocuğunun nasıl manevi olarak faydalanacağını düşün.
ikincisi ise; yazdığın kağıdı katlayıp üzerine koruyucu yapabilirsin. suyun içinde olması yeterli çünkü. Nasılki bazı ilaçların direk yutulması sağlık açısından iyi olmadığı için bizim kapsül içinde yutmamızı sağlıyorlar. İşte aynen onun gibi Abidik Gubidik. Küyya bebeğe klasik müzik dinleticez diye mikrafonu karnına takıyorlar. Bu garibine gitmedi de benim söylediğim mi garibine gitti! Ruhu besleyen müzik değil RAHMANdır. Sen inanmıyorsan gücüne inanan vardır....
Ne mutlu size, çok güzel bi haber :)Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Tebrik ederim nasıl mutlu olmuşsundur. Darısı bizlerin de başına:)Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Beta değerleri hakkında bi bilgim yok canım, doktorum keseyi gördükten sonra betanın bi önemi yok dedi. Eğer beta düzenli yükselmese kesen sağlıklı olmazdı dedi. Sende keseyi görmüşsün ya çok endişe etme artıkCok tesekkur ederim cevabin ve ilgin icin canim benim. Kesem iste 5+2 lik cikmisti 5 haftalik kese boyutuymus ama hcg de 30bine yakin cikti. Ayin 10unda 7300 kisur du 5 gunde 30bine cikti nerdeyse
Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
ben yaşadım,kahvaltıyı çok güzel edince midem bulandı,sofrayı toplayamadım,öğürmekten...eşim sen kesin hamilesin dedi...inşallah hamişsindir :)kızlarrr dün akşam dondurma yedim bi ağır geldi,, midem bulandı kustum normalde hiç kusmam bat a tam 6 günüm var acaba hamilemiyim ya nolur hamileliği öğrenmeden önce böyle kusan olmuşmuydu nisan anneleriii lütfennn cvp yazınnnn banaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim canım ne mutlu sana. karındanmı duydunuz alttanmı.Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
canım hastanemde yaptırmadım ben sende öyle yap istediği testlerle hem gebelik kaydını yaptırmak hemde testler için aile hekimine git onlar yapıyorlar.eksik kalanlar olursa dışarda yaptırırsın.ooo sen hızlısın baya sormuşsun bile:) bizde de muayene 50 tl. doğumu sorcam.
bir de testler yapıldı mı senin? kan idrar vs hamilelik testleri?
doktorum keseyi görünce testleri yaptıralım dedi bekliyoruz.
ben hamilelik düşünürken yaptırayım dedim ersoy 500 tl istedi.
şimdi de korkuyorum acaba remedy kaça yapacak. senin hastane kaça yaptı?
tebrik ederim,darısı başımıza...Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Gozun aydin hic duymamistim perdeyiKızlar merhaba bugün minigin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu :))
Doktor herşey yolunda dedi yalnız rahimde perde olduğunu söyledi . Son aylarda doğumun nasıl olacağına ona göre karar vericekmis. Aranızda bu sorunu yaşayan var mi ?
Canim kesenin buyumesi onemli dr daha onceki usg.lerimi istedi kese büyümüşmu bakalim diye endise etme birsey olsa mutlaka dr sana söylerdi bana dusebilir dedikleri gibiPeki erken dolleme olduysa kese gene ufak kalmis olabilir mi canim? Yoksa normalden kucuk olmasi sikinti degil mi?
Maşallah gozun aydin canimKızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Çok teşekkürler canım benim bugün doktora gittim yeniden keseye gördük hersey yolunda dedi :)Üstteki arkadaşın dediği gibi hastanelerde bulunan cihazların farklılığından kaynaklı olabilir, hazirandaki gebeliğim de 2000 lerde iken keseyi alttan görebilmişlerdi,ama başka bi hastaneye gittim,onlar aynı gün üstten bakıp günü gününe söyledi.
Tedirgin olmaya gerek yok hemen,eğer yarın da kese görülmezse kan tahliline bakılacak,o zaman herşey belli olur.
Ayy kızlar midem hastanedeyim ama hala bulantı var sizler ne durumdasiniz
Insallah tatlim.tebrik ederim,darısı başımıza...
ben de bugun kontrole gittim,sat a göre 5+2 ama ultrasonda 4+5 çıktı,7 mm miş kesemiz,yolk sac da var,haftaya kalp atışı için gideceğiz,inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarız.